Facebook'tan talep edilebilir mi?
Eski eşime nafaka arttırma davası açtım ama zavallının aylık ortalama geliri 650 tl imiş! Facebook'ta yaptıgı 3 tayland ve 1 ukrayna gezisinin resimleri var ancak resimlerin bir kısmını sildi sonra da face hesabını kapattı buraya ben ulaşamıyorum ancak mahkeme bu hesaplardaki resimleri facebook'tan isteyebilir mi (yani bizim talebimiz halinde) face'in böyle bir uygulaması var mıdır biliyor musunuz?
Cevap: Facebook'tan talep edilebilir mi?
Böyle bir uygulama yoktur. Ayrıca uğraşmayın fukarayla...
Facebook tan isteyin;
Değeri 104 milyar dolarmış.
Alıntı:
semine rumuzlu üyeden alıntı
Eski eşime nafaka arttırma davası açtım ama zavallının aylık ortalama geliri 650 tl imiş! Facebook'ta yaptıgı 3 tayland ve 1 ukrayna gezisinin resimleri var ancak resimlerin bir kısmını sildi sonra da face hesabını kapattı buraya ben ulaşamıyorum ancak mahkeme bu hesaplardaki resimleri facebook'tan isteyebilir mi (yani bizim talebimiz halinde) face'in böyle bir uygulaması var mıdır biliyor musunuz?
Konunuza espirili cevaplar verilmiş.
Kişinin pasaport bilgilerinden yola çıkmak daha mantıklı geldi nedense.Ne bileyim çok daha kolay olur bence.
Tabi pasaportta tatil fotağrafları olmaz.:)
Aylık 650 tl geliri olan birinin Ukrayna'ya ve Tayland'a gitmesinde ne gibi bir sıkıntı olabilir bunu da düşünmek lazım.Belki de bir sponsor bulmuştur bu gezilere.Amerika resimleri bile olsa sizin ilk kanıtlamanız gereken şey şahsın ne kadar geliri olduğudur.
Alıntı:
bartelmi diaz rumuzlu üyeden alıntı
Aylık 650 tl geliri olan birinin Ukrayna'ya ve Tayland'a gitmesinde ne gibi bir sıkıntı olabilir bunu da düşünmek lazım.Belki de bir sponsor bulmuştur bu gezilere.Amerika resimleri bile olsa sizin ilk kanıtlamanız gereken şey şahsın ne kadar geliri olduğudur.
Çok doğru , zaten mahkeme gelir tespiti yapacaktır.
Fukaranın ekmeğiyle oynamak günahtır.
Alıntı:
sedat35 rumuzlu üyeden alıntı
Çok doğru , zaten mahkeme gelir tespiti yapacaktır.
Fukaranın ekmeğiyle oynamak günahtır.
Evet fukaracıgın ekmegiyle oynamamak lazım ama artık o fukaranında elini taşın altına koyması gerekmiyor mu?
Ben ogluma 6 sene once ayda 550 tl (bakıcı, okul, servis) masraf ederken o 6 yıldır ayda 200 tl ile çocuk sahibi oluyor !!
Mahkeme gelir tesbiti yapacaktır ama bulacagı tek sey vergi levhasındaki ortalama 650 tl gelir ??
Ayrıca 7 aydır (yeni karısından 2. çocugu oldugundan beri) çocukla görüşmediğini de söylemem gerek.
Alıntı:
bartelmi diaz rumuzlu üyeden alıntı
Böyle birçok olaya şahidim. Gerçekten parası olmadığı halde, masrafları başkası ödemiş ve gitmiştir. Harcamaların hangi kredi kartı ile yapıldığına bakmak olayı daha iyi çözer bence de.