Bildiğiniz gibi Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Emek'te bulunmaktadır.Ama bu sene Beşevlere İİBF'nin yanına taşınacak diye bir söylenti var.Bu olay hakkında bilgisi olan benimle paylaşabilir mi acaba?
Printable View
Bildiğiniz gibi Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Emek'te bulunmaktadır.Ama bu sene Beşevlere İİBF'nin yanına taşınacak diye bir söylenti var.Bu olay hakkında bilgisi olan benimle paylaşabilir mi acaba?
cevap verin lütfen.en azından bilmiyorum deseydiniz bari
evet sevgili okulum artık beşevlerde. iibfnin yanında bulmakta zorlanmazsın
Peki neden gönderilen öğrenci bilgi dosyasındaki adres eski binayı gösteriyor hala anlamadım:S
cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
onu bilemeyeceğim, senin kayıt işi için dosyalar hala emektedir o yüzden orayı adres göstermişlerdir. binalar çok uzak değil uğraşmazsın. yeni okulun hayırlı olsun.
1.5 diyelim altan derslerim var. beraber bir kaç derse gireceğiz. tanışma şansımız olursa bir kaç öğüdü kesinlikle vereceğim, benim gibi olmayın.
ders seçimini internetten kolaylıkla yapabilirsin. zaten ilk dönem seçmeli dersiniz olmayacağı için var olan tüm dersleri seçeceksin. onayı verdikten sonra danışmanınla beraber son onayı yapacaksın, zaten bir hata yapmışsan danışmanın düzeltir. okul ortamına gelecek olursam; insanlar seviyeli, ortalama, anadolu çocuğu birçoğu. görünce hissedersin zaten zorlanacağını hiç düşünmüyorum. insanlar biraz asosyal tek sorun bu bence:)