Cevap: kuvvetli zina şüphesi
Boşanmanın 6 sebebinden biri de zinadır.
Polisin tahkikatı,doktorun ifadeleri ve sizin söylemleriniz ayrıca karınızın çelişkili söylemleri, fotolar ve mektuplar kuvvetli zina şüphesi olarak hakim tarafından değerlendirilecektir. Boşanmak için kanımca zina şüphesi ve deliller ortada. Ayrıca eşiniz kusurlu olduğu için de manevi tazminat davası açabilirsiniz.
peki eşim 18 yaşından küçük olduğu için haklı bir durumu olabilirmi. Çocuğun velayetini alabilirmiyim. Karımla o gece beraber olan adamdan davacı olabilme gibi bir lüksüm varmı
burada şüphe yok. Eşiniz zina yapmış. Sizi kandırıyor. Kişiler 18 yaşından küçük olsa bile mahkeme kararıyla evlendikleri anda ergin olurlar. Durum sizin için sorunlu değil, lehinize çıkacak. Eşiniz yalan yanlış ifade vermekten ceza alacaktır, bu da işinize yarayacak. Eşinizin size söylediği, cinsel ilişkiye girmedik saçmalığına inanmayın. Hele ki bunu mahkemede söyleyecek kadar hiç saf olmayın. konu lehinize çıkacak, eşinizin sizi aldattığı kişiye manevi tazminat davası açma hakkınız bulunmaktadır. Hak kaybına uğramamak için bir avukat tutmanızı tavsiye ederim.
1.5 Yıl önce evlenip 15 aylık çocuk olayı nasıl acaba.Mahkeme ile evlendirilme sebebi mi.?
Alıntı:
carsambalıfaruk rumuzlu üyeden alıntı
1.5 Yıl önce evlenip 15 aylık çocuk olayı nasıl acaba..?
1,5 yıl=18ay
18>15
teknik olarak mümkün gibi görülüyor
:)
Teknik olarak mümkün de; tıbben mümkün mü bir hekime sormalı :)
Tıbben şöyle mümkün 15 yaşında kendi isteğiyle bana kaçtı, olmaz dedim ama ayrılmadı. Ailesi benden şikayetci oldu ve kolluk kuvvetine ifade verdim, sonra ailesi münasiptir diyerek evlendik. O zaman mahkeme izni için yaş tutmadı ve yaş büyütme davası açtım. Ancak nüfüsta hastanenin hazırladığı doğum raporu çıktığından bu da olmadı sonra ailesi ile her şey güllük gülsitanlık oldu gayet iyiydik.Bir yıl bekledik ve mahkemeden evlenme izni aldık, hamilelik ve olağan üstü durum olduğu için hakim normal karşılayıp izin verdi. Eşim doğumunuda hastanede gerçekleştirdi hamileliğin ilk ayından doğumuna kadar tüm kontrollerini hastanede hatta başhekim tarafından yapıldı.hiç bir hukuksal sorun çıkmadı baş hekimle kendim bizzat görüştüm büyük yada küçük her kesin doğurma özgürlüğü var dedi, Doğumda yine 18 yaşından küçük doğum yaptığı savcılığa bildirildi nikahlı olduğumuz için savcılık kaydına geçmedi.Sonuçta ben hukukdan yada kanunda hiç kaçmadım sadece hukukun boşluğundan yararlandım. Tek suçum bunu yaşamak oldu. nasipten kaçılmıyor. Şimdide bu olayı yaşıyorum ben eşimin yada maddi manevi yıpranmışım onun derdinde değilim, sadece kızımın derdindeyim.Kızımı heba edecek bi onunla bi bunula 18 yaşından şu an halen küçük 6 ay var dolmasına 6 ay sonrasını beklersem suçunu af etmiş oluyorum. Suç olmuyor zina.Şimdi dava açarsam 18 yaşından küçük olduğu için eşimin haklı bir durumu olabilirmi, bu konuda acil cevap bekliyorum. Lütfen yardım edin suçum varsa boynum kıldan ince her türlü bedel öderim. Mahkeme kararı ile evlilik olduğu için hakim ergin sayarmı.
Eşimin o gece (25 26 ağustos gecesi) nerede ve kiminle olduğunu üçüncü şahıslar tarafından öğrendim.O gün için polisin tahkikatı hala devam ediyor.Ben emniyete başvurarak eşimi alıkoymuş diyerek şikayettemi bulunayım yoksa telefonda ihbarmı etsem uygun olur tahkikatın ve dava sürecinin doğruluğu açısından.Zor durumdayım.Yardımlarınıza ihtiyacım var.
Cevap: Kuvvetli zina şüphesi
Şu an olduğum durumda hiç bir erkek olmak istemez perişanım.Ailemin ve çevremin yüzüne bakamıyorum.1 haftadır yemek yiyemiyorum içtiğim bir su ve sigara mahvoldum