Re: Sigortalı adresi tespiti
Alıntı:
OKAYA rumuzlu üyeden alıntı
Çalışmakta olan sigortalıların işyeri adreslerini öğrenmek için ne kadar zaman harcayıp, masraf yapıyorsunuz? Geri dönüşü ne kadar sürede oluyor?
Öncelikle; sigortalınının sigorta no'sunu öğrenmek gerekiyor.Ardından sgk.gov.tr'ye giriyorsunuz.Burada sgk'lının işyeri kod no,v.s yer alıyor.İş yeri adresini bulmak için de bu bilgilerin ışığında; muhasebeci ya da bizzat sgk kurumlarına gitmek gerekiyor.Masraf kaybettiğiniz zaman ve yol parasından oluşuyor.Kolay gelsin.:)
Alıntı:
Çalışmakta olan sigortalıların işyeri adreslerini öğrenmek için ne kadar zaman harcayıp, masraf yapıyorsunuz? Geri dönüşü ne kadar sürede oluyor?
Sorunun gelişinden anladığım, bu konuda bir çözüm öneriniz olduğu şeklinde.Doğru mu anlamışım?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sorunun gelişinden anladığım, bu konuda bir çözüm öneriniz olduğu şeklinde.Doğru mu anlamışım?
Kısmen ama öncelikle hangi yollar ve ne kadar zaman harcandığı ile ilgili paylaşımları görebilirsek bize ışık tutacaktır.;)
Bu konularda problem ve zaman kaybı yaşayan arkadaşlarla ortak bir çalışma yapabiliriz.
Biraz daha açmanız mümkün mü?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Biraz daha açmanız mümkün mü?
Bu konuda sorun yaşayan arkadaşlar benimle iletişime geçerlerse adres tespit etmede ben yardımcı olmaya çalışırım.
Ben sizinle iletişime geçmek istedim ama pm atamıyorum, yeterli postum yok diye. Sizin bana pm'le ulaşmanızı rica ediyorum.
Alıntı:
Bu konuda sorun yaşayan arkadaşlar benimle iletişime geçerlerse adres tespit etmede ben yardımcı olmaya çalışırım.
Bu durumun yasallığı nedir?
Alıntı:
Neden? Asıl amacınız nedir?