İsmin yanına isim ekleme hakkında
Merhaba ben 19 yaşındayım.ismim SANİYE ismimin yanına CANSU ekletmek istiyorum.iş arkadaşlarım ve çevremdeki arkadaşlarım cansu ismiyle hitap ediyorlar.adımla bazen dalga geçiyorlar(saat,dk diye)beni bu durum çok rahatsız ediyor.bu yüzden saniye cansu olmasını istiyorum.ama nereye hangi evraklar nasıl bir dilekçe ile başvurmam gerektiğini bilemiyorum.ayrıca bi avukat tutmam gerekiyor mu ?mahkeme masrafları ne kadar tutar?yaşım ilerlemeden değiştirmek istiyorum lütfen ayrdım edin...
Re: İsmin yanına isim ekleme hakkında
Avukat tutmana hiç gerek yok kardeşim dilekçeni verip mahkemeyi kendin açabilirsin boşuna masraf avukat tutmak ismini değiştirmek istemen haklı bi nedenden dolayı bu yüzden hakim bir celsede ismini değiştiricektir zaten sadece 2 tane şahit bulman gerekiyor isim değiştirmenin en haklı nedeni isimle dalga geçilmesi ağırlıklı neden olarak sadece cansu yapsan daha hoş olur çünkü isim ekletme ve tamamen değiştirme aynı süreç ve aynı masraflara denk düşüyor hazır mahkemeyi açmışken tamamen değiştir bence saniyeyide göbek adı olarak kullanırsın
Re: İsmin yanına isim ekleme hakkında
Bana yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba?