iyi günler sayın hukukçular ve sayın hukukseverler. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım bulunmakta. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar bildiklerini paylaşırlarsa seviniirim. Şimdi sorum şu çalıştığım iş yerine bağlı başka ildeki bir şubemizdeki 2 kişi biri bay biri bayan hakkında sözde ben aralarında birşey var diyerek dedikodu çıkarmışım. şahısları tanımıyorum bile.
Bölge sorumlusu biziişten çıkarmak için böyle bir tezgah ayarlamış.
Diğer şubelerdende biz olayı duyduk şahidiz diyolarmış tabi bölge sorumlusu ayarlamıştır onlarıda. bölye bir olay bile yok zatn.
hakkımda konuyla ilgili dava açılacakmış. şimdi sorum şu bern bu yalancı şahitlere karşı yalancı şahit bulurum. ama olmayan bişeye nasıl şahitlik yaptırıcam bunu bir türlü çözemedim. 2.si bu karşı şahit olanlardan 2 kişiyi tepsit ettim. 3 kişilik bir ortamda sesini kaydediyorum diye şahsa bilgi verdikten sonra bu olayla ilgili ilgim ve bilgim olmadığını bölge sorumlusunun bunları ayarladığını itiraf eden bir ses kaydım olursa vu 2 kişinin iyi bir delil oluıştururmu. bu delil olmazsa ne gibi bir delil toplamam lazım sizce?:alala