Cevap: Evlilikte gizli kamera

Alıntı:

osman294 rumuzlu üyeden alıntı

Merhaba ..
Üzerime  atılmıs   bir  kız  tarafından   iftira  var  ve bununla  ilgili  benden  sikayetcı  oldu  bende  ifademi  verirken   ondan  sıkayetcı  oldugumu  belirttim  sikyetım  kabul  edildi   ve 29 mayısta  mahkemem  var  ne  olur  ne biter detaylı  bilgiye  görüslernize ihtiyacım  var..
21   yasında  üniverste  ögrencisiyım  bundan  1.5 sene  önce yegenım  bir  kızla  nisanlandı   bu  kız  bana  kardesime  ailemizdeki  bircok  erkege  sardı mesajlar  aramalar  sürekli  rahatsız  etmeler  ben bundan  rahatsız  oldum beni  ve  kardesimi  sürekli  arıyordu   her  defasında  uyardım  konustum  degişmedi  yegenımle  konustum bu  konuyu  nisanı  attırdım.  kız  aradan   kısa  bir  süre  sonra   baskasıyla  tekrar nisanlandı.  Beni  ve  kardesimi tekrar  aramaya  rahatsız  etmeye  basladı  bunu  annesinne  söylediim  gülümsedi  gecti  umursamadı  bizle  sürekli  cinsel  ilişkiye  giirmek  istedigini  söylüyordu  ben  baska  bir  sehirde  üni  okuyorum  beni  sürekli  rahatsız  ediyordu   kardesmi  aradıgımda   ayni seyleri  ona  ve  bircok  kısıye  söylüyormus  zzaten  ben  basımıza  bela  olacagını  uzak  durmamız  gerektigini  söyledim  kardesime  ki  simdi  bela  oldu beni  ve  kardesimi  sürekli  tehtit  etti  nisanını  bizim  attırdıgımızı  rahatını  bozdugumuzu  benden  neler  cekeceksınız  diye  tehtitlerde  bulundu. Bir  kız  arkadsım  oldugunu biliyordu  onu  da arayıp  ya  benim  ya  kara  topragın  benim  olmayacaksa  seninde  olmayacak  ben  seviyorum  elimden  neler  cekecek  gibisinden  konusup  tehtit  etmis. Bu  kızın   görüstügü  ümt  adında  bir  cocuk varmıs  ve  bunla  sürekli  görüsüyor  cinsel  ilşkide  oluyorlarmıs  tekrar  nisanı  atmıs ve  evden  kacmıs  polis kızı  bulmus neden  kactıgını  sordugunda  sevdigim  cocuga  kactım  diye  ifade  vermıs  ve  aradan  1  gün  sonra  benim ve halamın  oglunun  ısmını  vererk  bana  tecavüz  ettiler  diye  sıkayette  bulunmus. beni  polis  aradı   sehir  dısında  oldugum  ıcın gelmem  gerektigini  söyledi  ben  gittim  ifademı  vermeye  sonra  ifadesini  degiştirmis. ifadesi ''ben O.d ile 2  sene  önce ilişkiye  girdim o.d benim  yasımın kücük  oldugunu biliyordu '' diye  ifade  vermıs  bende  bunların  iftira  oldugunu  bu  kızla  birsey  yasamadıgımı sürekli  beni  ve  kardesimi  rahatsız  edip  tehtıt  ettıgını  beni  rahatsız  ettigine  dahil  facebook  adresimde  yazısmaların  oldugunu nişanının atılmasının sorumusu biz  oldugumuz  icin bize  böyle  bir  iftirada ulundugunu ve sikayetci oldugumu söyledim aradan  baya  bi  zaman  gecti 1 hafta  öncesi sikayetim  kabul  edilmis  mahkemem var  ne  olur  ne  biter  nasıl  bi  yol  izlemeliyim...

Nokta, virgül, paragraf, satır başı, noktalı virgül, büyük - küçük harf gibi tüm imla kurallarından bihaber yazmışsınız. 
İmla kurallarına dikkat ediniz.
İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. Siz iddiada bulunuyorsanız siz, karşı taraf iddiada bulunuyorsa karşı taraf iddialarını ispat etmek durumunda.
İzlenecek yol; iddialarınız ispat edecek deliller ve tanıkları mahkemeye sunmak olmalıdır.

Cevap: Evlilikte gizli kamera

Alıntı:

Abdullah Yaman rumuzlu üyeden alıntı

Nokta, virgül, paragraf, satır başı, noktalı virgül, büyük - küçük harf gibi tüm imla kurallarından bihaber yazmışsınız. 
İmla kurallarına dikkat ediniz.
İddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir. Siz iddiada bulunuyorsanız siz, karşı taraf iddiada bulunuyorsa karşı taraf iddialarını ispat etmek durumunda.
İzlenecek yol; iddialarınız ispat edecek deliller ve tanıkları mahkemeye sunmak olmalıdır.

Benden  sikayetci  oldu  ve  ifademi  verdim   sikayetcı  oldugumu  belirttim   sonrada  sikayetını  cekti  ben  sikayetcı oldugum  ıcın mahkememiz  var . Kanıtlayacak  ispatlayacak birseyı  yok  2  sene  öncesinden  bahsediyor  böye  birsey  yasanmadı  yasanmıs  olsada  neye  dayanarak  boyle  bi  yalanlamada bulunuyor  nasıl  ispatlayabilir ? Benden  sikayetci  olmasının  sebebi  yeğenımle  olan  nişanıını  attırmam  bundan  sorumlu  tutulmam.  Elinde  herhangi  bir  delil  kanıt  yok  alehıme  sadece böyle  bi   iftıra  var   benim rahatsız  ettigine  tehtit  ettıgıne   dahil  bircok  sahit  ve  kanıtım  var  ne  olur  ne  sonuclanır  nasıl  bir  yol  izlemeliyim  saygılar...