aracımda sulu yakıt cıktı ne yapmalıyım
Printable View
aracımda sulu yakıt cıktı ne yapmalıyım
sıfır arc aldım 2014 model fırmanın vermiş oldugu yakıt guvence kartıyla aldıgım dan bugune kadar ordan alıyorum 3 aylık aracım arıza yaptı servise goturdum mazottan dolayı oldugunu soyledıler rapar da var yakıt fırmasının musteri hizmetlerini aradım numune almak icin geldıler aldılar ama 4 gun sonra geldıler sonuc acıklandı bizden aldıgın yakıtın temız oldugunu soylediler masrafa karışmayacak larını soyledıler masraf onemli degıl benım icin fırmanın vermış oldugu yakıt ve bana vermış oldukları yakıt guvence kartı yakıtı o fırmadan aldıgıma dair fışlerim aracımın kılometresi hepsi belli ne yapmam gerekiyor lut ven yardım cı olun bunların yaptıkları yanlarına karmı kalsın
servis garantili ama yakttan dolayı arıza cıktı icn garantı kapsamına gırmıyormus
Neden gördüğünüz her konuya aynı şeyleri yazıp konuyu açanın bilgi almasını zorlaştırıyorsunuz?
- - - Updated - - -
Umarım başka bir hata çıkmaz üründe o zaman , yoksa en fazla 20 gün beklemeliyim.Mouseların maksimum servis süresi o kadarmış.
Peki servis süresi aşıldığında yapabileceğim bir şey var mı ? İleride böyle bir durum yaşarsam tekrar , bilmek adına soruyorum.[/QUOTE]
Para iadesi isteyin. Değişim istemeyin.
20 İŞ GÜNÜ nü aşarsa (takvim gün değil!) seçimlik hakları (indirim / tamir / değişim / iade) isteyebilirsiniz.
Parayla aynısından bir başkasını alın ki her şey sıfırdan başlasın.
ozur diliyorum kendim başlık actım bilmıyordum
Size verilen güvence ARAÇ ÜRETİCİSİ tarafından veriliyor ve "YAKITI x FİRMASINDAN ALIRSANIZ YAKIT KAYNAKLI ARIZALAR GARANTİLİDİR" deniyor. Doğru mu?
evet aynı fırmadan aldım aldıgım fırmadan zaten kart cek tiriyorum yaptıgım kılometre belli zaten plakayı sorgulasalar bıle cıkar 700 tele masraf etim onu boş verin yakıt fırması sıradan bır yakıt fırması da degıl ne yapmam gerekıyor yanlarına karmı kalsın
nereye suc duyrusunda bulunayım