Ankara'da Avukat Erdal Güzel, "Ramazanda nasıl sigara içersin. Burası Ermenistan mı?" diyen dolmuş şoförünün saldırısına uğradı.
soL (HABER MERKEZİ) Avukat Erdal Güzel, bugün saat 10.30 sularında trafikte tartıştığı bir minibüs şoförü tarafından oruç tutmadığı gerekçesi ile darp edildi.
Güzel, Ankara'da meydana gelen olayın gelişimini "Sabah saat 10.00 sıralarında kendime ait otomobille adliyeye doğru hareket ettim. Strasburg Caddesi'nde ilerlerken, 06 J 1777 plakalı minibüsün şoförü şerit değiştirince ben de korna çalarak, kendisini ikaz ettim. Işıklara geldiğimde minibüsün şoförü aniden aşağıya inerek, otomobilimin yanına geldi" şeklinde anlattı.
Yanına gelen minibüs şoförünün aracının kapısını açtığını, küfrettiğini ve elindeki sigarayı görünce "Ramazan günü niye sigara içiyorsun, burası Ermenistan mı kafir?" dediğini belirten Güzel saldırganın elinde bıçak olduğunu ve bıçağın sapıyla başına vurduğunu söyledi. Sol kaşı açılan Güzel, "Şoför koltuğumda acı içinde yığılıp kaldım. Vatandaşların yardımı ile kendime gelirken, bana vuran dolmuşçu kaçtı" dedi.
Kaynak:http://haber.sol.org.tr/mansetler/mansetsag/3433.html
Özgürlükçü zihniyet işbaşında. "Kardeşlik" misyonerimiz de zamanında matbaa yakıyordu dolmuşçu özendi mi acaba!