Re: Avukatpro denen illet...
İcra denince tek geçerim... ............ kusursuz gerçekten 2 yıldır kullanıcısıyım. Tek bir sorun yok artı her yıl gelip zorunlu bi ücret de istemiyorlar.
NOT: Farklı başlıkların altına reklam içerikli iletiler eklemeniz sebebiyle üyeliğiniz askıya alınmıştır. Forum kurallarını okuyunuz.
Hem avukat pro yu
hem de icra proyu karşılaştırma imkanı olan arkadaşlar var mı
ben uzun süre icra programı almadım, yıllarca direndim :)
sonrasında icra net aldım, ancak çok basit ve yetersiz olduğunu anladım,
uyapla birlikte icra pro alarak konuyu kapattım, kendimce
tabi diğerleriyle kıyaslama imkanımız olmadığı için herkes kendi kullandığı programın artı ve eksilerini bilir
nasıl karşılaştırma yapılır bilemiyorum.
Meşe yazılımın ücretsiz demosunu inceliyorum 151 ilam bilgileri arasında ipotek bilgileri girilecek biryer yok
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
Meşe yazılımın ücretsiz demosunu inceliyorum 151 ilam bilgileri arasında ipotek bilgileri girilecek biryer yok
Sayın Eyilik,
Programımızda ipotek bilgilerinin giriş yapılabileceği alanlar Takip işlemleri altında mevcuttur. Konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz yetkili elemanlarımız ya da telefon aracılığıyla size ulaşabiliriz. İyi çalışmalar..
Arkadaşlar program almadn önce neden demosunu denemiyorsunuz, ücretli program satan her firma demosunu yapmak, yayımlamak ve kullanıcılarının kullanımına açmak zorunda.Demosu yayımlanmayan programlarıda kullanmayın sadece hatalı programların demosu olmaz.
Ben şahsen, tek bir konuyu eleştirmek için siteye kayıt olup, o konuda eleştiride bulunduktan sonra siteye en ufak şey yazmayanların eleştirilerini dikkate dahi almıyorum. Yukarıya bir baktığımda haklı veya haksız olduğunu bilemediğim eleştiriler var ancak eleştirenlerin Hukuki netteki ileti sayısına baktığımda 1-2 iletilerinden başka bir faaliyetleri yok. Demek ki sadece bu programı (haklı veya haksız) eleştirmek için üye olup gitmişler, güvenemiyorum...
Not: Avukatpro kullanmıyorum.
Bir iletişimci olarak şikayetlerdeki sorunların %50 sinin şikayet eden kişiden kaynaklandığını belirtmek istiyorum.
Avukatpro Hukuk mesleğinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kadar kapsamlı bir programdır. Çünkü Hukuk mesleği son derece kapsamlı bir meslektir.
Hangi sektörle ilgili olursa olsun bir bilgisayar programının eğitimine özel zaman ayırarak tamamlayan ve üzerinde sıkça pratik yapan herkes o programı iyi bir şekilde kullanabilir.
Avukatpro'dan tüm kullanıcıları istediği her an teknik destek ve eğitim desteği alabilmektedir. Ticari bir firmanın, forum ortamında bile olsa siz hukukcular tarafından bu şekilde eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Bu talebimizi daha önce site yöneticisinede iletmiştik.
Bu konudaki olumsuz görüşünü düzeltme iyi niyetinde olan birisi varsa Avukatpro'ya çok rahatlıkla ulaşabilir.
Sayın Akanda Arslan, iletişimci olduğunuzu söylüyorsunuz. Siz programı kullandınız mı? Yoksa yukarıda söylediğim gibi siz de TEK iletide mi kalacaksınız?