Re: Bir teşekkür de benden
Ben de imzamı atıyorum bu yazının altına. :)
Re: Bir teşekkür de benden
Sizlere de teşekkürler. Alakalı olduğum olmadığım bir sürü forumu okuyorum. Yeni bir sürü şey öğreniyorum. Emeklerinize, cevaplarınıza, inceliğinize teşekkürler.
Re: Bir teşekkür de benden
Alıntı:
Av.Fırat Bayındır rumuzlu üyeden alıntı
Geceleri geç saatlere kadar kukumav kuşları gibi site bekçisi kaldığımız zamanlarda bakıyorum da hep aynı isimler sitedeler. İnanın bu ilginiz ve yazılarınızla, üyelere yaptığınız uyarılarla siteye sahiplenmeniz, "Hukuki.net üyesi" olmaya dair aidiyet duygunuz bizleri o kadar mutlu ediyor ki tarifi mümkün değil. 2002 yılından bu yana ayakta kalmamız sizler gibi vefakar, ilgili ve samimi insanların sayesindedir. Yoksa maddi ve manevi olarak böyle bir siteyi yönetme deliliği sizlerin desteği olmaksızın asla çekilemezdi.
İsim vermeme gerek kalmaksızın Sitemiz adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Saygı ve sevgilerimle...
Merhabalar,
İnanın bu sitenin tiryakisi oldum.
İnsanların yaşamınlarında önüne bir çok sorunlar yumağı çıkabiliyor.Bu sorunları aşmamızda yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
İyi ki böyle bir site yapılmış,iyi ki sizler varsınız.
Emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkür ederim.
Selamlar,
Re: Bir teşekkür de benden
sağolun Fırat bey.... Size özel bir nöbet yazmışlar ama icab etmediğinizi duyuyorum ve kızıyorum onuda söyleyeyim ...
Re: Bir teşekkür de benden
Bu ne büyük incelik böyle Sayın Av.Fırat Bayındır ( Abicik)
Ne yapsak da hakkınızı ödeyemeyiz ama, değerli ve emektar yönetici arkadaşlarımız için diğer teşekkürlerime KOCAMAN bir teşekkür daha ekliyorum.
(vee bir de bir ifade daha... ) :) (ifade eksik kalmıştı ekledim.F.B.:o)
Re: Bir teşekkür de benden
Benden de bir öneri: Nöbet çizelgesi çıkaralım. Nöbetçi avukat uygulamasına geçelim.
Re: Bir teşekkür de benden
Alıntı:
Yoksa maddi ve manevi olarak böyle bir siteyi yönetme deliliği sizlerin desteği olmaksızın asla çekilemezdi.
İsim vermeme gerek kalmaksızın Sitemiz adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Delilik konusunda haklısınız, bizler olmasak sizin haliniz nic'olurdu ki? Delinin halinden deli anlar, biz sizi çok iyi anlıyoruz. Yani sizin varlık sebebiniz bizleriz onun için bize teşekkür etmeniz gerekmez, vazifenizi yapıyorsunuz yani.Haa ne kadar doğru yaptığınız tartışılır doğrusu, mesela "turşu kavanozundaki sineğin kanadından tazminat yağı" çıkartanlara en güzel cevabı yine bir deli vermiştir "sakın yeme o turşuyu". Diğerleri hukuk tartışmasına girdiler "turşudaki sinekten yağ çıkar mı çıkmaz mı?"
Bence siz bu sitenin bir seçkisini bastırıp çıkartın, Cem Yılmaz'a 5 basmazsa ben de milo değilim.
Re: Bir teşekkür de benden
Ben hukukı nete bugun uye oldum.
Derdıme derman olunur dıye ve actıgım 1 konuyada oldukca mantıklı ve yonlendırıcı cevap geldı .
Forumun dıger konularınıda ınceledım
Sanırım hukukı netın dıer forumlardan ayrı tutan bır dıger ozellıgıde hayatı burda yasıyor olmamız
Dertler problemler sonuc arıyanlar hemde hayatın her bolumunden ınsanlar
Dünyada neler oluyor ınsanların sıkıntıları nelerdır sadece bu forumdan Turk ınsanının profılı cıkartılabılır
Aynı bır hastanın derdıne ilac araması gibi bızde burdayız .
Uye olarak yapmamız gereken ne varsada yardımcı olmaya hazırız
Butun ılgılılere tskler
Re: Bir teşekkür de benden
Teşekkürler emekleriniz için