Abim ağır suç işledi ve tehtit ediliyoruz
meraba herkeze iyi akşamlar
sözü fazla uzatmadan anlatmak istiyorum
abim kötü bir suç işledi yüklü miktarda esrar taşınmasında yardım etme sucundan yakalandı 4 kişiler bunlar tehlikeli insanlar olarak nitelendirebiliriz yakalandıklarında suçu abimin üstlenmesini istediler yoksa aileni vururuz gibisinden tehtit ettiler yakalandıkları gün mahkemeye cıktılar hakim e dedi ben yaptım bana aitti gibisinden normalde öyle değil ama bizleri ve annemlere bişey yapmasınlar diye suçu üstlendi nese hakim dedi sana inanmıyorum diyer adamlar yalan söylüyor senin kağıdın tertemiz hiç bir sucun yok diyerleri sabıkaları hep esrar bulundurmaktan dolu gibisinden demiş hepsini içeriye aldırdı nese sonra abim cezaevindeyken ifadesini değiştirip gerçekleri yazmıs olayla ilgisinin olmadını falan birkaç gün sonra mahkemesi olacak simdi biz ve abim cok korkuyoruz tehtit edilmiştik bu insanlar vurabilcek insanlar mafia gibi 20 30 kişiler biz önlem amaclı babam savcılıga gitmiştik sonra emniyetten sagrılıp korunma talebimizn kabul edildini falan söylemişlerdi biri sizi rahatsız ederse bizi arayın hemen geliriz dediler bu insanlar rahatsız etmek için gelmez ki vurmak için gelirler bu işin içinde olan arkadaslarımız lütfen yardım eder misiniz konuyu yanlıs yere actıysamda cok özür dilerim arastırdım en mantıklı burayı gördüm yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim
Cevap: Abim ağır suç işledi ve tehtit ediliyoruz
Siktirsinler gitsinler ne korkacaksınız köpek takımı bunlar hoşt desen arkasına bakmadan kaçar giderler sizde korku emaresi görürlerse hırlar diş gösterirler havlarlar o kadar. Mafyalarmış memlekette mafya mı kaldı? Hakim durumu açık etmez zaten olmadı bir de siz dilekçe verebilirsiniz abinizin ifadesinin diğer sanıklara bildirilmemesi için. Koruma talebi kabul edilmişse zaten sizden güçlüsü yok en ufak harekette çağır polisi kapınızdalar ayrıca bir operasyona bakar hepsi sıçan gibi kaçtıkları delikten alınırlar hepsinin altı yaştır bunların polise enselenecek işlere kalkışamazlar. Her şeye rağmen korkuyorsanız deyin ki "bizim başımıza Allahın yazdığından başka bir şey gelmez"
cok teşekkür ederim sayın oğuz
bu insanların tehtitlerinden abimin durumuna üzülmeye fırsat bile bulamıyorduk
Havlayan köpek ısırmaz. Kaçarsan kovalar, kovalarsan kaçar.
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Havlayan köpek ısırmaz. Kaçarsan kovalar, kovalarsan kaçar.
nesnel olarak ne yapmamı önerirsiniz yada ailecek ne yapabilirz aldığımız önlemler için
Alıntı:
mustafaay rumuzlu üyeden alıntı
nesnel olarak ne yapmamı önerirsiniz yada ailecek ne yapabilirz aldığımız önlemler için
Av Engin Oğuz beyin tavsiyesine uyun, bu çekinmenize bir anlam veremiyorum.
Polise güvenin, Hukuka yargıya yardım edelimki netice lehimize olsun.
Alıntı:
mustafatatlici rumuzlu üyeden alıntı
Av Engin Oğuz beyin tavsiyesine uyun, bu çekinmenize bir anlam veremiyorum.
Polise güvenin, Hukuka yargıya yardım edelimki netice lehimize olsun.
uyucam ama ailem için cok endişeleniyorum derslerime odaklanamıyorum bile wize sınavlarında bazen dalıp gittiğim oluyor yaşayan bilir
Aileniz için endişelenmenize gerek yok onların ya bir trafik kazasında ya merdivenden düşme ya kalp krizi hastalık vs sebeplerden zarar görme ihtimali it kopuk takımından zarar görme ihtimalinden daha yüksektir.
içimi rahatlattınız sayın oguz cok cok tsk ederim sizlere ve degerli yorumlarını esirgemeyen diyer arkadaslara
Başbakan'ın yeğeni olsaydınız bişey olmazdı :)