-
Ne izlesem?
Yaklaşık bir hafta önce 3 aydır uzak olduğum memleketime döndüm...Tam bir film manyağı olan ben aylardır hiç birşey izlemedim.Bir sürü film girmiş vizyona...İnsan hangisini izlemek istediğine karar veremiyor.Bu arada sizler ne izlediniz?Birileri tavsiyede bulunsun lütfen..:)
Şimdiden teşekkürler...
-
"Arabalar" ve "Buz Devri" ni öneririm.
-
hokkabaza gittim beğendim..ama insan cem yılmazdan daha fazlasını bekliyor.yani cok komik değildi film ama cok gülmesemde olur dersen.."malesef hokkabaz...acı ama gerçek..
-
animasyonlara bayılırım."Buz Devri 1-2 "yi izlemiştim."Arabalar" için de güzel şeyler duydum.
"Hokkabaz"la ilgili olarak da büyük umutlarım vardı :) sanırım ben de Cem Yılmaz dan çok fazlasını bekliyorum.Çok teşekkür ederim sizlere...
-
Çocukları götürürken bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Arabalar'da Şimşek karakteri çok iyi...
Buz Devri Oscar adayı idi, fazla söze gerek yok...
-
karanlıklar ülkesi: evrim......Şahsen kate hayranı olduğum için izlediğim bir filmdi. Jason frediye karşı benzeri vampir&kurt adam konulu aksiyon çıkınca filmden ne oldu diyecekseniz hiç gitmeyin.
sessiz tepe......kurgu da yer yer kopukluklar olsada sanırım seyrinden zevk alacaksınız filmin bitişinde 2. devam filmi geleceği anlaşılıyor. Anne olmak ne büyük dürtü dedirtiyor insana . Tavsiye ederim.
Garfield2.... kedileri çok severim ama 1. kadar başarılı değil. Tavsiye etmem.
göl evi ....fantastik romantik bir film ancak son 5 dakikasını dvd takıldığı için izleyemedim. Yinede insan hüzünleniyor. Yalnız gitmemek lazım derim.
cnbc e de ise nip tuck diye bir dizi var onu tavsiye ederim. saygılar
-
Nip Tuck
güzel bir tavsiye
-
Belki alaturka olacak ama Selvi Boylum Al Yazmalım derim ben, özellikle son sahnesi mükemmel, müziği de cabası.
-
xena....
Kurşun Yarası...
-
Havada Aşk Var
Ma Vie En L'air
Fransız Sineması meraklılarına................