Sokaklar kimsenin malı değil ise, hiç kimse (kendi malı olmayan) sokaklarda bir şeyler yapılmasını yasaklayamaz.
Sokaklar herkesin malı ise, herkes (kendi malı olan) sokaklarda her istediğini yapabilir.
Printable View
Sokaklar kimsenin malı değil ise, hiç kimse (kendi malı olmayan) sokaklarda bir şeyler yapılmasını yasaklayamaz.
Sokaklar herkesin malı ise, herkes (kendi malı olan) sokaklarda her istediğini yapabilir.
Ancak bir yorum bu kadar süzülüp saçma bir yorum haline gelebilir.
Saçma yorumların doğruluğunun kanıtı nedir.
Travesti konu açtı,eş cinsel konu açtı,fuhuş yapan konu açtı,daha niceleri,yaptıklarını anlatırken yanlış olduğunu bildikleri hatta bazıları utandığını yorumlarda gördük.
Demem o ki bu işler ar damarı ile mi alakalı.Kendi yorumuma katılıyorum.
Aklıma gelmişken bu zihniyetin altında,benim fikrime göre bazen medya da görmüşüzdür ailesi çocuğunu zincire vurmuştur.Bu kişi zincirden kurtulduktan sonra bu düşüncelere kendini adapte etmiş veya daha kötüsü bir çocuğa yapıla bilecek en kötü şey başına gelip olmayacak şeyleri paylaşım sitelerinde yazmaya başlamıştır.
Göle yoğurt çalmanın tutma olasılığı varda,şu ana kadar açılıp saçma sapan yorumların,o şekilde bir toplum yaşayışı beklemenin imkanı olmayacaktır.
Bu yazılanları okuyup insanların ne düşündüğü malumdur.Konuya cevap yazıp ta üstlere taşımakta saçma.
cok guzel yorumlamıssın agızına saglık
şimdi anlamadığım nokta her insan hayatını istediği gibi yaşama hakkı vardır ama başkalarının hakkını yemediği sürece ama şimdi iki kişi seviştiğinde buna kimse karışamaz bu o iki kişiyi ilgilendirir dolayısıyla alenende sevişebilir ama bu nedense yasaklanıyor bunun nedeni nedir.bu yasaklamayı koyanlarda insan haklarından anlayan kişilerdir muhakkak neden yasak getiriyorlar onu anlamadım nedenini bilen varmı.
Konu , GİYİLEN elbise, kılık kıyafetti yanlış hatırlamıyorsam,
sayenizde ÇIKARILAN elbise kılık kıyafete dönmüş durumda.
SAYENİZDE
konu kilit