Neden konuyu kitliyorsunuz
insan gibi soru sormak cevap almak her üye gibi benımde hakkım ayrımclıkmı yapılıyor Allha rızası için adam gibi insan gibi yardım istedim okadar kişi bakmıs belkı birisi yazıcaktı birileri akıl vericekti ama moderatör konuyu kitliyor bu ne biçim bir paylasım sitesi
ziynet eşya davası acıldı ziynet esyalarını borcla alıp düğünden ssonra borcları kapatdıgımzı söyledim ama mahkeme yine reddetti şimdi temyiz gitmek istiyorum
bu konuyla ilgili bu ülkede hiçmi dava olmadı hiçmi yasayan hukuk sever yok bir Allahın kulu cıkıp bir yol göstersin diye AllAH RİZASI İÇİN dedik hata yapmısım ki konu kitleniyor yazıklar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
Re: neden konuyu kitliyorsunuz
Kilitlenmeyen konuların neden kilitlenmediği hakkında bir fikriniz var mı sn.figu?
Alıntı:
figu rumuzlu üyeden alıntı
bilmiyorum sagol boşver
Bu konu başlıktan itibaren kilitlenmeye müsait bir konu.
Neden? Nedeni siteye girerken hatırlatılan,üye olurken kabul ettiğiniz kurallara uyulmaması.
Site Yönetiminden Duyurular Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız.
Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir.
Diğer konunuzun kilitlenme sebebi de aynı,yazım kurallarına uymamanız.
Alıntı:
bilmiyorum sagol boşver
Sayın figu,
En başta üslubunuz çok yanlış, burada kimse sizin arkadaşınız değil.
Önce amacınız hukuk sistemini tartışmak mı yoksa sorununuzla ilgili fikir edinmek mi buna karar vermelisiniz. İkincisi ise, "bu ne biçim hukuk" şeklindeki başlık amacınıza uygun olmamaktadır.
Siz muhasebe ile uğraşıyormuşsunuz, hesapları kurallara uygun işlemediğinizde uyarılırsanız yada ceza verilirse yine aynı tepkiyi mi veriyorsunuz, merak ettim şimdi.
Alıntı:
insan gibi soru sormak cevap almak her üye gibi benımde hakkım ayrımclıkmı yapılıyor
Evet hukuki nette ayrıcalık yapılır, hatta hukuki net ayrıcalıklı bir sitedir.
Sayın Erdoğan Kırcalı, hangi kurallara uyanların hangi ayrıcalıklardan yararlanabileceğini çok güzel vurgulamış. Üstelik sitede sorulara cevap alabilmek de HAK değil, ayrıcalık.
Alıntı:
Allha rızası için adam gibi insan gibi yardım istedim okadar kişi bakmıs belkı birisi yazıcaktı birileri akıl vericekti ama moderatör konuyu kitliyor bu ne biçim bir paylasım sitesi
Burası paylaşım sitesi değil, alelade bir forum sitesi hiç değil. Üstelik sizin paylaştığınız hiç bir şey yok. Özetle sömürmeye çalıştığınız bir site.
Alıntı:
ziynet eşya davası acıldı ziynet esyalarını borcla alıp düğünden ssonra borcları kapatdıgımzı söyledim ama mahkeme yine reddetti şimdi temyiz gitmek istiyorum
bu konuyla ilgili bu ülkede hiçmi dava olmadı hiçmi yasayan hukuk sever yok bir Allahın kulu cıkıp bir yol göstersin diye AllAH RİZASI İÇİN dedik hata yapmısım ki konu kitleniyor yazıklar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu sitede sizin gibi insanlara çok yardımcı olunmuştur. Allah razı mıdır bilmiyorum ama egoistçe, önce BEN, sadece BEN diyen sizin gibi insanların razı olmayacağı kesindir. Biz hukukçular elimizden geldiğince insanlara herhangi bir karşılık beklemeden yol gösteriyoruz. Siz ne yapıyorsunuz? Sadece sitem... Asıl size yazıklar olsun.
Hukuki net, üyeleri ve ziyaretçiler için lüzumsuz olan üyeliğinize son verilmiştir.
Re: Neden konuyu kitliyorsunuz
Alıntı:
insan gibi soru sormak cevap almak her üye gibi benımde hakkım ayrımclıkmı yapılıyor Allha rızası için adam gibi insan gibi yardım istedim okadar kişi bakmıs belkı birisi yazıcaktı birileri akıl vericekti ama moderatör konuyu kitliyor bu ne biçim bir paylasım sitesi
Çok ayıpladım bu uslubu. Bakkaldan,ordan burdan bir emtia satın aldığınızda allah rızası için mutlaka şunu bunu mu verin diyorsunuz?
Hukuk bir meslektir. Her meslek gibi hukukçular da bir şeyler satarlar. Ne mi?
Çok zor girilen ve okunulan bir öğrenim sonucu elde ettikleri bilgilerini...
Ticaret eğitim gerektirmez.Okur yazar olmasanız bile ticaret yapıp yol kenarında sebze meyve satsanız bile para kazanırsınız. Oysa bizler bürolarımızda bize danışanlara fikir vererek ya da davalarını üstlenerek para kazanırız. Bundan çıkan sonuç şu bence"bürona geliyorum sana soru soruyorum ama sana para vermek zorunda değilim. Ya da bir hukuk sitesine giriyorum ve hiç bir hukukçu soruma cevap vermiyor; yazıklar olsun...
Şimdiye kadar binlerce soruya cevap vermiş-bence vermeseymiş daha iyi olurmuş- bir siteye yazıklar olsun deme cüretinizi nasıl kendinizde bulduğunuzu anlamış değilim.Gidin bir avukata paranızla danışmanlık hizmeti alın.
Ayrıca uslub,adab ve Türkçe yanlışlarınızı düzelttikten sonra soru sorun.Türkçe'de kitlemek adı altında terim yoktur.Kilitlemek vardır...
Bu güzel günde, ne diyelim HAYIRLISI OLSUN:o
Alıntı:
Neden konuyu kitliyorsunuz
Forum kurallarına aykırı sorulara Cevap vermek için değerli zamanlarımızı tüketmeyelim diye
Benim de konum kilitlendi ki "yanlışlık oldu " diye belirttim.Çünkü yanlış alıntı alarak yazmıştım, (düzelt/sil) kısmından da düzeltemedim ve sildim.Bunda ne gibi kilitlenecek durum var doğrusu anlayamadım ama canınız sağolsun...