Tek Böbrek ve Çürük Raporu
Arkadaşlar DOĞUŞTAN tek böbrekli olup, çürük raporu alan birileri varsa bana bu başlık altında yazarsa çok sevinirim. Sormak istediğim sorular var. Forumlarda bu konuyla ilgili yazan arkadaşlar var ama birebir bağlantı kuramadığım için konuşamadım hiç cvplarınız bekliyorum tşk ederimm...
Re: Tek Böbrek ve Çürük Raporu
elverişlidir. gider... koşmanıza ve spor yapmanıza engel değil, yada buna yönelik bi devamlı tedaviniz (diyaliz böbrek yetmezliği vs...) yoksa direkt alırlar... Hayırlı teskereler...:o
Siz bu yazıyı yazıcak kadar bilgi sahibi değilsiniz sanırım... Çünkü kanuna göre ister doğuştan ister sonradan tek böbrekli olan kişiler askerliğe elverişli değildir. Ben bunu biliyorum zaten ancak hastaneye sevk almamla ilgili birkaç soru sormak istedim çürük alan varsa paylaşmak istiyorum...
Tek böbrek yönetmeliğe göre askerliğe elverişsizlik nedenidir.
Tşk ederim bilgilerin için bu konuda problemim yok yinede eğer bu raporu resmen kendi alan biri yazımı görürse ona sormak istediğim birşey var bekliyorum...
İlk yoklama yada son yoklamada durumu belirttiğiniz an hastahaneye sevk ile elverişsizdir raporu alırsınız.
Tşk ederim benim sevk tarihim kasımda gözüküyor askerlik şubesinden kasım 'ın ilk haftası gel hastaneye sevkini verelim gönderelim dediler. O zaman kasımın başı gibi hastaneye gidip raporumu alırım sanırım.
arkadaşlar merhaba
benim bir böbreğim travma nedeniyle alındı
askerlikle ilgili rapor durumum nolu
barlas arkadaşım. özellikle sen cevap yazarsan sevinirim
iyi çalışmalar
Defaaten yanıtlanmış bir konu tek böbrek askerliğe elverişli olmama nedenidir ister doğuştan ister daha sonradan olsun.