-
selam dostlar
yabancı bi vatandas olsak mhp yi daha önce hic denenmemis veya hukumet kurmamis bi parti zannederdim.
fakat ne yazikki ulkemiz bugun bi bataklik icinde ise bunda en az diger partiler kadar mhp ninde sucu var.
ulkemizin bir suru ekonomisti burokratı dururken dervis denilen memuru dısardan bakan yapması ve rahsan hanımın soyledikleri konusunda sessiz kalmakla yetinmeyip bide koalisyon kurmasi ve bu hükümetin cumhuriyet tarihindeki hukumetlerin en kotulerinden biri olması ulke insanının milyarlarca lirasının calınmasına sebep olan bi parti olmasi mhp nin millet gozundeki degerini dusurmustur.
adı sık sık çete ve mafya ile anılan bi parti milletin gonlunu fethedemez.
mutlaka taraftarı olacaktır. benim fikrimce mhp omrunde goreceği en buyuk basarıyı %17 ile dsp koalisyonu zamanında gormüstür ve en iyi sartlarda alabilecegi oy oranı % 12 yi bulmaz.
beni sorarsanız ben oyumu ülkeye en iyi dönemi yasatmıs , dısarıdan hic emir ve para almadan isciye memura emekliye en yuksek zamları vermiş bugun sağcısından solcusuna herkesin kabul ettiği ve dunyanın kanını emen amerika ve israilin ve kuresel sermaye nin dusmani olan partiye oy vereceğim.
daha sonra devam edecegiz...
-
CHP veya İP
Ayrıca bu ülkenin başına Mustafa Kemal'in muadili gelmedikçe bizden ne köy ne kasaba olur.
-
Nilüfer de (eşim) oy vermezdim dedi.
-
Bu ülkede,
Milliyetçi geçinen ama özde en yaman ABD yandaşı olan, sarkık bıyıklı içi kof sözde milliyetçiler (İki de bir önüne gelene #8216;sevmiyorsan terket#8217; deyip memleketimize tek başına sahiplenenler),
Dindarlığı kimseye bırakmayan ama sade bir şekilde dinini yaşamak isteyenleri bile kafir gören#8230; hadi öyle demeyelim de yeterince dindar görmeyen ve dinimiz ve Allahımız üzerinde tekelcilik yapan şeriatçılar,
İlerici ve sosyal demokrat olduğunu savlayan ama en gerici politikaların bayraktarlığını yapan, kürsüye çıktığında bağıra bağıra konuşmayı yegane muhalefet sayan, işçinin, köylünün, öğrencinin arasına karışamayan burjuva sosyaldemokratlar, vs. vs. vs#8230; ler, poltikadan silinip gitmedikçe hiçbir partiye oy vermek niyetinde değiliz#8230;
Ama hasbelkader versek de ve halkımız da verse ve bir siyasi partiyi iktidar yapsa da bilinsin ki o parti isteyerek seçilmiş değildir. #8216;Ben %40 aldım, halk beni seçti#8217; yada #8216;benim ankette oyum yüzde bilmem kaç halk beni seviyor#8217; deyip kimse böbürlenmesin#8230; Çünkü bu oylar gönüllü oylar değildir, ehveni şer seçimidir, yasak savma yolunda atılmış oylardır.
Bu ankete yazılanları başından sonuna kadar okudum.. Keşke zamanımı harcayıp okumasaydım.. Yukarıdaki üç katagori dışında özgün bir görüşe rastlayamadım, yani her yerde AYNİ TAS AYNİ HAMAM..
-
Özgün görüşe rastlamadığını söyleyen arkadaşım keske siz de kopyalama yapistirma yapmak yerine özgün de olmasa fikirlerinizi yazsaydınız.
-
-
Anketimiz güncellenmiştir.Birinci sayfadan oy kullanabilirsiniz.
-
Akp iktidarı sanki memleket babasının malı gibi taviz verilmicek konularda o kadar tavizler veriyorki biz ve ileriki nesiller bunun altından nasıl kalkıcaz bakalım.bugun bu ülkeyi kalkındırıcak büyük güçler arasına sokacak bir lider yok.malesef ATATÜRK ten sonrada gelmemiştir bizim sıkıntımızda budur ülkenin hedeflerini belirleyecek ve bunları uygulayacak bir lidere ihtiyaç vardır diğer partilerde ve akp dede bunu sağlıyacak liderler yoktur malesef.Artık gençlerin önü açılmalıdır.
-
Mevlam Görelim Neyler; Neylerse Güzel Eyler..
-
şöyle bir gözgezdirdim forumu yanıtlayan arkadaşların yazdıklarına anlaşılan bir sonraki dönem yeni bir milliyetçi cephe koalisyonu olacak