DragonLance rumuzlu üyeden alıntı
Hocam çok teşekkür ederim cevaplarınızdan dolayı sağulun, yardımlarınız için çok teşekkür ederim zor günlerimiz bunlar sizin görüşleriniz inan bize çok destek oluyor çok çok sağulun ve...
2 Sorum daha olacak onu dün yazmayı unutmuşum, şimdi ben maaşımda haciz varken hala ben askerliği yapmadım askere gitsem ücretsiz izne çıkarak gidiyoruz ve geri dönüş yapıyoruz memurluğa eğer askere gidersem haciz bitmeden beni ne tür sıkıntılar bekler
Diğer sorumda bir 657 memurlarla ilgili kanunda uyarı cezası alacağımız yazıyor fakat bizim birde disiplin yönetmeliğimiz var bu yönetmeliktede kıdem durdurma cezaları var vir kaç ay kıdem durdurma gibi bu konuda uyarı cezası verilmezde yönetmelik gereği ceza verilirse ki biz hem 657 tabiiyiz ayrı olarakta disiplin yönetmeliğimiz var ikisinede tabiiyiz nasıl bu konuda ne yapabilirim cezayı uyarı olarak almak için kanunda uyarı diyor yönetmelikte aynı şartlarda birde kıdem durdurma bir kaçay cezadan bahsediliyorki büyük ihtimaldede yönetmeliğe göre ceza alacağım bu konuda haklılığım oluşurmu?