Cevap: Firar eden (firari) subay ve astsubaylarla ilgili ceza hükümleri ve muhakeme usulü
firar eden subaylara bir sorum olacak .harp okulu lisans diploması
Cevap: Firar eden (firari) subay ve astsubaylarla ilgili ceza hükümleri ve muhakeme usulü
harp okulu lisans diploması, lisans diploması olarak geçerlimi.yoksa başka bir üniversiteden eksik dersleri tamamlama gibi bir yola gidiliyomu?bilgisi olanlardan cevap bekliyorum
Cevap: ilişğiniz kesilmeden teslim olmayın
Alıntı:
noyan2008 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar ben k.k.k piyade astsubaydım ve 18 aylık firardan sonra teslim oldum 3 ay askeri ceza evinde kaldım.askeri cezaevinde iken ilişiğim resen kuvvet tarafından kesilince sivil cezaevine nakil oldum.2. mahkememde ara tahliyeyle tahliye oldum.geriye kalan cezamı acık ceza evinde yatacağım.
Dosyamda sabıka kayıtlarımla ilğili eksik belge oldugundan dolayı mahkeme tarıh attı 3. mahkemem 1 ay sonra ve cezam kesınlestıkten sonra gerı kalan cezamı cekecegım.
Askeri ceza evi berbat.Kurallar kurallar kuralla.her gün sakal tırası sabah yatmak yasak vb gibi.Fakat sivilde boyle bır sorun yok.
Kuvvetler arasındada fark yok 365 iş gününü doldurmanız şart.Ancak dediğim gibi 365 iş gününe bakıpta teslimde olmayın ilişiginizin kesildiğini ögrendikten sonra teslim olun
Sorularınız varsa cevaplamaya hazırım.
abi slm bende 2009 p.astsb yım özel mesaj atamıorum eklersn sevinirim checktar@hotmail.com
Cevap: ilişğiniz kesilmeden teslim olmayın
Merhabalar agustos 2010 dA firar ettim. Ilisigimin kesildigini nasil ogrenebilirim? Yeni birligime katilmadigim icin orayla irtibat kurmadim. yurtdisindayim cezada farklilik olur mu? Teslip olup kurtulmakmi daha iyidir yoksa yeni anayasa surecini beklemek mi gerekir? Tecrubeleri arkadaslarin yardimlarini bekliyorum.