-
Re: Dövizle kredi alana müjdeli haber
Cazip Japon Yeni kredileri kabus oldu
Diğer EKONOMİ haberlerini okumak için tıklayınız...
Bankalar ve konut şirketleri el birliği ile Japon Yeni kredilerine teşvik etti. 2007'den 2008 sonuna kadar cazip olan Yen, Ağutos 2008'e göre %80 atrmış durumda. Yüz binler ise mağdur.27 Ocak 2009 17:01
Dinçer Gökçe haberi
Kimi bankalar ve emlak şirketleri yep yeni bir ürün olan Japon Yeni Kredileri vermek için hemen her yolu denedi TL ve diğer döviz kurlarına göre daha cazip olan Japon Yeni Kredisi pek çok kişi tarafından kullanıldı. Bu noktada tek bir şart vardı: Japon Yeni kurunun sabit kalması…. Ancak Yen sabit kalmadı.
Mortgage’nin 2007 mart başı yürürlüğe girmesinin ardından, bankalar konut kredilerinde çeşitlendirmeye gitti. Kimi bankalar da konut şirketleri ile işbirliğine giderek Japon Yeni cinsinden konut kredisi seçeneği sundu. Euro ve dolar cinsinden konut kredisi, bir çok bankanın portföyünde bulunurken, Anadolubank o dönem sektörde ilk ve tek olarak uyguladığı Japon Yeni cinsinden konut kredisiyle dikkat çekmişti. Piyasada ilk ve tek Japon Yeni üzerinden konut kredisi veren Anadolubank günlük bazda verdikleri kredilerin neredeyse yüzde 30’a yakınını Japon Yeni üzerinden veriyordu.
Bu seçenek hem o dönem hem de küresel mali krizin giderek şiddetlenmeye başladığı 2008 sonuna kadar devam etti. Ancak Japon Yeni son aylarda müthiş hareketlendi. 1 Ağustos 2008’de Japon Yeni YTL karşılığı 1, 71 YTL iken bu karşılık 26 Ocak 2009’ta 1,88 YTL’ye denk geldi.
O dönem cazip olduğu için tüketiciye kullandırılan Japon yeni cinsi kredi son aylarda kabusa dönüştü. Banka kredisi her ay artıyor. Alınan sabit maaşa karşı banka kredisinin sürekli artması bu alanda tam bir mağdur kesim yaratmış durumda. Rotahaber’e durumlarının bildiren kişiler bu alanda yaşan sorunların kimi intiharlara yol açmasından korktuklarını bildirdi.
JAPON YEN'İ İLE KREDİ ALAN VATANDAŞLAR NE DEDİ? BANKALARIN YEN İLE MORTGAGE ALMAYA ÖZENDİRMESİ VATANDAŞI NASIL PERİŞAN ETTİ? YEN MAĞDURLARI KONUŞUYOR... HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...
Rotahaber Özel
http://www.haber7.com/haber/20090127...kabus-oldu.php
-
Alıntı:
yıldıray alyanak rumuzlu üyeden alıntı
slm arkadaşlar flaş tv haber mudur huseyın aladagı arayın sorunlarınızı bılfırın ne kadar cok arayan olursa o kadar bızım ıcın bı vantaj olur.cep numarası:............ lutfen hemen arayın
arkadaslar ben flaş tv haber mudurü hüseyin beyi aradım şimdi ama telefona cevap veren olmadı....
-
Alıntı:
selma abla rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar 5 kişi söz verdi tv ye 3 kişi gitti bu 3 kişi ile röportaj yapıldı haber müdüründen aldığım haber e göre vakit geç haber i bu akşam 19 haberlerine yetiştirmeye çalışacaklar yetişmez ise yarın akşamkii ana ve ara haberlerde tekrar verilecek bize destegini esirgemeyen 3 arkadaşıma teşekkür ediyor söz verip yarı yolda bırakanları da kınıyorum bir sözün iki cevabı vardır biri evet biri hayırdır evet diyip güvendirmek son anda çekilmek çok çirkin bunu yapan arkadaşlar kendisini biir yakışmadı
Selma hanım sizi ve o 3 arkadaşı canı gönülden kutlarım çabalarınız için,söz verip yarı yolda bırakan diğer arkadaşlar ayıbettiniz,bu mücadele hepimizin hep birlikte sahip çıkmalıyız.
