merhaba 2013 'de bir mail adresine girmiştim adıma dava açılmış 05/10/2015 Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girme ve Orada Kalma şuan askerdeyim sonuç ne olur
Printable View
merhaba 2013 'de bir mail adresine girmiştim adıma dava açılmış 05/10/2015 Bilişim Sistemine Hukuka Aykırı Olarak Girme ve Orada Kalma şuan askerdeyim sonuç ne olur
Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına, hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası verilir.
Bu olur.
İlk suçunuz ise H.A.G.B. verilir.
şuan askerim ne olur durum
- - - Updated - - -
hiç kimsenin bilgisi yokmu
merhaba; 2013 de savcılıga biri benden şikayetci olmuş 2013 yılına ait dosyalardı 5 ay önce ifade verdim dava açılmış dosya yılı no 2015/602 yazıyor 2013 deki işlemiş oldugum bir suç ama
yıl 2015 diyor bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler
merhaba; 2013 yılında işlemiş oldugum bir suçdan 5 ay önce savcılıga ifadeye çagrıldım ifademi verdim ve dava açılmış dosya yıl 2015 yazıyor
şimdi bu 2015 i mi kapsıyor 2013 yılınımı dava dosyası 2013 dü yardımıcı olursanız
Srusturma 2013'te baslamistir yeni neticelenmistir muhtemel ki savcılık size ulasmis sonra dava acmism dava acildigi yilla numaralandirilir. Ilgili mahkemenin kalemine gidip dosyanızı inceleyin ki ona gore savunmanizi yapin
anladım ben askerdeyim bide nasıl olcak mahkemeye katılamıcam bide ben 2014 yılında denetimli serbestlik almıştım eger 2013 deki soruşturmaysa denetimli
serbestligemi girer yine şimdiden çok teşekkür ederim
- - - Updated - - -
konu güncel
- - - Updated - - -
konu güncel
konu güncel
Denetimli serbestlikte suç tarihi önemli, 2014 te aldığınız denetimli serbestlik ancak o tarihten sonra suç islemeniz halinde bozulur
Denetimli serbestlik keadını mahkemeye göstermeme gerek varmı yoksa orda gözüküyomu mahkeme günü