Didi Abimde gelmiş :) abi bizim maddeleri görüşüyorlar tv yi aç :)
Printable View
Didi Abimde gelmiş :) abi bizim maddeleri görüşüyorlar tv yi aç :)
28ci bölüme geldiler.Bizimki 37.ci
İnşallah bahar kardes bakamıyorum tv ye su an bir sorun yok deyimi
yok abi şuan birşey ama ortalık biraz karıştı bizim yasada henüz bişey yok.278 sayılı kanunun 28.ci maddesş görüşülüyor.Ben sana haber vericem merak etme aklımda :)
Bizim maddeye bir şey olmasında neresi karisirsa karışsın haksızmiyim
Aynen :) :) :)
Onaylanmaz ise madde çok büyük hayal kırıklığı olur.. :(
Tek tek mı oyluyorlar komisyon tamam derse zaten gecti say hükumet zaten istiyor 3 yargi paketi toptan geçerse Buda icinde o zaman yuzdeyuz diyebiliriz
İcra iflas karıstı :)
adLiyelerin kapatılmasına taktı milletvekilleri :)
Risingson Ne marka aLıcan aRabayı :) Hehehe
YakıSır : ) Yaptıqımız MuHabbete Baq yha Heyyy Allahım Ne günlere kaldık...
Bu aksam 24:00 Kadar çalışıcak tbmm yani bugun mutlaka bitecek bu iş.
Perşembe görüşü var tahliyesi için giderim inş.Alırım askımıda gelirim ayyy Yazarken bile heyecanlanıyorum...Çok üzüldük, çok bekledik inş.Sabahtan beri dua okuyorum valla.
Adalet Bakan'ına esas soru soruldu bakalım bizim beklediğimiz kanun için Sadullah Ergin ne cevap verecek heyecanla bekliyorum...
Haydaaaa bizi ilgilendiren maddeyi cevaplamadı Adalet bakanı inşallah bir sıkıntı olmaz. ilk bölümün maddeleri için oylama başlayacak 10 dakika ara verdiler.
Hay arana ya :)
2.bölüm bizimki.
Riisngson 3-4 gün dedın ya resmi Gazete için.Eeee dilekçede verilicek 3 gunde ordan koy 1 Hafta Sanırım.
İnsallah sıkıntı olmaz arkadaslar bakan neden cevaplamadı acaba yoksa madde çıkarıldimi offff offf
Heyy Hemen Panik Yapma :) Dur bakalım Bizim Madde henüz ele aLınmadı Sadece 2 yıl olan cezalar lafı gecti tam madde sunulmadı henüz Abi sen Yapma bari ya
Ne yapalım hayatımız buna bagli bahar onumuzu göremiyoruz Allah yardımcımız olsun
Sevinicez İnş.Umudunu kaybetme Hem onaylanmasada ölüm yok sonunda kötü tarafındanda bakmak lazım.Ama in$şallah istediğimiz haberi alıcaz.
Bu Meclis bugun karısıcak sanırım :S
bizim madde sorunsuz bir geceydi hayırlısı ile
Sadullah ergin ayrıldı Meclisten Sanırım Komisyondan kalktı.Yerine Mehmet Şimşek gecti.
o zaman sorun yok inşallah mehmet şimşek maliye bakanı yani gelene hee de gecmi demek istiyorlar acaba anlarız zaten ama madde olmayacak olsa ne genel kurula gelir yada zaten tasarından cıktı diye coktan duyardık sanırım
Mutlaka bilgisi olan yazsın eve gidiyorum trafikte olucam..Telefondanda giremem eve girince bakıcam.Yasa hakkındaki gelişmeleri paylaşın lütfen.
Abi zaten ilk açıklamada 278 sıra sayılı kanun maddelerini saydılar bizim maddede sayıldı ama henüz maddeye gelemediler icra iflastan sıra gelmedi henüz 3:30 saattir hala icradalar.
Risingson bizi mutlaka haberdar et ... Sonuc ne olursa olsun.Aksam Bakıcam yorumuna yarın telefon görüşü var Sabah 9:30da haber vericem yasa hakkında.