İstanbuld olsaydım bende mutlaka giderdim ama hiç olmazsa flash tvyi durmadan arayacağım.Haydi arkadaşlar gün birlik olma zamanıdır,gün sesimize kulaklarını tıkayanlara sesimizin ne denli yüksek çıkabileceğini gösterme zamanıdır.Çok geç olmadan harekete geçmeliyiz.
-
Arkadaşlar lütfen flaşh tv bize gereken özveriyi fazlası ile yaptı hiç kimse hüseyin beyi aramasın aranacak bizi duyması gereken diger kanalları arayalım Hüseyin bey aranan telefonlardan iş yapamaz duruma gelmiş güzel bir haber yaptı bu akşam hep birlikte izleyelim sadece canlı yayın anında telefon ve fax la ulaşın çoğunluk sayımız bilinmesi adına
-
ben saat 19:00 da fax çekeceğim arkadaslar bilginiz olsun... Selma hanım ın flash tv için yanında olamadım ama elimden gelen destegi verecegim. Yaptığı her şey için kendisine ve yanında onu yanlız bırakmayan arkadaslarımıza teşekkür ediyorum....
Saygılarımla....
-
-
arkadaslar fax çektim flash tv ye ama su anda çalıştığım icin tv seyredemiyorum. malum mesai yapmak zorundayım... flash tv izleyen arkadaslarımız bizi bilgilendirsin...
-
Sayın Erdoğan KIRCALI (YETKİLİ)
uyarınızı kesinlikle dikate alıyoruz ve biliyoruz ki bir çok yanlışlıklar da oldu ancak siz de biliniz gerçekten bizler buradaki çoğu kişi mahvolmuş durumdaydı.
ve buradan bir giriş yaptık sizin sitenizden eğer siz olmasaydınız bunlar olmazdı yanlışlarımız için özür diliyoruz ve yine de bizleri yayınladığınız için size sonsuz teşekkürler.
100 adet sitede açsak www.hukuki.net en başta olacaktır.
-
tam haber anında arayın fax çekin yılmadan tekrar tekrar
-
ben flash tv yi aradım şu anda internetten canlı yayından izliyorum. alt yazı geçiyorlar. fakat canlı yayına bağlanamayacığımızı belirtiler.
-
Arkadaşlar tv yi izleyin alt yazıda geçiyor haberi izleyin telefonları kilitleyin bari bunu yapın lütfen
-
tekrar fax çektim arkadaslar ne kadar faydam dokundu bilmiyorum... tv seyredemiyorum seyreden arkdaslar bilgi verebilirler mi...?
-
Haber az evel yayınlandı.. Telefonlar kilitlenmiş..
-
O halde arkadaslar hedefimize bir adım yaklasmıs olduk... Bende hepinize tesekkur ediyorum... Yarın kanal D ye davetliyiz galiba...
-
duyun bizi japonyenizedeler duyun açın kulaklarınız gözlerinizi.arka arkaya star tv ve atv randevu istiyor. çıkmak için. selma hanım hepsiyle görüşüyor .sakın yalnız bırakmayın .kurtuluşumuz gelecek gibi. hani o inanmayanlar nerede şimdi. biz acımızı yüreğimize attık. bu acıyı türkiye görecek. hadi herkes hazır olsun tv kanallarına fax ve tel.tüm haber kanallarına herkes şahsi olarak yazssın.karıştıralım her yeri
-
bizi yenemiyecekler.Anlıyacaklar her kuşun etinin yenmiyeceğini.
bu krizin 6 ay önceden cıkacağını bilerek bize kredi verdiler.bereket ülkemiz beklenildiği gibi ağır yaşamıyor krizi.
-
Alıntı:
karabeyoglu45 rumuzlu üyeden alıntı
duyun bizi japonyenizedeler duyun açın kulaklarınız gözlerinizi.arka arkaya star tv ve atv randevu istiyor. çıkmak için. selma hanım hepsiyle görüşüyor .sakın yalnız bırakmayın .kurtuluşumuz gelecek gibi. hani o inanmayanlar nerede şimdi. biz acımızı yüreğimize attık. bu acıyı türkiye görecek. hadi herkes hazır olsun tv kanallarına fax ve tel.tüm haber kanallarına herkes şahsi olarak yazssın.karıştıralım her yeri
Sonuna kadar varım arkadasım... sadece tel numarası verin fax, e-mail, telefon ne varsa, ne gerekli ise...
antalyadan tam destek arkadaslar, keske istanbulda olabilsem... o zaman daha faydalı olurdum...
