Cevap: Türk Vatandaşlığı başvurusu
merhaba
Evlilik yoluyla TC vatandaşlığın kazanılma başvurusu
istanbul Vatan'da bulunan Nüfüs mdlüğüne Haziran 2017 de ilk başvuruyu yaptık.
temmuz 2017' ye parmak izi randevusu verdiler. randevuya gittik. 6 ay sonra polis geleceğini söylediler.
işlemlerin 1,5 2 yıl sürebileceğini belirttiler. En erken 1,5 yıl görevli arkadaşın demesine göre.
komisyon için mesaj bekliyoruz değil mi ? . bizim birşey yapmamız gerekmiyor.
Alıntı:
zembil rumuzlu üyeden alıntı
merhaba
Evlilik yoluyla TC vatandaşlığın kazanılma başvurusu
istanbul Vatan'da bulunan Nüfüs mdlüğüne Haziran 2017 de ilk başvuruyu yaptık.
temmuz 2017' ye parmak izi randevusu verdiler. randevuya gittik. 6 ay sonra polis geleceğini söylediler.
işlemlerin 1,5 2 yıl sürebileceğini belirttiler. En erken 1,5 yıl görevli arkadaşın demesine göre.
komisyon için mesaj bekliyoruz değil mi ? . bizim birşey yapmamız gerekmiyor.
benim evime polis 1 ay sonra geldi sonra parmak izi verdik şehire göre değişiyor komisyon başvurudan 3 ay sonra girdim istanbul çok yoğun oldu için size 6 ay sonra demişler bence siz 15 günde bir başvurdunuz yer arayın bazen unutuyorlar 1.5 ya 2 yıl onlar genel den başvuranlar için söylüyorlar ama onlar bile 1 yıl sürüyor vatandaşlık işlemi biraz sabır ister bide hangi ülke vatandaşisiniz oda etkiliyor
bugün ış başı artık yeni haberler alırız inşallah
Alıntı:
Hasna rumuzlu üyeden alıntı
bugün ış başı artık yeni haberler alırız inşallah
no news , good news
[QUOTE=AHMAD S;601949]no news , good news[/QUOTE
umarım bu hafta bir sonuç alak abartillar artık
Günaydın ,Ankarayı arayıp ulaşabilen var mı acaba aranızda.Ben düşüremiyorum numarayı.
Alıntı:
Niloya rumuzlu üyeden alıntı
Günaydın ,Ankarayı arayıp ulaşabilen var mı acaba aranızda.Ben düşüremiyorum numarayı.
aramaya düşünmüyorum cuma günü arayacağım arasn da bişey demezler şimdi bayramdan önce bende zor ulaştım üst üste aradım öyle açtılar
Sonunda açtılar ama her zamanki cevabı aldım tahkikatta dedi.Hiçbir tahkikat gelmemiş mi dedim yok dedi süresi belli i dedim biz bilmiyoruz dedi ve kapattı.Allahım ya bu nedir böyle
Alıntı:
Niloya rumuzlu üyeden alıntı
Sonunda açtılar ama her zamanki cevabı aldım tahkikatta dedi.Hiçbir tahkikat gelmemiş mi dedim yok dedi süresi belli i dedim biz bilmiyoruz dedi ve kapattı.Allahım ya bu nedir böyle
sabır sabır o bayan telefonuma cikti zaman ben kapatiyorum çünkü zorla konuşuyor ama adam açtı zaman o biraz ilgi gösterip anlatıyor şimdi bayram tatilinden yeni geldiler kimse bulaşmasın onlara
var mi yeni gelişmeler ben sorgulama yapıyorum sorun oluştu çıkıyor size de mi öyle