Hukuk fakültelerinde devamlılık sorunu
Öncelikle merhaba herkese.Yazıma şöyle başlamak istiyorum.Ben özel üniversitede hukuk okumak istiyorum;ama bir yandan evimde durup sadece sınavlara girmek istiyorum tabi sınavlara çalışacağım adam gibi.sadece özel universite fiyatları bakımından kıbrıs avantajlı gibi goruyorum sadece üniversite fiyatlarına bakarak ama diğer masrafları hariç tuttum.Evimde kalma sebebim ise durumu daha ekonomik getirme amacımdır.aslında türkiyeden de özel üniversite de olur ama kıbrıs olmazsa onu dusunmek istiyorum ama sadece bunlara karar vermem için devamlılık sorunu düşündürüyor beni.bu konuya yardımcı olursanız çok ama çok sevineceğim.
Saygılarımla.
Re: Hukuk fakültelerinde devamlılık sorunu
Kıbrıs üniversitelerinde devamlılık zorıunluluğu vardır.
hadi ya.peki Türkiye deki özel üniversitelerde var mı?Mesela Anadolu üniversitesi özel değil ama orada devam sorunu yok diye duydum ama diğer üniversiteleri bilmiyorum açıkçası.
Hocam İlk Olarak Şunu DÜzeltelİm TÜrkİye De Özel DeĞİl Vakif Ünİversİtelerİ VÜcretler Ardir. SeÇİm Konusuna Gelİnce Kibris Ve Tr
Ücretler Hemen Hemen Ayni ÇÜnkÜ Kibris Daha Ucuz GÖzÜksede Yol Parasi Yurt Ve Buna Benzer İhtİyaÇlar Kibrista Daha Pahali Arti Olarak Kanimca Tr Dek İ EĞİtİm Daha Kalİtelİ...
Alıntı:
rezzak rumuzlu üyeden alıntı
Hocam İlk Olarak Şunu DÜzeltelİm TÜrkİye De Özel DeĞİl Vakif Ünİversİtelerİ VÜcretler Ardir. SeÇİm Konusuna Gelİnce Kibris Ve Tr
Ücretler Hemen Hemen Ayni ÇÜnkÜ Kibris Daha Ucuz GÖzÜksede Yol Parasi Yurt Ve Buna Benzer İhtİyaÇlar Kibrista Daha Pahali Arti Olarak Kanimca Tr Dek İ EĞİtİm Daha Kalİtelİ...
biliyorum arkadasım ben zaten su an devlet üniversitesinde öğretmenlik okuyorum.ama dediğim gibi sadece Türkiye de kalmak önemli yurt vs. istemiyorum.Bu durum Türkiye deki özel üniversiteler içinde geçerli.Üniversiteye devam etmeden sadece sınava girerek okulu bitirmek mümkün mü?mümküse hangi üniversitelerde var özel üniversite olarak?
Kibrista Herseyİn Sterlİn Üzerİnden Degerlendİrİldİgnİ Ve En Basİtİnden Ev Kİralarinin Cok Ucuk Oldugunu Bİlmenİzİ İsterİm..dİger Masraflarla Bİrlİkte Kibris Cazİp Gelmİyor Bana...fakat Su Olabİlİr.kibristakİ Ünİv Lerde Basariya GÖre İndİrİm Olanagi Var..eger İyİ Bİr Derece Yaparsaniz Bu Acigi Da Ordan Kapata Bİlİrsİnİz...bana GÖre İstanbul KÜltÜr Ünİv Bu YÖnden Daha Mantikli Gİbİ...yİnede Takdİr Sİzİn
evet gerçekten önemli bir sorun..:o
Alıntı:
anwalt_cem rumuzlu üyeden alıntı
Kibrista Herseyİn Sterlİn Üzerİnden Degerlendİrİldİgnİ Ve En Basİtİnden Ev Kİralarinin Cok Ucuk Oldugunu Bİlmenİzİ İsterİm..dİger Masraflarla Bİrlİkte Kibris Cazİp Gelmİyor Bana...fakat Su Olabİlİr.kibristakİ Ünİv Lerde Basariya GÖre İndİrİm Olanagi Var..eger İyİ Bİr Derece Yaparsaniz Bu Acigi Da Ordan Kapata Bİlİrsİnİz...bana GÖre İstanbul KÜltÜr Ünİv Bu YÖnden Daha Mantikli Gİbİ...yİnede Takdİr Sİzİn
doğru söylüyorsunuz üniversite fiyatı hariç diğer özellikler bakımından bana da cazip gelmiyor.birde bir tanıdığımdan duymuştum bazı duyduklarımda inanmakta güçlük çektim.İstanbul Bilgi üniversitesi nin %51 hissesine Amerikalılar ortak olmus ve artık bundan sonraki fiyatlar dolar üzerinden belirlenecekmiş ve üniversite fiyatı yıllık yeni türk lirasına eşitlersek 8.000 YTL olarak duydum yaklaşık olarak.Tamam hisse meselesi doğru olabilir ama üniversite fiyatı açısından kuşkuya düştüm.Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?