Evet bu da oldu. Hükümetin dağıttığı bedava kömürlerin 3 çuvalı Samsun da 130 nolu ganyan bayiinden çıktı. Bayii AKP Merkez İlçe Başkanı'nın.
Printable View
Evet bu da oldu. Hükümetin dağıttığı bedava kömürlerin 3 çuvalı Samsun da 130 nolu ganyan bayiinden çıktı. Bayii AKP Merkez İlçe Başkanı'nın.
SP Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş: "Harun gibi gelip, Karun gibi gitmeyeceğiz" dedi.
Sayın Kurtulmuş AKP de kaç Harun kaç Karun vardır. Açıklayın lütfen:)
Bekliyoruz açıklamanın yapılmasını ama haksızlık etmeyelim parmakla sayılacak gibi değil ki...:)
AKP Döneminde Yapılan Yolsuzluklar
21 Mayıs 2007 21:07
Vatan Hainleri.Com isimli İnternet Sitesi AKP'nin 30 aylık iktadar döneminde yapılan 60 adet çok büyük AK yolsuzluklar oduğunu öne sürdü ve sıraladı.
İşte Vatanhainleri Com. İnternet sitesi tarafından öne sürülen 60 adet yolsuzluk.
1-İZMİR TCDD LİMAN TAŞIMA İHALESİ
TCDD İzmir Liman’ı için, yıllık 70 milyon $’lif yükleme-boşaltma isleri için ihale hazırlığı yapılıyor. Daha sonra ihaleden vazgeçiliyor. İhalesiz olarak 15 yıllığına Reha Denizcilik ve Raden Lojistik isimli 2 şirkete veriliyor. Şirketlerin, 15 yılın sonunda arzu ettikleri takdirde 15 yıl daha ise devam edebileceği sözleşmede yer alıyor. (Toplam 30 yıl süreli) Toplam 2 milyar 100 milyon $’lif is ihalesiz veriliyor. Bu firmalardan biri, sözleşme tarihinden 2 gün önce kuruluyor, diğeri de ayni gün kurulusu gerçekleşiyor. Bu şirketin büyük hisseliortaklarından biri AKP’nin Bakırköy İlçe Başkanlığı’nı yapmış olan Rahmi Genç. Sözleşme imzalandıktan sonra bu kişi, hisselerini devredip, ayrılıyor. Olayın usulsüzlüğü dile getirilince, TCDD Reha Denizciliğin sözleşmesini iptal ediyor. Bu şirketin Genel Müdürü de, diyor ki; “TCDD’nin aleyhine dava açtık, davayı TCDD kaybederse 225 milyon $ tazminat ödeyecek, haberleri olsun.”
HABERİN DEVAMI:http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=115827
M.S.E: Yerimiz dar diyerlerini sonraya karun hazinelerine katıkmız olsun biraz. Haber'ide yandaşlarından yükledim yanlış anlama olmasın neme lazım!
AKP döneminde yapılan yolsuzlukların dolar cinsinden büyüklüğü bütün Cumhuriyet tarihinde yapılan yolsuzlukların toplamından daha büyüktür.
Bu kömür dağıtmayla ilgili komik bir olay size. Ananeme zorla kömür vermeye çalışmış oturduğu yerdeki belediye. Belediye başkanına daha önce bizim "apartmanın önündeki yol çok çamur kazdınız bıraktınız gelin şurayı asfaltlayın diye telefon edince" ikinci gün gelip asfalt dökmüşler. Yaptıklarında "nine bak bizim belediye hemen iş yapar" diyen başkan:)) bu sefer de kömür getirmiş bizim hatuna:)))"Oğlum benim emekli maaşım var, üstelik kaç tane evim var, kiracılar var , oğullarım da boş bırakmaz " diyince "nine al gitsin ananın ak sütü gibi helal "diyen belediye başkanına " Bu bana helal değil" diyip geri göndermiş. Sonra bakıyorlar ki sokağa boylu boyunca her evin önüne 3 er çuval kömür bırakılmış.. İşin komik tarafı ne biliyor musunuz? Sokaktaki bütün evler doğalgazlı:o
Kömür işletmeleri bu kömür dağıtmadan ötürü görev zararı verdi diye okudum geçenlerde. Şimdi bunlar yiyici değil evet barındırıldığına göre. Fakir halka yakacak yardımı yapan yardım melekleri:) İyi de kardeşim madem öyle önce durumu uygun olanla olmayanı ayırın. Kömürü doğalgazlı evlere bari vermeyin. Buna ek olarak o verilen kömürün, makarnanın, bilimum bakliyatın parasını da bizim yani vatandaşın sırtından ödediğimizi de hatırlayın bakalım..
Değil mi ama?
Yiyicileri barındırmayacağız evelallah:))
Aksırıncıya tıksırıncaya pıskırıncaya kadar yiyin yiyiciler!
Yiyicilik bu hükümet döneminde en gözde meslek haline geldi.