Hukukçular; kendinize ait bir web sitesi fikrine sıcak bakar mısınız?
Printable View
Hukukçular; kendinize ait bir web sitesi fikrine sıcak bakar mısınız?
Anket sonuçlarına göre karar vereceğimiz sistemin omurgasını ve yaklaşık tasarımını görmek isterseniz ASP-NUKE sitesini inceleyebilirsiniz. Tabi Türkçe sürümü olup, bazı özellikleri farklı olacaktır. Merak ediyorsanız sınırlı sayıda vermeyi planladığımız bu hazır portal şeklindeki hizmetimiz de ücretsiz...
Sitenizin muhtemel adresi şu şekilde olacaktır.
Örnek: https://www.hukuki.net/Av.Ahmet_Soner/
örnek: https://www.hukuki.net/Mehmet/
Tabi sitenizi internetten aldığınız örnek: avukat.tr.tc gibi bir yönlendirme ve kısaltma servisi ile de internete tanıtabilirsiniz. Bu konuyu bilahere düşüneceğiz.
Lütfen düşünce ve isteklerinizi bu foruma ekleyiniz.
tabiki isteriz hoş olur
hakça
Aslına bakarsanız kararsız kaldığım için sizlerin de görüşünü almayı uygun gördüm. Şimdilik Sınırlı sayıda vermeyi düşündüğümüz bu projeyi eğer hayata geçirisek, www.tripod.com www.freeservers.com gibi bir imkanlar sunmayacağız.
Ama web tekniği, sayfa yapma gibi teknik işlerle uğraşmayacaksınız. Tabiri caizse hazır bir websitesi olacak. Siz içeriğini dilediğiniz gibi yönlendireceksiniz.
Sitenin prototipini https://www.hukuki.net/aspnuke/ adresinde inceleyip, yorumlarınızı bildirmenizi rica ediyorum.
Bu siteye admin yani site sahibi olarak giriş yaparak, "Yönetici Ekranı" bölümünden siteyi deneyebilirsiniz. Lütfen hata yapmaktan çekinmeyin, bu sadece bir deneme sitesi...
Kullanıcı Adı: hukuki
Şifre: net
Bence tereddüte düşmenizi gerektirecek bir neden yok. Oldukça iyi bir hizmet. Sitenin hukuki.net altında yer alacak olması da iyi bir avantaj...
Give Justice A Hand
Her ne kadar siz üyelerimize web sayfası olanağı vermek istesek de Türkiye Barolar Birliğinin av.tr uzantılı e-avukat projesine destek verebilmek amacı ile şimdilik bu düşüncemizi atiye bıraktık. Ve Anketimizi sitemiz altında web sitesi ister misiniz açıklaması yerine, "hukukçular web sitesi ister misiniz" şeklinde değiştirdik.
Barolar Birliğinin Avukatlara 25.2.2003 tarihinden itibaren sunmayı planladığı
E-avukat projesi ve Örnek avukat sayfalarını incelemenizi öneririm.
Elbette isteriz. Teknoşojinin son hızla ilrlediği günümüzde böylesi bir uygulama birbirimizle haberleşip yardımlaşmamız için son derece yerinde bir uygulama.
Ayrıca faaliyetlerimizi birbirimize ve etrafa duyurabilmemiz için de gerekli olduğu kannatindeyim.
Av.GÜNEŞ
Böyle bir hizmete başladığınızda galiba ilk başvuranlardan biri de ben olacağım. örnek site şablonunu ziyaret ettim. Tasarımı çok güzel... Saygılarımla.
Bahattin YILDIZ
Yaşadıklarımız gerçekmi?... Sanalmı?... Anlayacağız bir gün...
Açıkçası Barolarbirliği'nin Projesini bekleyeceğim. ASP.NET teknolojisi ile yaptıkları projeyi tabiri caizse baltalamak istemiyorum. Tabi Projeleri askıda hükümsüz kalırsa bu hizmeti biz üstleneceğiz.Tabi bizim projemiz o kadar büyük değil. Biz her avukata değil isteyen hukukçulara bu hizmeti vermeyi planlıyoruz.
Sayın site yöneticileri;
"Hukukçular siz de web sitesi ister misiniz" konulu ankette o kadar çok kişi evet cevabı vermiş ki. Açıkçası ben de bir web sitesi sahibi olmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilemiyorum. Hazır Av.tr uzantısılı site açabilmemiz mümkün kılındığına göre, lütfen başlattığınız projeyi tamamlayınız.
Şayet teknik veya hukuki olarak yapamıyorsanız, hiç değilse bu ankete benim gibi "evet" oyu verenlere lütfen yol gösteriniz.
Nasıl web sitemiz olacağını, nasıl yapacağımızı, eğer zor bir şey ise yaptıracağımız bir yer olup olmadığını, yine siz yapmayacaksanız böyle bir site için ne kadar masraf yapmamız gerektiğini bizlere anlatmanızı rica ediyoruz.
Zira barolarbirliği sayfasından açıkçası pek fazla birşey anlamadım. Açıkçası kendimizi tanıtıp, ifade edeceğimiz bir websitesi kurmamıza lütfen yardım edin. Benimle aynı fikirde olanlar da lütfen beni desteklesin...
Saygılarımla.
Av.Ayse G.