Banka hesabına bloke koyma
alış veriş yaptıgım bır medıkal fırması mal aldıgımda karslıgında kesmiş oldugu faturaya istinaden tarafıma bir icra mudurlugunden almış oldugu odeme emrını gondererek bu parayı tekrar tahsıl etmek ıstedı (elimde tahsilat makbuzu olmasına ragmen) bana bu odeme emrını gonderen ıcra dairesi maraşda olup kendım gaziantepde ikamet etmekdeyim bizde kahramanmaraş mahkemelerinin yetkisine ve bu borca itiraz ederek gaziantepdeki nöbetci icra dairesine bu dilekcemizi verdi aradan epey bir süre karşı tarafdan ses cıkmadı bugun bankaya gıttıgımde şirket hesabında para olup olmadıgını kontrol etmek amaçlı bankadaki yetkililer hesaba haciz kondugunu söylediler bankadan neye istinaden haciz kondugunu gösterir bir belge istedigimde bana kahramanmaraş icra dairesinden gelen hesaba bloke konması ile ilgili bir yazı gösterdiler.benim ögrenmek istedigim kahramanmaraş icra dairesinin gaziantepdeki hesabıma bloke koydurma yetkisi varmidir veya bu bloke emri mahkeme kararı olmadan diyorum çünki tarafıma herhangi bir mahkeme celbi gelmeden almak mümkünmüdür birde bu evrak herhangi bir resmi yer aracılıgı ile degilde elden teslim edilebilirmi.bu konuda ne yapmamı öneririsiniz ve hesabımdaki blokeyi kaldırabilirmiyim şimdiden teşekkür ederim