Bağ Evimin Duvarına Yazı Yazan Emlakcı
Merhaba arkadaşlar, bağ evimin ana yola bakan kısmına, sprey boya ile bir emlakcı firmasının adını yazmış ve yanına ev şekli filan çizmiş, bu durumdan rahatsız oldum ayrıca sadece benim bağ evimin duvarına değil karşısındaki evlere ne bilim gördüğü her yere yazı yazmış. Bu durum ile ilgili olarak nerelere nasıl ne şekilde başvuru yapmam lazım,
Cevap: Bağ Evimin Duvarına Yazı Yazan Emlakcı
Yazıların üzerini boyayarak kapatabilirsiniz. Bir daha gelip de aynı şeyi yapacağını zannetmem. Etrafta kamera var ise kişiyi tespit ettirebilirsiniz aksi taktirde kimin yaptığını bilmediğiniz için şikayette bulunmak mümkün değil..Bağlı bulunduğunuz belediye, kaymakamlık, muhtarlık vb. başvurarak yazının sildirilmesini de isteyebilirsiniz.
Üstünün boyanması durumu olursa dahada çirkin olur, ancak tiner ile silinirse orijinal rengini alır duvar, ayrıca emlakcıyı aradım babanın malımı burası dedim, yoksa senin ilan panonmu dedim, neden yazdın diye sordum. Özür diledi adamının yaptığını söyledi ve sildireceğini belirtti ama 1 hafta geçti sildirmedi,
Hukuki bir bilgi değil ama yazının altına gitmeyin kandırılırsınız gibi bir ifade ekleyin demek isterdim.
Hukuken resimlerini çekip ihtar yolayabilirsiniz noterden sildirilmezse ustasına sildirilip masrafı sizden talep edilecektir.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Hukuki bir bilgi değil ama yazının altına gitmeyin kandırılırsınız gibi bir ifade ekleyin demek isterdim.
Hukuken resimlerini çekip ihtar yolayabilirsiniz noterden sildirilmezse ustasına sildirilip masrafı sizden talep edilecektir.
Bitiyorum hocam senin yorumlarına, ailecek takip ediyoruz seni ve yorumlarını, :) :) sanalda değilde gerçekte senin gibi arkadaşım olsun. Görüşelim böyle yemeğe filan gidelim hiç sıkılmayız valla,
Eyvallah kardeşim sağol inşaallah pekine bi yolumuz düşerse bir araya geliriz. İyi forumlar.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
bi yolumuz düşerse bir araya geliriz.
Adaya mı yolun düşerse Engin abi?
Adadan kurtulmuş galiba Pekin gibi gördüm yerini :)
Ruhum adada bedenim Türkiye / Gaziantep' te,