-
Arlkadaşlar herkes msn ye gelsin toplanmamız gerek acil
-
Alıntı:
Arlkadaşlar herkes msn ye gelsin toplanmamız gerek acil
selma abla benim evde net yok ksr. bakmayın işyerinde kısıtlama yüzünden msn ye giremiuorum. yarın tel.açarım size
-
Arkadaşlar ben her şeyi planlı yapmaktan yanayım aceleye ve kargaşayla yapılan işler den donuç çıkmayacağından yapılan işinde kalitesini düşreceginin bilincindeyim günlerdir yanımda olmasını istedigim bana ulaşan yüzlerce kişiden 3 kişiyi flaşh tv ye gönderebildim şimdi bir çok yayın organından teklifler gelmeye başladı ama içimidede bölünmeler başladı benim msn de bir gurup söylenmeden eklenen msn de başka bir gurup
bu bir bölünme bu yüzden bu işi bundan sonra kim organize edecekse toplanıp belirleyin telefonu bende olan kişiler beni arayıp telefon numaramı ver derse o kişiye devrederim ben bu şekilde çok yoruldum ve yıprandım müsadenizle ben çekiliyorum herkese bol şans diliyorum
hoşça kalın
-
Alıntı:
Arkadaşlar ben her şeyi planlı yapmaktan yanayım aceleye ve kargaşayla yapılan işler den donuç çıkmayacağından yapılan işinde kalitesini düşreceginin bilincindeyim günlerdir yanımda olmasını istedigim bana ulaşan yüzlerce kişiden 3 kişiyi flaşh tv ye gönderebildim şimdi bir çok yayın organından teklifler gelmeye başladı ama içimidede bölünmeler başladı benim msn de bir gurup söylenmeden eklenen msn de başka bir gurup
bu bir bölünme bu yüzden bu işi bundan sonra kim organize edecekse toplanıp belirleyin telefonu bende olan kişiler beni arayıp telefon numaramı ver derse o kişiye devrederim ben bu şekilde çok yoruldum ve yıprandım müsadenizle ben çekiliyorum herkese bol şans diliyorum
hoşça kalın
Selma abla öyle bırakıp kaçmak varmı,daha yolun başındayız,msnde kimse yok noluyor biri anlatsın arkadaşlar.
-
Merhabalar;
Japon yeni magdurlarının bu sitede bulustugunu daha yenı gordum. Bende JPY magduruyum. Konu ıle ılgılı davayı yenı actım, fakat bugun banka benı aradı ve vademı 60 aydan 120 aya cıkarabılecegımı soyledı. Acaba ben bunu kabul edersem davayı kaybetmeme sebeb olurmu. Sonucta mahkeme bu mıktarı odeyebılecegımı soyleyecek. Bu konularda acemıyım yardımcı olabilirmisiniz.
NOT: Bu arada sızınle ırtıbata gececegım adres, telefon, site varmı....
Saygılar...
-
Alıntı:
Firat Özakdag rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar;
Japon yeni magdurlarının bu sitede bulustugunu daha yenı gordum. Bende JPY magduruyum. Konu ıle ılgılı davayı yenı actım, fakat bugun banka benı aradı ve vademı 60 aydan 120 aya cıkarabılecegımı soyledı. Acaba ben bunu kabul edersem davayı kaybetmeme sebeb olurmu. Sonucta mahkeme bu mıktarı odeyebılecegımı soyleyecek. Bu konularda acemıyım yardımcı olabilirmisiniz.
NOT: Bu arada sızınle ırtıbata gececegım adres, telefon, site varmı....
Saygılar...
dovvizede com adresine girip duyuru listemize uye olursan gelismeleri takip edebilirsiniz.
-
Selma hanım elinize, ayağınıza, emeğinize sağlık, haber çok güzeldi
sakın bizi yalnız bırakmayın, dün bende Flaş TV yi defalarca aradım, gönül isterdi ki İstanbulda sizin yanınızda olalım ve size daha fazla destek verebilelim.
