Re: Bilişim Hukukunda Uzman Olan Avukatlar ?
merhaba internet üzerinden alışveriş yaparkan dolandırıldım bugün 2. gün elim kolum bağlı karakola gittim uğraşma değmez dediler 300 ytl kaybınla otur daha fazla masraf etme savcılığa verirsen daha çok para harcarsın dediler. sormak istiyorum acaba mağdur olan ben (ki alışverişi yaparken hatalı davrandığımı kabul ederek )mi şu an elini kolunu sallayarak gezen (ki elimde cep telefonu numarası çalıntı olduğunu iddia ettiği bir banka hesap numarası ve hesap numarasına ait bir isim var ) hırsız mı daha şanslı böyle şartlarda yaşadığımız için ... ne güzel be ..demekten başka bişey gelmiyor elimden . acaba gerçekten bu şahısla uğraşmaya değmez mi çok para harcar mıyım yoksa evet yoksa.....
Re: Yurtdisi borclanma ssk
merhaba internet üzerinden alışveriş yaparkan dolandırıldım bugün 2. gün elim kolum bağlı karakola gittim uğraşma değmez dediler 300 ytl kaybınla otur daha fazla masraf etme savcılığa verirsen daha çok para harcarsın dediler. sormak istiyorum acaba mağdur olan ben (ki alışverişi yaparken hatalı davrandığımı kabul ederek )mi şu an elini kolunu sallayarak gezen (ki elimde cep telefonu numarası çalıntı olduğunu iddia ettiği bir banka hesap numarası ve hesap numarasına ait bir isim var ) hırsız mı daha şanslı böyle şartlarda yaşadığımız için ... ne güzel be ..demekten başka bişey gelmiyor elimden . acaba gerçekten bu şahısla uğraşmaya değmez mi çok para harcar mıyım yoksa evet yoksa.....en azından savcılığa versem tahmini olarak ne kadar para harcarım bunu belirtebilirmisiniz
Re: Bu .sen etten Nasıl Kurtulurum?
merhaba internet üzerinden alışveriş yaparkan dolandırıldım bugün 2. gün elim kolum bağlı karakola gittim uğraşma değmez dediler 300 ytl kaybınla otur daha fazla masraf etme savcılığa verirsen daha çok para harcarsın dediler. sormak istiyorum acaba mağdur olan ben (ki alışverişi yaparken hatalı davrandığımı kabul ederek )mi şu an elini kolunu sallayarak gezen (ki elimde cep telefonu numarası ,çalıntı olduğunu iddia ettiği bir banka hesap numarası ve hesap numarasına ait bir isim var ) hırsız mı daha şanslı böyle şartlarda yaşadığımız için ... ne güzel be ..demekten başka bişey gelmiyor elimden . acaba gerçekten bu şahısla uğraşmaya değmez mi çok para harcar mıyım yoksa evet yoksa.....en azından savcılığa versem tahmini olarak ne kadar para harcarım bunu belirtebilirmisiniz