tebrikler inşallah aynı hataya düşmezsin bir daha
Printable View
tebrikler inşallah aynı hataya düşmezsin bir daha
Birşey merak ettim ben çok sayıda iade aldımda hep + olarak geçiyordu bildigim kadarıyla - ler çekilen tutarlar + lar yatan paralar belkide sen yaptıgın işlemleri göstermek istedin ben bunu yanlış anlamışımdır böyleyse arkadaşları uyaralım bu resimlere bakarak iade almış diyip gereksiz yere kaç günde geldi ne zamana kadar itiraz edebiliyoruz ne yaptın ne yazdın ne konuştun gibi defalarca aynı şeyi belirterek konu kirliligi yapmıyalım daha gerekli bilgiler paylaşalım diye belirtiyim dedim.
Birde bugun 11.ayın 21 i dimi o dikkatimi çektide tarihler.Bana göre sahte bir görüntü oynanmış geldi bunu neden yayınladıgınızı merak ettim amaç nedir ?
bende bu aksam itibari ile başvurumun 4. gününde param hesabıma yattı finansbankda ve telime bi mesaj geldi. harcama itiraz talebiniz işleme alınmıştır. sonuçlandığında tafanıza bilgi verilecektir. bakalım hayırlısı nolcak
evet sahte gibi duruyor. akıl mantık diyorum...
neyse ben bugün garanti bankasıyla olan görüşmemi aktarayım. ben garantiden 2009 yılından itibaren 10.11.2011 tarihinde faksı yollayıp itirazda bulundum. daha önceki sayfalarda bir arkadaş süre aşımından dolayı itirazının 10 gün içinde yazılı olarak rededildiğini söylemişti. bugün 11. gün diyerek bir arayayım dedim :)
durumu anlattım. şuan red gibi bir durumun olmadığını başvurumun işlem sırasında olduğunu söylediler. peki dedim kapattım. ak ve yapı kredide durumda bir değişiklik yok. sonuç ne olur bilemem ama 3 banka içinde en iyisi akbank idi.
gelişmeleri bildireceğim...
dostum işlem tarihinde haklısın bencede ama benımde bugun param hesabıma aynı şekilde - olarak yattı yani finansın - sisitemi senin yatırdığın para - olarak gözükür. ama şunuda bilmek lazım bu paranın buraya yatması sizin işleminiz bitti demek değildir. bu formalitedir. işlem sonuçlnıncaya kadar beklemenizi ve paraya el sürmemenizi tavsiye ederim.