Hala 2004 Sayılı İcra ve İflas görüşülüyor.Bundan sonra Türk Ceza Kanunun Özel Hayata ve Hayatın Gizli Alanına Karşı Suçlar Kanununda Yer Alan Maddelerde Değişiklik yapılacak.Ondan Sonra Askeri Suçları ılgılendiren ;
5271 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecektir.
Görüşmeler 24:00 Kadar devam edecektir.
TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA
"5271 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi" ve
gerekçesi ekte sunulmuştur. Gereğini saygıyla arz ederiz.
Ali Rıza Öztürk Emine Ülker Tarhan Muharrem İnce
Mersin Ankara Yalova
Ömer Süha Aldan Rıza Türmen Aytun Çıray
Muğla İzmir İzmir
Oğuz Oyan Sakine Öz Mehmet Hilal Kaplan
İzmir Manisa Kocaeli
Bülent Kuşoğlu Hurşit Güneş Sena Kaleli
Ankara Kocaeli Bursa
Salih Fırat Ali Haydar Öner Candan Yüceer
Adıyaman Isparta Tekirdağ
F. Nur Serter Veli Ağbaba Sedef Küçük
İstanbul Malatya İstanbul
Malik Ecder Özdemir Osman Korutürk Mahmut Tanal
Sivas İstanbul İstanbul
Osman Kaptan İhsan Özkes Doğan Şafak
Antalya İstanbul Niğde
Birgül A. Güler Haydar Akar M. Serdar Soydan
İzmir Kocaeli Çanakkale
Kamer Genç Mehmet Ali Ediboğlu Mehmet Volkan Canalioğlu Tunceli Hatay Trabzon
İlhan Cihaner R. Kerim Özkan İdris Yıldız
Denizli Burdur Ordu
Ali Serindağ Tufan Köse Erdal Aksünger
Gaziantep Çorum İzmir
Sezgin Tanrıkulu
İstanbul
Ses Seda yok hala inşallah umdunuz gibi olu
Türk Ceza Kanunun Özel Hayata ve Hayatın Gizli Alanına Karşı Suçlar Kanununda Yer Alan Maddeler görüşülüyor hala.İçim şişti ya kesin yarına kalıcak saat 12 oldu :(
Abi bişey sorucam sana şimdi diyorlar ya önergeye katılıyormusunuz.Hayır diyorlar ama maddeleri kabul ediyorlar ne demek bu ? Beynim durdu
Kurul Maddeleri bitirene kadar çalışacak.
Meclis Genel Kurulu Bugün 14:00 da Toplanıp tasarıları onaylayacak.24:00 kadar devam edecek.
www.tbmmtv.gov adresinden canlı yayını izleyebilirsiniz.
Buqün 14:00 itibarı ile TCK maddelerinden devam edilecektir.
Sıradaki Tasarı İse 5271 sıra sayılı Kanun CMK
Önerge Muhalefet partisinin kanuna ekleme yapmak istedikleri maddelerden oluşuyor iktidar muhalefetin getirdiği ne olursa olsun hayır diyor ama kanunlar firesiz evet le geçiyor önergelere kafa takmayın diğer kabul edildi lere dikkat edin bugün inşallah bitiyor bütün sıkıntılarımız 54. maddede sona erdi dün gece 54. sırasayılı maddeden devam edecek ve bugün bütün maddeler geçip yasalaşacak..Bizim beklediğimiz madde 84. madde de geçiyor dikkatlice 84. maddeye odaklanalım sonuç kısmındada 104. madde 1. sırada dikkatimizi bu iki yere odaylayalım..
Demek aksam 54.maddede kestiler 50.maddeye kadar bekleyebildim oda saat 2 yi buldu.Buqün mutlaka sıra gelmeli bize ya ama sanırım yine aksamı bulucak bize gelene kadar.Risingson aksamdan beri bu soruya cevap arıyordum ilgin için teşekkürler.
Bende bian önce net sonucu görüp size müjdeyi vermek istiyorum emin olun.. inşallah bugün gecede olsa sorunumuz çözülecek. Sizinde yapmanız gereken resmi gazetede yayımlandığı gibi dilekçe verip hemen nişanlınızı dışarı çıkartmak olacak. İnşallah hafta sonuna kadar nişanlınız evinde yanınızda olacaktır.