Bugünkü duruma sizin sayenizde gelinde, lütfen bizi şimdi yalnız bırakmayın.
Tabii burada hukuki.net in hakkını da asla yememek lazım
-
Dün yapılan flashtv olayı bizim için iyi bir başlangıç oldu.Selma Hanıma teşekkür ederim çabaları ve duyarlılığı için.
Şimdikİ önerim bence bu ulaşmamız gereken ;en önemli kişilere yazılı ve görsel olarak ilanla ulaşmak.Hürriyet Gazetesine ilan verelim. Devlet büyüklerimizin pazarları o gazeteyi okudukları aşikardır.Bu pazar veya önümüzdeki ilk pazarlardan birinde TAM SAYFA İLAN VERELİM.Güzel bir metin yazalım.Burdan ricam Selma Hanıma bunu organize etmesi.Ben kendi adıma düşen payı verilen hesap numarasına yatırcam.İnanın bu sayede en önemli devlet adamlarına ulaşacağız.Ama metinde olayı anlatmaktan ziyade devlet büyüklerimiziden acil yardım istemeyi vurgulucaz.Bu konuda farklı görüşleri olanlarda farklı pencereler açabilirler bize...
-
Selma Hanımın girişimlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Ama manisada olduğum için bişey yapamıyorum.Umarım sesimizi duyan olur diyorum
-
JPY Zedelerden Biri
Merhabalar Arkadaşlar
Bende sizin gibi JPY kredisi alıp JPY zedeyim.8 yıllık çekmiştim ben ödemeler ağırlaşınca vadeyi uzattım 10 yıla ama yinede yüklü ödüyorum aylık 1154 yen enson 1,850 tl idi kur.sanırım bir olur isek bazı şeyleri değiştirebiliriz.Ben Anadolubank dan almıştım itiraz ettim olağanüstü bir durum var ya kuru sabitleyelim yada kullandığım günkü tl den tl ye dönelim diye hiç birini kabul etmediler sadece vadeyi uzatırız dediler ve vadeyi uzattım onun içinde 1750 tl masraf ödedim.Allah kimseyi bankacıların eline düşürmesin.zaten sen faizden kazanıyorusun kurdanda % 60-70 kazanıyorsun.Bu emekçiye çalışana yazık değilmi.Çalışan bu faiz ödemesini kabul etmiş zaten ama kur farkı nı nasıl çekecek şirket olsa onu gider yazabiliyor bizler şahıslar ne yapacağız aylık ödediğimiz gelir vergisinden düşsek ya bunu değilmi.Onun için ne gerekli ise hertürlü desteğe varım.Ön ayak olan arkadaşlara da desteklerimizi esirgememeliyiz. saygılarımla
-
Selma Hanım;
Siz susuz köye çeşme yaptırmış gibi birşey oldunuz. Bu kadar önemli bir çabanın mutlaka sıkıntıları da olacaktır. Ancak sizin yüzünüzü bile görmemiş olan bizler size ve çalışma arkadaşlarınıza yaptıkları olağanüstü işlerden dolayı minettarız. lütfen bu aşamada bizleri başsız bırakmayın. Madurları, onların ailelerini, çocuklarını düşünün:( .
-
minnettarlık
selma hanıma yaptıklarından dolayı çoooook tşk ederiz. çok minnettarız. kendisi olmasa haber sitlerine tv'ye çıkamazdık büyük emeği oldu. çok büyük sıkıntılara katlandı. büyük aşama kat etti. bizi başsız bırakmasın
-
Selma Hanıma ve emeği geçen diğer arakadaşlara teşekkürler. Selma Hanım lütfen mücadeleye devam edelim. Bizi yalnız bırakmayın.
Tüm arkadaşlar herkes kendi ilininin millekvekiline bu yönde mail atsın, borçlar kanunu tasarısının bir an evvel yasalaşması için. Ayrıca tasarıda kanunun yürürlük tarihi (Madde:648-Bu kanun yayımı tarihinden üç ay sonra yürürlüğe girer)[/COLOR][/SIZE] maddesinin değiştirilmesi yönündede talepte bulunalım.
