44 saniye geçmiş ama..
Printable View
ve bi o kadar salise :)
Benden bukadar :DD
Sıradakiiiiii :)
Sayın avukatların bu tip konularda vakit harcamasını doğru bulmuyorum. Forumda oldukça fazla cevaplanması gereken konu var. 2 gün sonra evine icra gelecek insanlar, hapise girme ihtimalleri olan insanlar veya aile bireylerinden birini kaybetmiş insanların sorunları var. Onların yüreklerine su serpmeniz gerekirken burada vakit öldürmemenizi öneriyorum.
Saygılar.
Öyle birşey demeye çalışmadığımın sizde farkındasınız. İyi niyetimle sadece öneride bulundum. İnternette surf yapan kimse '' hmm ne var acaba burada bir bakayım '' diye gelip hukuki.net'e üye olmuyor bunun bilincindesinizdir umarım.
Neyse zorlayacak değilim, canınızın istediğini yapacaksınız tabiki.
Farkında olamam.. Hiç bir öneriyi de kabul edemem... Hukuki.net'i benimsemekle birlikte yönetim adına söz de söyleyemem.. Nezdimde hukuki.net üyeliğini bağdaştırmayın... Hukuki netin 200.000 sınırlarına yaklaşan üye sayısı var; her bir üye okyanusta yer alan bir damla kanımca..
Help and exit! The best of tıme!!
What's the mader?
The choıse of wrıtıng closed!!
Don't forget to you?
I don't belıeve ıt.. No anythıng defect penhalty
Of course; The short's of the tıme choıse ..
The tıme's all off! I don't fınıshed the subject..
hadi canim kimliğim üzerine oldu bu yorumlar
ben buradayim bu vatan toprakarı üzerinde..
Dile getirmek istediğim durumu saptırdıkça saptırıyorsunuz.
Benimde merak ettiklerim vardı ve sağlam araştırmalar sonucu sorumlarımın bir bölümünün cevaplarını buldum hatta bununla da kalmayıp sorusu olan arkadaşlara cevap verebilecek şekilde araştırmalarıma geniş bir şekilde girdiğimi fark ederek sorularına yanıtlar vermeye başladım :)
Avukatların biraz olsun eylence hakkı yok mu? işlerden vakit bulamayıp burada iki makara yapmanın nesi yanlış anlamış değilim :)
Sorularınıza yanıt alınca teşekkür, Alamayınca yapılmış olan iki Makarayı yanlış buluyorsunuz.
Foruma üye olurken cevap alamayacağınızı da kabullenmiş oluyorsunuz eğer sağlam araştırma yaparsanız sorunun cevabını kendiniz bulabilirsiniz.
Madem sorusuna yanıt alamayan insanlar var peki o zaman ne diye onlar adına biraz araştırma yapmıyorsunuz?
Araştırılınca bütün soruların cevabı var stede.
bende deniyorum o zaman varım..