Güzel denemeydi, ama başaramadınız:o
Site dışı reklam linki vermek üye olurken kabul ettiğiniz forum kurallarına göre yasaktır.
Israrcı olmanız durumunda, üyeliğiniz kilitlenecektir.
21-04-2009, 19:29:39
salpyilmaz
Re: deneme test
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Güzel denemeydi, ama başaramadınız:o
Site dışı reklam linki vermek üye olurken kabul ettiğiniz forum kurallarına göre yasaktır.
Israrcı olmanız durumunda, üyeliğiniz kilitlenecektir.
Mit ajani gibisiniz vallahi, hicbir sey kacmiyor... :)
02-05-2009, 11:19:53
Akademik Sultan
Re: deneme test
Alıntı:
salpyilmaz rumuzlu üyeden alıntı
Mit ajani gibisiniz vallahi, hicbir sey kacmiyor... :)
:))) Kaçmaz kesinlikle. Denemeeeeeeeeeeeeeeee yapanı anında görüyorlar ben şahidim:o
02-05-2009, 11:20:29
Yönetim
Re: Deneme test
Öhüm öhüm!
02-05-2009, 11:29:30
Akademik Sultan
Alıntı:
Yönetim rumuzlu üyeden alıntı
Öhüm öhüm!
Eyvahhhh gördünüz mü yakalandık işte:)
Şey Yönetim.. ıgh.. mıgh.. ben sadece arkadaşlara fazla denemeeeeeeeee yaMulma yapmasınlar diye uyarı yazıyordum:)
02-05-2009, 11:34:50
av.ferda
Alıntı:
Akademik Sultan rumuzlu üyeden alıntı
Eyvahhhh gördünüz mü yakalandık işte:)
Şey Yönetim.. ıgh.. mıgh.. ben sadece arkadaşlara fazla denemeeeeeeeee yaMulma yapmasınlar diye uyarı yazıyordum:)
Ben de deneme kısmı niye bu kadar sessiz kaldı, nerede Akademik Sultan? diye merak ediyordum.Neredesiniz Sultanım? özlettiniz kendinizi..:)
02-05-2009, 11:39:21
Akademik Sultan
Alıntı:
Av.Ferda Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Ben de deneme kısmı niye bu kadar sessiz kaldı, nerede Akademik Sultan? diye merak ediyordum.Neredesiniz Sultanım? özlettiniz kendinizi..:)
Ferda Hanımcım öyle yoğunum ki tahmin edemezsiniz. Böyle ani dalışlar yapıp çıkıyorum işte :)
Ben de denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yi özledim, sizleri de tabii. :)
03-05-2009, 11:30:17
av.ferda
Alıntı:
Akademik Sultan rumuzlu üyeden alıntı
Ferda Hanımcım öyle yoğunum ki tahmin edemezsiniz. Böyle ani dalışlar yapıp çıkıyorum işte :)
Ben de denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yi özledim, sizleri de tabii. :)
Ben pc'yi iş ya da evde; 24 saat'e yakın açık bıraktığım ve siteleri de alt kısma attığım için soluk almak istediğimde sevdiğim sitelere bakıyor ve yazıyorum.:)
15-05-2009, 02:34:28
Akademik Sultan
Alıntı:
Av.Ferda Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Ben pc'yi iş ya da evde; 24 saat'e yakın açık bıraktığım ve siteleri de alt kısma attığım için soluk almak istediğimde sevdiğim sitelere bakıyor ve yazıyorum.:)
Ferda Sultan:) Ben facebooktaki sayfamda soluk alıyım dedim bir ara. Orası da müzik parçalarıyla doldu:)))) Fakat denemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nin yerini hiç bir şey tutmuyor:o