Hukuki.net kullanıcılarının tanışması
Site yöneticilerinin kendi aralarında toplandıkları malum ancak Açılışından bu yana 5 yıl geçmiş olan bir sitenin fikrimce artık 1.GELENEKSEL :D üyelere açık toplantısını yapma zamanı gelmiştir. Bilemiyorum yöneticiler ne der ama ben organizasyonda yer almaya da talibim.
SAYGILARIMLA...
Re: Hukuki.net kullanıcılarının tanışması
Bende yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
Nasil yani?
Bir arada degilmiyiz zaten... Yoksa yurdun dort bir yanindan olan uyeleri sanal disinda mi bir araya getirmeyi dusunuyorsunuz? Anlayamadimda...
Sayın Sevcan Hanım,inşallah olur.
Mutlaka güzel bir paylaşım reel ortamlarda bir araya gelmek..
Her ne kadar gönlüm bundan yana olsada, burda bir kısmımız geçmişte yaptıkları hata/lar sebebiyle bugün belkide bir eziklik içerisinde olup bende dahil olmak üzere deşifre olmak istemiyoruz..
Başka Forumlarda, telefonumuzdan mailimize kadar insanlar bizi bilmesine rağmen, burda ip nomuz dışında her türlü bilgimizi deşifre olmamak adına gizlemek durumundayız..
Bu sebeble ''kendi adıma'' çok uzak bir ihtimal diye düşünüyorum..
Ne zaman insanlar geçmişte yaptıkları ile ilgili 2 inci defa beyinlerde yargılanmayacaklar, o zaman sizin dediğiniz o reel paylaşım gerçekleşebilir..:)
Ben de isterim.Yeni hukukcularla tanısmak güzel olur MSN ADRESİM: baygrp@hotmail.com
Yeni hukukçularla?
Nerede: ankara
Yanıtlar: 1
yazan profilinizden, çıkarımım farklı olur.
Anladıımm reelde düşünülüyormuşş..
Eee... peki geleneksel toplantı gelişmeleri ne durumda şimdi?