Re: Bakaya ve Yoklama Kaçaklarını Askerlik Şubeleri Arayamayacak(mış)?
Benim bildiğim yoklama kaçağı yada bakaya olmak hafif suçlar kapsamına giriyor cezasıda en fazla 2 yıla kadar ve buda ysa gereegi idari para cezasına cevriliyor idari para cezasına çevrilen suçalrın sabıka kaydına işlenmediğini duymuştum daha önceden ne kadar doğru bilmiyorum artık.
19 Mayıs'ta GBT ye girdim, ama herhangi bir problem yaşamadım. Dolayısıyla sanki kanun hala işlememiş gibi...
obezite ve kara ciger enzim yüksekligi 3 ay hava değişimi
simdiden vermiş oldugunuz ve vereceğiniz cevaplardan dolayi tesekür ediyorum. ben 88/4 tertipim marta kara ciger enzim yüksekligi ve obezite kilo fazaligi nedeniyle 3 ay hava degisiminine heyet önünde karar verildi. fakat hemen hemen iki buçuk ayda yaptigim diyetlere ragmen kilo vermek yerine kilo aldim. sitede herkez bi farkli seyler söylüyor fakat herkez hemen hemen aynı konuya geliyor. şimdi benim kilom 111 ve boyum 170 akciger enzimlerim yüksek obezite teşhisi konuldu. ama heyet zamaninda ben 105 kilo idim zayiflamak yerine hep kilo aliyorum sonuc ne olabilir. ben de bu halimden hiç memnun degilim. lütfen cevap veriniz. uzmanlarin cevaplarinida beklerim şimdiden herkeze tşk ederim....
tekrar heyete girer ve erteleme hava değişimi alırsın bildiğim kadarıyla
arkadaslar ben 4 ayin 17 sinde japonyadan turkiyeye giris yaptim 5 ayin 11 de turkiyeden cikis yapdim yapmadan oncede pasoportuma gun aldim elimi kolumu salliya salliya girdim turkuyeye elimi kolumu salliya salliyada cikdim turkiyeden geri suanda guney koredeyim
keşke bu gbt olayları hakkında daha fazla bilgi alabilsek
bana askerlik şubesinde üniversiteden ne zaman mezun olduğumu sordular
2001 kasımdan beri bakayayım ,okulum 2005 eylülde bitti,okul bittikten sonra askerlik şubesine başvurmadım, okul başvuruyor sanıyordum . okulumun 2005 te bitmesi beni nasıl etkiler ?
teşekkürler
son yoklamanız yapılır ardındanda sevk edilirsiniz başka bir maniniz yoksa problem olmaz yani
yeni yasa gereğince bankalar adres teyidi istiyolar, yoklama kaçakları için bi sıkıntı yaratır mı acaba adresi bildirmek? sonuçta üzerimize faturalar da var bişey olmuyo.. nedir bi fikri ya da bilgisi olan var mı?