Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Bu saat'ten sonra sizlerle kaşık atma yarışına giremem nedense hep benim yazdıklarım sizin sansürünüze takılıyor.Neden acaba bankalar lafı neden sizleri rencide etti anlamakta güçlük çekiyorum ama haklısınız.Bu ülkede tabi güç para unu unutmuşum.Bankalar ah şu bankalar adı üstünde!!!!!!!!!!!!
Son olarak şunuda belirtmeden geçemeyecem.Hangi çılgın konuşan dilime pranga koyar şaşarım.Hani özgürlük ? hani hak ,adalet nerde?İnsanlar özgür iradelerince düşüncelerini yazıp vede konuşamadıktan sonra ne anlamı varki .Hepmi yönetilip sürüleceğiz .Her şey bir birine karışmış bu ülkede
Alıntı:
cobra-64 rumuzlu üyeden alıntı
Evet şu bir gerçek'ki önce kişinin kendisi bilinçli ,bilgili,kültürlü ve herşeyden önemlisi kişi haklarına saygı göstermesidir.
Haklısınız, kişi haklarına saygı, keşke bir de söylediğimizi uygulayabilsek.
Ne güzel olurdu değil mi?
Elbette fikirleri dile getirme düşünceleri savunma özgürlüğünüz / özgürlüğümüz var.Nereye kadar bir başkasının kişisel haklarını zedeleme çizgisine kadar!Sitemizde hangi noktaya kadar yazabilirsiniz?Forum kurallarının ihlali noktasına ulaşıncaya kadar.İhlal edecek noktaya geldiğinizde frenleyemiyorsanız ne olur? Toslarsınız.Nereye? İhlal ettiğiniz forum kurallarına.
Ne yapmışızı sansür olarak değerlendirilebilecek?
Israrla belirtilmesine rağmen, anlamamakta ısrar edip cep telefonu numaranızı, özel mail adreslerinizi, site adreslerinizi vermişsiniz, forum kurallarında bu bilgilerin verilmemesi gerektiği bildirilmiş üye olurken, ama uymamışsınız, iletilerinizdeki bu kısımlar silinmiş.
Alıntı:
Her şey tabelaya dayalı bir danışma ücretimi gerektiriyor.Bizler olmazsak o ofislerinizde asılı olan tabelaların ne hükmü olur...saygılar
Cümlenin sonuna saygılar yazarak saygı gösterilmiyor ne yazık ki!
Tabelaya dayalı ücret değil, emeğin karşılığı hak edilmesi gereken ücret.Ev almak için kredi çeken hukukçu da olabilir değil mi?
Alıntı:
bakın hala bizleri eleştirme derdinde ve koşuşturmasındasınız....
Bir koşuşturma içindeyiz hepimiz elbette, ancak ne ben ne de sitede yazan hiç bir üye birilerini eleştirmekten keyif aldığı için yazmıyor.
Alıntı:
Vede sizin sadece mürekkebe dayalı bir zihniyet içinde olduğunu gösteriyor bu davranışınız.Keşke birazda hayat okulunu okusaydınız...
Derdiniz büyük, canınız sıkkın,hepimizbiliyor ve anlayabiliyoruz bunu.Ancak bu durum size bir başkasına hakaret etme hakkı tanımaz.
Alıntı:
O yüzdenki bu küresel krizde biz mağdur olan topluluğun ne suçu var.Faturalar bizlere çıkarıldı.Niçin bu haykırışlar duyulmuyor..Ve bir o kadarda duyarsız davranılıyor
Dünya sadece sizin çevrenizde dönmüyor.!!! Bu küresel krizde faturayı sadece bir bankadan, geliri olmayan para birimi karşılığı kredi çekip , ödeyemeyince bize okutmadılar ki o sözleşmeyi diyen mağdurlar değil, işinden olan, borcu nedeniyle sağlığından olan , kısaca hepimiz mağdur olduk.
İhtiyacımız olan sadece sağduyu,saygı.Hepimizin.
1 düşünüp 3 yazmak yerine , 3 düşünüp 1 yazarsak, kimseyi kırmadan üzmeden kızdırmadan anlaşabilmemiz mümkün olacaktır.
"saygılar"
Saadete gelelim ozaman bizleri kıran sizlerin o mahsun bakışlarınız ve eleştirileriniz.Asıl sesimizi duyurmak istedigimiz mercilere seslerimizi duyuramadık .Oysa sizler köprü oluşturabilirdiniz kaldıki bizleri eleştirmek dışına terbiye etme dışına çıkamadınız oysa bu sayfanızı duyarlı yaklaşımlarınız sonucu biz kredizedelere açmıştınız.Amaç sadece bu sayfaya tıklanmakmı yoksa sorunlara çare aramak yol göstermek ve en gerçegide bizlerin bu sorunlarına beraber ortak çıkar yollarımı aramak ?Sizce hangisi yoksa bu maduruyetimizden sizdemi pay alma peşindesiniz....?sonuç ben 10 düşünüp bir yazdım .Gerisi savunma....
Ben kimselere hakaret etmedim o dediginiz benim ahlak yapıma ve uslubuma aykırı bir kelime .Sizde lütfen konuşmanızı yazıya dökerken bu kavramlara dikkat edin avkt veya doktr veya mimar olunmakla insan üstü bir varlık sahibi degilsiniz.
Alıntı:
Ben kimselere hakaret etmedim o dediginiz benim ahlak yapıma ve uslubuma aykırı bir kelime .Sizde lütfen konuşmanızı yazıya dökerken bu kavramlara dikkat edin avkt veya doktr veya mimar olunmakla insan üstü bir varlık sahibi degilsiniz.