-
Arkadaşlar Ben şöyle Bir Yazi Hazirladim Ama Değiştirlmesi Gereken Yer Varsa Ise Değiştirebiliriz. önerilerinizi Bekliyorum
"sayin Vekilim
Biz Japon Yeni Kredisi çekerek ev sahibi olduk. Banka Bize Kredi Verirken Gelir Durumumuz Sorarak Kredi Verdi. Ama Japon Yeninin 1.18 Seviyelerinden 1.85 Seviyelerine çiktiğinda Bize Gelir Durumumuzu Sormuyorlar. Biz Kredi çekerken Bankanin Yönlendirmesiyle Bu Işlemi Yaptik. Ama şuan ödeme Durumumuz Kalmadi. Benim Gibi Binlerce Mağdur Var. Bu Konuda Yeniden Uzlaşma , Yapilandirma şeklinde Birşeyler Olmasza Ne Yapacağim Bilemiyorum. Bu Konuda Sizden Yardim Bekliyorum. Borçlar Kanununun 137. Maddesi Bizim Için Bir Kurtuluş Olabilir. Bunun Içinde Kanun Tasarisinin Bir An Evvel Meclis Genel Kurulunda Görüşülüp Yasalaşmasi Bizim Kurtuluşmuz Olacaktir. Sayin Vekilim Ayrica Kanunun Yürürlük Tarihinin Yayimi Tarihinden 3 Ay Sonra Değilde Yayimi Tarihinde Itibaren Yürürlüğe Girmesi Daha Uygun Olmazmi? Yoksa 3 Ay Bizim Için çok Geç Olabilir.
çalişmalainizda Başarilar Dilerim"
-
Arkadaşlar,
İşim nedeniye İstanbul dışındaydım. Ama Selma hanım ile kontak halinde olarak adam bulmaya çalıştık. Duzenlenen programlara biraz medeni cesaret göstererek toplu halde katılalım. Şehir dışından arayarak organize etmeye çalıştığım arkadaşlarım, işimiz var diyerek ya da farklı bahanelerle katılmıyorlar. Bu dava hepimizin. Somut adımlar atıyoruz. Bitmeyelim, tükenmeyelim. Daha yapacak çok şey var. Ayrıca hukuki.net'in de katkılarından dolayı da site yönetimine teşekkür ederim.
-
Merhaba arkadaşlar
önce beni destekleyen yanımda olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim buraya yazan msn ye yazan telefon eden bana yeni ulaşabilen dualar eden herkese binlerce teşekkür ederim
tüm arkadaşlardan bir rıcam var tv ve gazeteler sürekli aramaya başladı bizim sesimizi aylardır duymayanlar şimdi görüşme ve haber yapma yapabilme peşindeler bugün 3 arkadaşımız atv nin çekimlerine katıldı ne yazıkki planlı ve programlı olmadı aynı flaşh ta çıkan 2 aynı biri yeni olan arkadaşlar bunlar biz 200 bin mağdur var dedik fakat ekranlara hep aynı yüzler çıkarsa yeni haber yapabilecek 3 cü kanal bulamayız lütfen her kafadan bir ses çıkmasın tabiki önerilerinizi yapın ama birlikte degerlendirelim lütfen bu akşam ATV Ana haberlerdeyiz
-
Arkadaşlar Selma Hanım'ın söylediği nokta önemli.
Basınla ilgili haberlerde değişik yüzler kullanmalıyız. Kimse burda star olmak işin magdur olmadı. Belli bir amacımız var. Onca kalabalık içinde habire aynı kişileri haberlerde yüz olarak kullanmayalım. Devlet / Bankalar 2-3 kişi kendini benzin döküp yaksa kılını kıbırdatmaz.
O yüzden beraber ve mantıklı hareket etmeliyiz.
Bir diğer konu f lash tv deki cekimi digital ortama aktarmış olan var mı.
varsa bana iletirse sevinirim.
