Benim korkum zaman alması değilde o zaman alırken benden neler götürecek sadece onu merak edıyorum ve endişeleniyorum
kendime olan guven karsımdakılere olan guven saygı vs
Printable View
Elbette biseyler goturecek ama zamanla bunlari yeniden kazanabilirsin.Bu birazda senin elinde ve bencede psikolojik destek iyi olur bende almayi dusunuyorum..
Ben evimde 3 aydir huzursuzdum kavga gurultu dayak..vs
Su an bosanicam yuvam yikildi ama huzurum var bence bu herseyden onemli..
ama arkadasım benım tek korkum belkı duzelırdı.
yanı ayrılmaya gercekten gerek var mıydı?
yasamadan bılınmez ama ıcımı kemıren sey bu
sen yasadıgın olaylar sonucunda kurtuldum gozuyle bakıyosun ama belkıde bunlar yasandıktan sonra hersey mukemmel olacaktı
dedıgım gıbı hıcbırsey gozumde yok fakat 7 aylık bır evlılıgın bır anlık yada 3-4 anlık sinir ve tartısmadan bıtmesı gereklı mıydı?
benım aılemde de cok tartısma veya kavga yasandı ama hıc bır taraf bırbırıne celp gondermedı
kafam cok karısık dedıgım gıbı psıkolojık destek almam yada almamız sart.
bu arada benı dınledıgın ve derdını paylastıgın ıcın cok tesekkur ederım.
bole zamanlarda ınsan kımseye acamıyo derdını sahsen ben anlatamıyorum utanıyorum yanı 7 ay dayanamadınız yada 7 ay elınde tutamadın esını dıyecekler dıye
ama bılmıyolar kı gercegı
Keşke insan bir kerede aradıgını bulabılse
yada buldugu aradıgı ınsan olsa :(
İkimizin durumu ayni sey deil tabiki..Belki ben calismio olsam ekonomik ozgurlugum olmasa bu kadar erken ayrilmaya cesaret edemzdim..Veya hayati bana 3 ayda cekilmez etmeseydi bi sans daha verirdim ama bizimki inceldigi yerden koptu cunku biz nisanliykende cok sey yasadik.
Ama sana samimice sunu soliim eger sende esine siddet gosterdiysen bu bizde tamiri olmicak yaralar acio ne yazikki..:(
Tuhh beee acıdım valla esıne (Kızma ama)
kımbılır ıcınde ne fırtınalar kopuyodu. neler yapmak ıstıyodu da sana gosteremıyodu yada yapamıyordu.
Pekı ona karsı hıc tartısma esnasında yada gergınlık anında ona calısmadıgını para getıremedıgını yada benzer sekılde konustun mu?
ben bunları esımden duydugumda kotu oluyodum da (Gercı benım ısım cok sukur var ama ailesının maddı durumunun daha ıyı oldugunu ıfade edıyordu ) o benım canımı sıkmaya yetıyodu
Kesinlikle hayir..O kadar maddi sıkıntı cekmemize ragmen hicbisekilde baski yapmadim ise gir die..Kendine olan guvenin icin evde oturup psikolojinin bozulmamasi icin calismalisin diodum en fazla..Ben zaten issiz oldugunu bilerek evlendim kabul etmesem evlenmezdim deilmi?
Allaha sukur benim isim vardi ve evi gecindirmeme yetiodu hicbirseyini de eksik birakmiodum ustune basina kiyafet aliodum cep telefonu faturalarini oduodum(her ay 100 un uzerinde geliodu)
Ben bisey demesemde kendisi bi erkegin eve ekmek bile alamamasinin ne kadar aci bi durum oldugunun farkindaydi ama bu ona karisina dayat atma hakki vermez!
Sonuna kadar sıze katılıyorum fakat eve bısey alamamanın vermıs oldugu yıkıntı ve moral bozukluguyla dusunmekte ve haraket etmekteydı. Buda onun dunyasında yada psıkolojısınde dayagı karsısındakının boyundurlugu altına gırmeme olarak degerlendırıyodu sanırım
bu dogru deıl katılmıyorum.
bıde 100 un ustunde calısmamasına ragmen cep telı odetmesı de ayrıca bır tartısma konusu
Benım olayda ıse sızınkınden farklı olarak karsı tarafın sureklı asagılaması ve adam yerıne konmaması durumu vardı yanı ben o evde bır sıgıntı gıbı hıssettırıldım gerek esımden gerek aılesınden bu da durumu buraya kadar getırdı.