Türk telekom sabit-hat ücreti iptali
TÜRK TELEKOMİNİKASYON A.Ş ye ben ihtarname yolladım. yargıtayın kararına göre bu bir hatsız kazançmış. bende ihtarname yolladım bu şirkete.
bütün mahkeme masraflarından sizi sorumlu tutacağım. bunu durdurun ve 1 hafta içinde benden aldığınız sabit ücret adı altındaki paraları geri öeyin dedim. ama 3 hafta oldu cevap gelmedi. Tüketici hakem heyeti başkanlarına derdimizi anlattığımızda çıkan kararı iptal ediyorlarmış. NEYMİŞ " YARGI KARARI DEĞİLMİŞ "
bana bir anlatın. ben nereye nasıl dilekçe yazacam. MAHKEMEDEN ANLAMAM.HER AY 10,5 YTL para alıyolar. bunları ödesinler. birde mahkeme masraflarınıda onlar ödesinler. bana bir anlatın sevinirim. yolladığım ihtarname posta puluda yanımda cevap bekliyorum..
Re: Türk telekom sabit-hat ücreti iptali
Dostum bende aynı konudan muzdaribim.Ben 2005 yılında dilekçe verdim t.telecom"a hattımın aramalara kapatılmasını rica ederim diye.Onlar bu dilekçeden hattım açık kalsın fakat arayamasın-aranmasın anlamı çıkarmışlar.2005 ten 2007 ye kadar bana abonman parası yazmışlar.bana bir tebligat geldi borcum 480 ytl olmuş:)Hiç ama hiç kullanmadıgım hatta 480 ytl ödeyecekmişim.gülermisin aglarmısın.Bilgisi olan paylaşsın lütfen
Alıntı:
ercan_ankara rumuzlu üyeden alıntı
Dostum bende aynı konudan muzdaribim.Ben 2005 yılında dilekçe verdim t.telecom"a hattımın aramalara kapatılmasını rica ederim diye.Onlar bu dilekçeden hattım açık kalsın fakat arayamasın-aranmasın anlamı çıkarmışlar.2005 ten 2007 ye kadar bana abonman parası yazmışlar.bana bir tebligat geldi borcum 480 ytl olmuş:)Hiç ama hiç kullanmadıgım hatta 480 ytl ödeyecekmişim.gülermisin aglarmısın.Bilgisi olan paylaşsın lütfen
Kusura bakmayın ama ben de Türk Telekom'da anlaşıldığı gibi anladım. Hattımın iptal edilmesi ile hattımın aramalara kapatılması arasında fark var.
Ayrıca HATT gibi abuk bir kelimeyle yenilik getiren sayın yetkilileri de yeri gelmişken kutlarım!
Bu forumda bir haftalık süreyi tara,oradaki "Sabit ücrette gerçek nedir" başlıklı konuyu okuduğunda ekli mahkeme kararlarını göreceksin.
Alıntı:
ercan_ankara rumuzlu üyeden alıntı
Aynı şey benim de başımda maalesef.. 2006 Kasım ayında evimi taşıdığımdan hattımı kapattırmak için telekoma başvurdum. Hattımın kapandığını zannediyordum ta ki cumartesi günü eve icra kağıdı gelinceye kadar. Meğer telekom hattımı kapatmamış. Daha doğrusu kapatmış ama iptal etmemiş! Ne demekse. Sabit ücretler birikmiş. Avukatlık ücreti ve faizlerle yaklaşık 400 YTL para ödedim bugün telekoma. (Maalesef elimde haklılığımı kanıtlayacak belgem yok. Telekomdan dosyamı çıkardılar ama orada da iptal sözleşmesi yok)
Telekom beni avukat ve icra dairesi aracılığyla bulacağına, senelerdir müşterisi olduğum için, yeni adresimi bildiği için, yeni aldığım numaraya fatura yolladığı için, beni gayet rahatlıkla bulabilirdi.
Ayrıca benden kullanmadığım, kapattıklarını (onların tabiriyle iptal!!) sandığım hattın sabit ücretini benden faizi ve avukatlık ücretiyle birlikte istiyorlar ama 1.9.2006 tarihinden önceki döneme ait fatura borcu olanı affedip taksitle borçları tahsil ediyorlar. Halbuki telekomun avukatı benim borcumu tek seferde ödemem gerektiğini, aksi halde haciz yoluna gideceğini söyleyerek beni tehdit etti.
Benim bu durumda ne yapmam gerektiği konusunda bir fikri olan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.
Neden itiraz etmiyorsunuz?
Ödeme emrini aldığınız günden itibaren 7 gün içinde itiraz hakkınız var. İtirazınız ile takip durur. Bu yazdıklarınızı itiraz sebebi olarak yazın derim.
Telekom adınıza fatura çıkadığını ve bunları size tebliğ ettiğini kanıtlamak zorunda.
Saygılarımla.
türk telekom değil libya telekom tabi ki normal..
Türk toplumu olarak bizler şuçluyuz.Koyun gibi ne yöne sürerlerse o yöne gidiyoruz.Ben birey olarak tepkimi koydum ve tt hattımı iptal ettim.Artık cep telefonu üzerinden işimi hallediyorum.Bence sizlerde aynı tepkiyi vermediginiz sürece bu forum uzarrrr uzarrrrrrrr.saygılar
degerli avukat arkadaslar bu forum aracılığıyla bence bu meseleye el atmalısınız. Türk toplumunun size ihtiyacı var. Geçin önümze hatlarımızı iptal edelim. Elin libyalısı bizi övüşlüyo yahu ahip çıkamısınız lütfen bize? HATT ı müdafa yoKTUr sathı müdafa olmalı dır: 10 milyon çarpı70 milyon yahu!