Danıştayda dosyalar okunmuyor mu
mrh arkadaşlar benimim bir sorunum var konuyu kısaca anlatayım sizlere 2005/73 nolu genelgeyle anadolu lisesine atanan bir öğretmenim. mahkeme kararıyla atamaları iptal edilenlerden biriyim bir öğretmen arkadaşın açmış olduğu dava sonucunda danıştayın vermiş olduğu olumlu kararara göre görev yerine geri döndü.Bende bu öğretmen arkadaşın aynı özelliklerini taşıdığımdan Danıştayın vermiş olduğu kararı emsal göstererek yerel mahkemeye dava açtım. Yerel mahkeme benim lehime karar vererek işlemi iptal etti. Ve ben eski görev yerime geri döndüm.MEB kararı temiz etti danıştay 2. dairesi benim lehime yürütmeyi durdurma kararı verdi. Şu an ben tekrar başka bir okula gönderildim.Benim burada anlamağım danıştay kendi vermiş olduğu karar olmasına rağmen nasıl böyle bir karar verebildi.karara itiraz ettim bugün tam olarak 33 gün oldu ses yoktur.
Cevap: Danıştayda dosyalar okunmuyormu
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba hocam buyrunuz.
Engin bey ilginize teşekkür ederim. Konuyu yukarıda belirttim aydınlatırsanız sevinirim.
Alıntı:
tarihhatay rumuzlu üyeden alıntı
Engin bey ilginize teşekkür ederim. Konuyu yukarıda belirttim aydınlatırsanız sevinirim.
Konuyu yukarıda değil aşağıda belirtmek gerekiyor hocam. :)
Danıştayda dosyalar okunuyor hocam.
Alıntı:
Okunuyordur umarım. Danıştay'dan cevap verebilecek olan var mı?
Alıntı:
Engin bey
mrh arkadaşlar benimim bir sorunum var konuyu kısaca anlatayım sizlere 2005/73 nolu genelgeyle anadolu lisesine atanan bir öğretmenim. mahkeme kararıyla atamaları iptal edilenlerden biriyim bir öğretmen arkadaşın açmış olduğu dava sonucunda danıştayın vermiş olduğu olumlu kararara göre görev yerine geri döndü.Bende bu öğretmen arkadaşın aynı özelliklerini taşıdığımdan Danıştayın vermiş olduğu kararı emsal göstererek yerel mahkemeye dava açtım. Yerel mahkeme benim lehime karar vererek işlemi iptal etti. Ve ben eski görev yerime geri döndüm.MEB kararı temiz etti danıştay 2. dairesi benim alehime yürütmeyi durdurma kararı verdi. Şu an ben tekrar başka bir okula gönderildim.Benim burada anlamağım danıştay kendi vermiş olduğu karar olmasına rağmen nasıl böyle bir karar verebildi.karara itiraz ettim bugün tam olarak 33 gün oldu ses yoktur.
Okunuyor da kimlerin nasıl okuduğu önemli. Aynı şey Yargıtay için de geçerli.
Yüzde yüz bozulacak kararın tek üye tarafından imzalı onama kararını görünce ben de çok ümitvar değilim artık.
Yanzlı 33 gün erken biraz bu kadar çabuk ses çıkmasını beklemeyin.
Cevap: Danıştayda dosyalar okunmuyor mu
sonuç ne olur sizce engin bey
Alıntı:
tarihhatay rumuzlu üyeden alıntı
Yerel mahkeme benim lehime karar vererek işlemi iptal etti. Ve ben eski görev yerime geri döndüm.MEB kararı temiz etti danıştay 2. dairesi benim lehime yürütmeyi durdurma kararı verdi. Şu an ben tekrar başka bir okula gönderildim.Benim burada anlamağım danıştay kendi vermiş olduğu karar olmasına rağmen nasıl böyle bir karar verebildi.karara itiraz ettim bugün tam olarak 33 gün oldu ses yoktur.
Hocam her şey lehinize gidiyor.
Da niye lehinize karara itiraz ettiniz?
Alıntı:
Hocam her şey lehinize gidiyor.
Da niye lehinize karara itiraz ettiniz?
özür dilerim engin bey yanlış kelime kullanmışım lehime değil alehime yanlış bilgilendirdim sizi