Merhaba, Cobra rumuzlu şahsın derdi ne bilmiyorum ama buraya girip ona buna sataşan hatta hızını alamayıp site yöndeticileri ile didişen birisi. Kimsenin mesleği ile ilgili bir böbürlenmesi veya gururlanması bu platformda söz konusu olmadı ama kendisinin galiba bir kompleks sorunu var. Mağduriyetimizle ilgili ne bir adımı var ne bir fikri. Bildiği birşey varsa destek olsun eğer yoksa bıraksın köstek olmayıda takipçi olsun. Sayın Erdoğan Bey'ide cobra'ya olan sabrından dolayı tebrik ediyorum. Şimdiye kadar üye kaydının silinmesi gereken birisi çünkü.
Bu platformda artik sataşmalar okumak istemiyoruz. Umarim cobra rumuzlu şahista bunu dikkate alir.
Saygılarımla,
Alıntı:
BUSRAM rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba, Cobra rumuzlu şahsın derdi ne bilmiyorum ama buraya girip ona buna sataşan hatta hızını alamayıp site yöndeticileri ile didişen birisi. Kimsenin mesleği ile ilgili bir böbürlenmesi veya gururlanması bu platformda söz konusu olmadı ama kendisinin galiba bir kompleks sorunu var. Mağduriyetimizle ilgili ne bir adımı var ne bir fikri. Bildiği birşey varsa destek olsun eğer yoksa bıraksın köstek olmayıda takipçi olsun. Sayın Erdoğan Bey'ide cobra'ya olan sabrından dolayı tebrik ediyorum. Şimdiye kadar üye kaydının silinmesi gereken birisi çünkü.
Bu platformda artik sataşmalar okumak istemiyoruz. Umarim cobra rumuzlu şahista bunu dikkate alir.
Saygılarımla,
Busram arkadaş sizede galiba konu çıktı bu arada,üyülik silinmesi durumuna gelince ,sizi çok memnun ederse ben zaten çıkarım .Buyurun siz yazın fikir üretin o zaman bu anlamda bir arpa boyu yol alamadık. Sizin şu yazdıklarına bakın.Kim kime sataşıyor?
Alıntı:
Busram arkadaş sizede galiba konu çıktı bu arada,üyülik silinmesi durumuna gelince ,sizi çok memnun ederse ben zaten çıkarım .Buyurun siz yazın fikir üretin o zaman bu anlamda bir arpa boyu yol alamadık. Sizin şu yazdıklarına bakın.Kim kime sataşıyor?
Sayın Cobra, sanki sizin yazdıklarınızla bayağı yol alındı. Herkes çaresiz, kimsenin elinden birşey gelmiyor, ama kimse sizin gibi boş boş yazıp ona buna sataşmıyor. Sürekli bir arpa boyu yol alınmadığından bahsediyorsunuz. Alınacak yol konusunda varsa bir öneriniz buyrun bize yol gösterin. O "ARPA BOYU"nu geçelim. Ama lütfen kimseye sataşmayın.
Uzun zamandır siteye girmiyordum;üzülerek görüyorum ki bizler kaderimizi yaşayacağız.Allah yüzümüze bakar da kurlar düşerse ne ala,yoksa kimsenin bizleri umursadığı yok,umursamayacaklar.Yenle kredi alanlara ''vay uyanıklar''zihniyetiyle bakanlar oldukça acımızdan ölsek te,kendimizi yaksak ta kimsenin kılı kıpırdamayacak,kimsenin yüreğinin kenarı sızlamayacak.Bazı kesmlere gösterilen anlayış,şefkat,kolaylık bize asla gösterilmeyecek.Çünkü biz uyanığız;bankalar ellerinde olmayan jpy yi millete ytl olarak dağıtırken,kimse ne yapıyorsunuz demedi,kimse onlara vay uyanıklar hem de %0,02 ile alıp hemde böyle yapıyorsunuz demedi,diyemedi;PapuaYeniGinede bile izin vermezlerdi ama burası Türkiye.Güç kimdeyse,para kimsedeyse o haklı,kalanlar yolunacak kazlardır.
Evet biz uyanığız çünkü vergimizi vermiyoruz,çünkü bankaları dolandırdık paraları iç ettik,hayali ihracat yaptık vs vs..hah hah haa nasıl da jpy leri aldık,bankalar düşünsün,onlar zararda(!)
Meraklanmayın 250 bin kişi çok mutlu,siz bizi dert etmeyin keyfinize bakın,eleştirin bizleri,beter olun diye beddua edin,sıcacık evlerinizde çocuklarınızla neşeli saatler yaşayın,yiyin,için;devir sizin.Biz ne halimiz varsa görürüz çünkü biz hakettik biz çok uyanığız,biz aslında bu memlekette yaşamıyoruz bile.
Ama şunu unutmayın ki Rabbim herşeyin en iyisini bilir ve yarın kim ne olur ancak O bilir.
Yenzede kardeşlerim bırakın artık oraya buraya mail atmayı,fax çekmeyi,buraya mesaj yazmayı tüm bunlar yerine Rabbinize dua edin.Evet gelin birlik olalım 250 bin kişi veya buraları okuyan kaç kişi varsa birlik olup dua edelim,çünkü yalnızca O duyacak sesimizi,O yardım edecek bizlere.
Arkadaşlar kesinlikle katılıyorum Allah yardımcımız olsun ....