-
selam arkadaşlar
lütfen tlf ve msn den çok yığılmayın görüşmeleri yapmakta zorlanıyorum telefon ve msn den sorular sormayın konuyu uzatmayın sadece hangi şehir ad ve telefonlarınızı bırakın ben sizlere gereken mail i en kısa zamanda gönderecegim bu alşam ATV ana haberlerini kaçırmayın gene telefon ve fax yağmuruna tutalım
atv bilgi hattı:0 216 474 20 20
atv barbaros bulvarı 0212 354 30 00
atv fax:0212 354 39 11
-
arkadaslar az önce Dinçer bey ile görüstüm rota haber den kendisi bizim ile işbirliği içinde olacak bu konuda kendisine yardım etmeliyiz. Birlik olmamızı istiyor. Birde sitede imkan varsa bir anket yapalım kim nereden kredi çekmiş diye.... Bir excel dosyası hazırlayacagım selma hanım ile de görüsüp herkez bu listeyi eksiksiz doldurup imzaladıktan sonra selma hanıma iletecek ve elimizde imzalı evraklar olacak... en azından kendimiz istanbul a gidip onların yanında olamasak bile bu evraklar kendilerinde olursa... kanıt niteliğinde kullanabilirler... Selma hanım bu konuda sizinle görüsegeğim... arkadaslar lütfen bu konuya biraz daha özveri gösterelim...
Saygılarımla....
-
arkadaslar yapım asamasındaki site ile ilgilenen kisi siteyi bitirmesi gerekiyor... Dinçer bey ile görüstüğümde siteyi sordu. Krediyi çektiğimiz bankalar mutlaka bu siteye bakacaklardır dedi. Siteyi bitirmek zorundayız...!
Saygılarımla..
-
Selamlar,
Bugun ATV haberin cekimi icin belirtilen yerde oldum ,cekim yapildi dilimiz dondugunce derdimizi anlattik ,dun gerceklesen flash tv cekimlerinde yoktum dolayisi ile aynı yuz degilim,
ilgili haber 1 sn bile yayinlansa insallah hedefine ulasir sesimizi duyan birileri olur
-
Alıntı:
stylememo rumuzlu üyeden alıntı
arkadaslar az önce Dinçer bey ile görüstüm rota haber den kendisi bizim ile işbirliği içinde olacak bu konuda kendisine yardım etmeliyiz. Birlik olmamızı istiyor. Birde sitede imkan varsa bir anket yapalım kim nereden kredi çekmiş diye.... Bir excel dosyası hazırlayacagım selma hanım ile de görüsüp herkez bu listeyi eksiksiz doldurup imzaladıktan sonra selma hanıma iletecek ve elimizde imzalı evraklar olacak... en azından kendimiz istanbul a gidip onların yanında olamasak bile bu evraklar kendilerinde olursa... kanıt niteliğinde kullanabilirler... Selma hanım bu konuda sizinle görüsegeğim... arkadaslar lütfen bu konuya biraz daha özveri gösterelim...
Saygılarımla....
Bu bilgiler site üzerinde su an hazırladıgım bir form ile kayıt altına alınacak.
Online olacak. irtibat bilgilerinden kredi kullanılan bankaya, kredinin su anki durumuna, kredi sahiplerinin 1. ve 2.derece bakmakla yukumlu/sorumlu oldugu kisi sayılarına vs gibi bir cok veriyi toplayıp ana sayfada ozet grafiksel bilgilerle verecegim.
-
Alıntı:
stylememo rumuzlu üyeden alıntı
arkadaslar yapım asamasındaki site ile ilgilenen kisi siteyi bitirmesi gerekiyor... Dinçer bey ile görüstüğümde siteyi sordu. Krediyi çektiğimiz bankalar mutlaka bu siteye bakacaklardır dedi. Siteyi bitirmek zorundayız...!
Saygılarımla..
Arkadaşar her kafadan bir bir ses çıkıyor lütfen fikirlerinizi önce konuşalım herkes ayrı bir yerlerle görüşüyor farklı görüşmeler tüm emeklerimizi alt üst edebilir BİMER e yüzlerce bilerce fax çekildi bizim için ne yaptılar şimdiye kadarörnegin tüm fax ları toplayıp bir tv ye çıkıp benim yaptığım ı rahatlıkla yapabilirdi iyi bir şey yapmaya çalışan arkadaşlar lütfen fikir birligi olmadan bizimle konuşmadan hiç kimse ile konuşmayın röportaj yapmayın bilgi vermeyin
NOT:İSTANBULDAKİ MAĞDURLAR BAŞTA OLMAK ÜZRE TV LERE ÇIKABİLECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN BENİ ACİL ARAYIN
DİGER TÜM DÖVİZZEDELER LÜTFEN SAYILARIMIZI TESBİT ETMEK ADINA ACİL ARAYIN LÜTFEN