Sn deniz02 evlenme teklifi mi alacaksın yoksa ,dikkatli ol derim.Ama masalda güzelmiş hani...bende kazdağına gidiyordum rüyamdaa...
Printable View
Sn deniz02 evlenme teklifi mi alacaksın yoksa ,dikkatli ol derim.Ama masalda güzelmiş hani...bende kazdağına gidiyordum rüyamdaa...
Sayın Selinn;
Ne yaptın o zat öbür tarafta, :eek: şimdilik gitmeye niyetim yok daha... Neyse bi gün nasip olur da gidersem eğer, duruma göre bakarsınız bi meleği de ben olmuşum. ( hani derler ya..)
Ancak, ben genel bir olay olarak düşünmüştüm aslında.. :( Aradaki bağı tam olarak kuramasam bile, olduda diyebilirim; Malatya' da işlenen cinayetler...
Sağıma döndüm bir sarışın , soluma döndüm bir kızıl, ayak ucumda da esmer... Dedim cennetteyim... Uyanma devam et... Sonra yanaklarımda ve dudağıma yakın ıslaklık... Aman da aman derken tüylü bir şey olduğunu hissettim ki gözümü bir kez daha açtım... O da ne kızlar gitmiş... Üç adet kedi üzerime tünemiş İşin garibi benim üç kedim yok... Sağa bakarken yanımda yeşillik gördüm jeton o an düştü ben en son bahçeye çıkmış çimlere uzanmış gökyüzüne bakıyordum.... Şansımvarmış bahçenin kedileri çıktı....
commodore1tr güzel bir rüya diyemiyeceğim. Çok geçmiş olsun.
Gördüğüm en ilginç ve unutamadığım rüya,
Garip bir silüet gibiydi ancak korkunç değildi. Dumanlar içerisinde hızlı ve belli belirsiz insana benzer bir şekil. Sadece yüz hattı vardı ve o yüz uçuyor gibiydi. Hayatımda duyduğum en yüksek sesle bana Siz ne yapıyorsunuz diye bağırdı.
O ses beni uyandırdı. Yatağımdan doğruldum ve annem odama gelinceye kadar sallanarak sürekli biz ne yapıyoruz diye tekrarlamışım.
Rüyamın birinde okuduğum kitaplardan etkilenmiş olmalıyım ki çeşitli maceralara atıldım. Maceraya atıldığım yer bir göldü ve içinde dik olarak duran çok fazla kitap vardı. Göln içi timsah doluydu ve ben aralarından sörf yaparak istediğim kitabın içine giriyordum. O rüyada kaptan kanca ile de savaşmıştım. :)
Ablamın şekil değiştirdiğini ve aslana dönüştüğünü gördüm
Kıyametin koptuğunu birden fazla gördüm
Deniz kızıyla yaşadığımız bir ilişki vardı. Ancak fazla uzun sürmedi ( galiba cinsel birleşme mümkün olmadığı için ayrılmaya karar verdik ) :)
Ve pek çok defa lisede yurtta kaldığım güzel günleri gördüm
Sayın Alisinkay ;
Kandırmayın bizi!!! Ne yaptığınızı derhal söyleyin . Yumurta çalarak başmakçı borsasını düşürdüğün yolunda söylentilerde cabası...
Sayın commodore1tr,
Şu an yumurta ile ilgilenmeye vaktim yok. Bu söylentiler tamamen asılsızdır. Birkaç partiyi birleştirme çabam, halı saha turnuvası ve bir dernek kurulması dışında yaptığım herhangi bir suçum yok.
Ancak söylediğiniz doğruysa bu yazınızla yumurta borsasının düşmesine katkı sağlayacağınız açıktır. Bu nedenle suç ortağım oldunuz. :)
Ben seni severim bilirsin ;
Suç ortağında olurum. Unakıtandan destek alır bir yumurta kombineside biz kurarız. Hatta halı sahada atılacak özel yumurta imali bir bizde var diyede sallarız.
Bazı bilinçaltı rüyalarını ayıklamak gerekiyor.Zihin ile paralellik gösteren rüyalarımız genelde etkisinde kaldığımız olayların sonucunda gece de tekrar eden filmlerdir.Zihin rahatladığında ve boşa kaldığında daha çok gelecege uzanır.Geçmişi bitirdiğinizde ise rüyalarınızda da geçmişe gitmezsiniz.Bunu deneyin.Bir gün geçmişi düşünerek uyuyun,br gün geleceği bakalım rüyalarınızdaki senaryo ne olacak.
evt gercekten gece yatmadan once ne dusunduysen onu goruyosun ve ınsana cok uzun bı ruya gormus gıbı gelıyor ama alında en uzun ruya 8 sanıye surermıs:) oğrendığımde cok sasırmıstım.