Cevap: Evi terk ve terk eden eşin ailesi tarafından tehdit
Siz dostlara son durumu aktarmak isterim.
Haftaya 3 ay doluyor. Aramızda hiç bir konuşma ve teklif geçmedi. Sanırım sürecei ben başlatacağım. Elimde çok sağlam deliller oldu. Meslea bir sosyal platformdan sexi sayılabilecek görüntüleri başka birisine gönderdiğini öğrendim. Artık benim soyadımı da kullanmıyormuş. Artı evimi temizlerken temizliği bırakın kirlettiğini fotoğraflayarak belgeledim. Ayrılırken annem komşularımızı çağırıp evdeki kirliliğini şahitlendirmiş. Bu arada SSK sı da başlamış yani çalışıyor hemde adı geçen yerde. Evi iş için terkettiğnin kanıtı. Allah yardımcım olsun ve çok yardım etti. Bir dotum saysinde ayaklandım. Çok iyiyim. İçimde çok rahat. Şu an herşeyi bırakın yatakta bir saniyelik gözünün içine bile bakmamı hakketmediğini düşünüyorum ama sayesinde çok şeyler kazandım.
SONU İYİ BİTEN HERŞEY İYİDİR.....
arkadaşım beni tanımıyorsunuz o bakımdan isterseniz forumda yorum yaptıgımız katıldıgım paylaşımlara bakın bakmak zorunda da değilsiniz o ayrı :) gerçekler acıdır...
Alıntı:
izmirdenesinti rumuzlu üyeden alıntı
Fikri olarak destek veren her dostuma binlerce teşekkür ederim. Son olarak ise şunu söylemek istiyorum. KAdın erkek eşitliği diye bahsedilen toplumumuzda 100 gramlık bir organın bizi buı durumlara düşürmesini insanlık suçu olarak nitelendiriyorum. Ben karşımdaki her insana insan olduğu için insani değer verdim. Dini dili ırkı ve cinsiyeti benim için hiç önemli değil. Anlamanız için biraz argo ama %100 doğru bir cümle söyleyeceğim.
Her insan bir delikten doğar, hacetini bir foseptik deliğine giderir, ve en son deliği ise bir mezardır. Bizi büyük hacetimizden farklı kılacak şey ise taşıdığınız değerdir. Zira sizde bir kokuya, sosyal ortamlarda etkileşime (buna bulaşma diyebiliriz) ve en son olarak da berbat bir koku ve hastalık yaymamanız için bir deliğe gömülürsünüz. Ben bir büyük hacetten farklı olabilmek için herşeyi yaptığıma inanıyorum. Yoksa İnsanlar ...tur kokar diyip beni aşşağılayacaklardır.
Sevcanakay bir kısım dişi gibi sıkılmanız gayet doğal. Ciddi ve düşünsel yetenek gerektiren konulara uzaksınız. Söylemeniz gereken şeyleri söyler çekilirsiniz. Amacınız, fikir alışverişi ya da yardım olamaz hiçbir şekilde. Aldatılan bir insanın sineye çekmesi kendisinin de ahlak ve namus kavramından yoksun olduğunu gösterir. Umarım anlatabildim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu arada şu ayyy sıkıldım kelimeleri size ne kadar uymuş............................
arkadaşım beni tanımıyorsunuz o bakımdan isterseniz forumda yorum yaptıgımız katıldıgım paylaşımlara bakın bakmak zorunda da değilsiniz o ayrı gerçekler acıdır...
Cevap: Evi terk ve terk eden eşin ailesi tarafından tehdit.
Alıntı:
sevcanakay rumuzlu üyeden alıntı
arkadaşım ben bir bayan dan ziyade tamamen tecrübelerime ve gözlemlerine dayanarak , ve yaşayan biri olarak söylüyorum, ve arkadaşın anlatışına göre sadece hanımın çalışmak istemesi ve karşı çıkılması evliliği bitirmez mutlaka başka nedenler vardır, ama şu bir gerçek artık kabul edin, erkeklerin geninde var, şiddet, küfür, kabalık vs vs, ben herşeyin üstüne yemin ederimki hiçbir kadın mutlu kocasından memnun kadın eşini asla ama asla bırakmaz, erkek aldatsa bile bayan yinede bırakmıyor eşini çogu bayan, ama ben hiç duymadım kadın kocasını aldatmış kocasıda sineye çekip tamam karıcım demiş hiç duymadım siz duydunuz :) yani erkek kadın arasında o kadar çok farklılık varki, neden hep boşanma davalarında kadınlar korunuyor çünkü erkeklerin savunacağı ellerinde kocaman bir hiç den başka bişiyleri olmadıgı için kadınları devletimiz koruyor haklı buluyor vs vs. ayy sıkıldım daha fazla yazamıcam :)
sevcan hanım benim geninde herhangi birşey yok.kullandıgınız tabir çok abes yakışmıyor size
sayın aaaaaaaaaaaaaaa 01 :) istisnasınız siz sanırım :)