Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Sn sinem78 Banka Fortis şimdi yapılandırıyorlar hemde 300 aya kadar hatta ilk 3 yıl daha az faizli ve düşük ödemeler sonraki yıllar yükselerek ödenmesini sağlıyorlar yada tl'ye çevirip uzun vadede sabit ödeme olanağı sunuyorlar ama ben tl 'yi hesaplatmadım mahkememin sonçlanması ya da bi sonuç elde edersem daha avantajlı görürsem bankayla iletişime geçeceğim.
Alıntı:
fişek35 rumuzlu üyeden alıntı
Sn sinem78 Banka Fortis şimdi yapılandırıyorlar hemde 300 aya kadar hatta ilk 3 yıl daha az faizli ve düşük ödemeler sonraki yıllar yükselerek ödenmesini sağlıyorlar yada tl'ye çevirip uzun vadede sabit ödeme olanağı sunuyorlar ama ben tl 'yi hesaplatmadım mahkememin sonçlanması ya da bi sonuç elde edersem daha avantajlı görürsem bankayla iletişime geçeceğim.
selam ben yapılandırma istedim fakat benden tekrar bir teminat istediler başka bir ev ipoteğı daha sizden bişey istemedilermi
Alıntı:
sinem78 rumuzlu üyeden alıntı
selam ben yapılandırma istedim fakat benden tekrar bir teminat istediler başka bir ev ipoteğı daha sizden bişey istemedilermi
Benim zaten iki çeşit kredim var biri konut kredisi o ipotekli,bu evin ipotek değerini yakalamalrı için diğer bir evimide ipoteğe bağlı nakit kredi olarak ipoteklediler .Zaten ipoteğe bağlı nakit kredi 650 öderken 2284 e kadar çıktı sayfa 50 de ödemelerimi yazdım.Herşeyimi ipoteklediler daha ne isteyecekler bilmiyorum.Ama ben zaten ipoteğe bağlı nakit kredimi ve konut kredimi ev satılınca ödeyecektim ne ev satıldı ne jpy yerinde durdu üstelik evim tam değerinde değil zararına satıyorum alan yok.Anlayacağın ev satılsa problemimin büyük kısmı kalkacak ama 9 aydır bu kurları ödemeye çalışıyorum 3 aydır maaş alamıyorum ne olacak sa bu nisanın 30unda mahkemede olacak onu bekliyorum 2nci duruşmam olacak buradan herkesi bilgilendireceğim.
Alıntı:
Benim zaten iki çeşit kredim var biri konut kredisi o ipotekli,bu evin ipotek değerini yakalamalrı için diğer bir evimide ipoteğe bağlı nakit kredi olarak ipoteklediler .Zaten ipoteğe bağlı nakit kredi 650 öderken 2284 e kadar çıktı sayfa 50 de ödemelerimi yazdım.Herşeyimi ipoteklediler daha ne isteyecekler bilmiyorum.Ama ben zaten ipoteğe bağlı nakit kredimi ve konut kredimi ev satılınca ödeyecektim ne ev satıldı ne jpy yerinde durdu üstelik evim tam değerinde değil zararına satıyorum alan yok.Anlayacağın ev satılsa problemimin büyük kısmı kalkacak ama 9 aydır bu kurları ödemeye çalışıyorum, 3 aydır maaş alamıyorum ne olacak sa bu nisanın 30unda mahkemede olacak onu bekliyorum 2nci duruşmam olacak buradan herkesi bilgilendireceğim.
sn fişek 35;
önce Allah kolaylık versin diyorum.Bizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz .Aynı bankadan kredi almışız fakat size farklı seçenekler sunulmuş bizde diğer ödemeleri askıya alıp konut kredisini ödemeye çalışıyoruz dilerim en kısa zamanda bu sıkıntıdan hep birlikte kurtuluruz paylaştıklarınız için teşekür etmek istedim kendi adıma .umarım mahkeme sonucu iyi olur size ve eşinize sabırlar diliyorum
Alıntı:
bu sitede hiç yapılandırmaya başvurupta bir sonuç alan oldumu. iyi yönde pazartesi bankaya gidip görüşeceğim. Elle tutulur bir örnekle karşılarına çıkmak istiyorum. İlk görüşmemde Finans bank banka olarak bir çözüm aradıklarını söylemişlerdi. Bulamamışlarasa en zaından ben yardımcı olmaya çalışırım.:rolleyes: :mahcup:
Gözümüz aydın arkadaşlar yen uzun süredir görmediği seviyeye geldi umarım bu kış normal seviyesine dönecek :)))
Alıntı:
ılgıt rumuzlu üyeden alıntı
bu sitede hiç yapılandırmaya başvurupta bir sonuç alan oldumu. iyi yönde pazartesi bankaya gidip görüşeceğim. Elle tutulur bir örnekle karşılarına çıkmak istiyorum. İlk görüşmemde Finans bank banka olarak bir çözüm aradıklarını söylemişlerdi. Bulamamışlarasa en zaından ben yardımcı olmaya çalışırım.:rolleyes: :mahcup:
evet bizim tanıdık 2 sene az ödiycek iki sene sonra normal yani şu kırizde 1100 ödiycek yapılandırmadan önce 1400 ödüyordu anadolu bank onları bende fortisten istedim biz yapmıyoruz dedi 1yıl dondururuz fakat bir teminat daha istediler benden
Banka yapılandırma talep ettiğinizde size yeni bir anlaşma öneriyor..2 yıl boyunca ödeyebileceğiniz rakamı yen olarak sabitleyip kalan farkı 2 yıl sonra kalacak olan aylara ekliyor..Tabii bu iyiliğin! karşılığında sizden çektiğiniz zamanki faizden daha yüksek bir faiz alıyor,çünkü siz artık yeni bir sözleşme yapmış oluyorsunuz ve biliyoruz ki şu anda yen kredisi faizleri geçen yaza göre hayli yüksek..Tabii bu müthiş! öneri karşısında benim aklıma 2 soru gelmişti..
1) 2 sene sonra jpy kuru şimdikinden daha düşük,ama benim gelirim daha yüksek olacağı kesinmi??
2) Bir koyundan İKİ post çıkarmaya çalışan bankalar acaba durumumuzun hakikatten farkındamı???
Alıntı:
gokhankcc rumuzlu üyeden alıntı
Banka yapılandırma talep ettiğinizde size yeni bir anlaşma öneriyor..2 yıl boyunca ödeyebileceğiniz rakamı yen olarak sabitleyip kalan farkı 2 yıl sonra kalacak olan aylara ekliyor..Tabii bu iyiliğin! karşılığında sizden çektiğiniz zamanki faizden daha yüksek bir faiz alıyor,çünkü siz artık yeni bir sözleşme yapmış oluyorsunuz ve biliyoruz ki şu anda yen kredisi faizleri geçen yaza göre hayli yüksek..Tabii bu müthiş! öneri karşısında benim aklıma 2 soru gelmişti..
1) 2 sene sonra jpy kuru şimdikinden daha düşük,ama benim gelirim daha yüksek olacağı kesinmi??
2) Bir koyundan İKİ post çıkarmaya çalışan bankalar acaba durumumuzun hakikatten farkındamı???
o konuda bana çektiğim kur üzerinden dediler şimdikinden değil sizin banka hangisi