size katılıyorum ...
kadınlar hep kendi menfaatlerini düşünüyolar ,,
ya erkekler ?
Printable View
babalık zor zanaat cok kısa süreli evliliğimin sonucu kızım oldu yüzü hep hayalimde düşünüyorum nasıl oldu diye
banada söledi hakim yaz kızım 4 bin maddi 4 bin manevi tazminat 450 de nafaka bir kere vurmadım hakaret etmedim hep uyumsuz hep aksi olandı bir kere neden böyle yapıyosun dediğimde ben buyum kabulleniyosan demişti
mahkeme salonunda ağlamaktan bir hal oldu dövmüşüm hakaret etmişim 2 de yalancı şahit buldu düşündüm ben ne aşağılık adammışım diye kızım 3 yasını gecti 3 kere göremedim yüzünü çünkü icra masraflarını ödeyecek param yok yalvararak aracı koyarak istediğimde kanun nasıl uygun görüyorsa öle alacak diyolarmış
allah diyorum başkada demiyorum kanunun insan tarafından yazılmışı bizi mahkum etti allahın yazdığında hata olmaz bu dünyada hakkımı alamadım rabbim öteki dünyada hakkımın takipçisi olacak inşallah.
10 seneyi doldurmayıp boşanma davası acan bayanlara sadaka,10 seneyi doldurup boşanma davası acan bayanlara kıdem bastığından nafaka hak olsun.
kim cıkarmış bu nafakayı yağu cıkaranın işi gücü yokmuşmuş. cocuklara neyse milletin canı feda.
Gülmemek elde değil.ben de düğün masraflarını karşıladım.Ama nedense onları bile istiyor.Evde eşyaların çoğunu almış büyükler kalmış götür dedim gelip almadı vermiyor diyormus:) neyse 5 milyar para 250 nafaka dava açan o ama garip olan 7500 versin nafaka almıcam diyormuş:Para verdikten sonra dava açmanın anlamı ne .Ha birde 5 ay evli kaldık.Yedi içti yattı ailesine para tasıdı.Annesi diyor ki bizi doyumradın kızı geri aldık:D
meraba
gerekli hukuki kuralları avukatlar yeterince açık ve net yazmışlar benim bildigim bir erkek boşandığı eşinden nafaka alıyor ayrıca sevigilisiyle yaşıyor çatır çatır yiyor abes olcak biraz ama ee öyle . gelelim şu kadın saldırınıza herkesi aynı kefeye koyamazsınız. bu konumdan gerçekten zarar görmüş olanlarda var ve adalet diyorsunuz şu zamanda bile kadınlarımız halen madur durumda (o dediginz paracı modelini saymıyorum) herşey bitip iş davaya gelince bir savaş oluyor sorunda para.
bakın benim olayı bir örnek vereyim genelde erkekler ceketini alıp çıkar. çalışan biri degilm fakat artık tahammül kalmayınca bir çok şeyi bırakıp ben çıktım herkesi bir kefeye koyamazsınız ona bakarsanız benim yaşadıklarımıda düşünürsem tüm erkekler aynı herşeyi yaparlar iş bu konuma gelince olmadık saldırılarda bulunuyorlar. diye düşünmeliyim
Sizin grupta para modeli gibi ( ki kendinize bile üstü kapalı haksızlık ediyorsunuz )istisnalar var erkek grubunda olmamalı ? Öylemi ? Siz kadınlar sürkekli mağdur edebiyatını okuyacak, erkekler hep zalim olacak öylemi ?
Hanımefendi bırakın artık bu işleri ! Ne kadın ne erkek bu bir cinsiyet savaşı değil ! Hepimiz insanız adiliğinde iyiliğinde kadını erkeği yok.Siz halt edin sonra erkeklere yada kadınlara çamur atın ne saçma...
sayın BAy_X grup veya bi başka şey degil burda sonuçta iki cinsiyet var biri bayan digeri erkek. ve herkes bir degil istisna dedigimi galiba yanlışta anlamış gibisiniz erkek hep zalimmi öyle bişey yok kendi kendinize tutum oluşturmuşsunuz sen bi o mahkeme olayında bulunda bak neymiş gör savaşmı degilmi helede karşındaki savaş çevirdiyse. hepimiz insanız elbette ama ayrımı yapan sizsiniz şu sözlerinizle siz halt edin sonra erkege suç atın hani eşittik:))) nesyse siz anlamamışsınız yazımı daha fazla yoruma gerek yok.
Merhaba,
Calısan kadın calıstıgını gizlemeye calısıyorsa ama sgk kaydı dısında cesitli deliller varsa bosanma anlasmasında belirlenmiş olan nafaka erkegin de maddi durumunun oldukca da kotu olması halinde kadının ozellikle calısması halinde kalkar mı
keşke takımınıza verdiğiniz desteği eşinizede verseydinizde bu durumda olmasaydınız.kadınlar diye bi genelleme yapmak hiç hoş değil unutmayın ki hiç kimse kadın erkek farketmez boşanmak için evlenmez..4 ay karılık yaptı karşılığı bumu cümleside bence çok çirkin bi ömrü paylaşmak için evlenilir kölelik için değil suçun sahibi olsa ortada suç kalmazdı zaten hata tek taraflı değildir.boşanma bi kadın için ha deyince verilecek bi karar değildir türkiyede kadın olmak zordur çünkü.tüm bunlar benim düşüncem tabi...
Ben bu sözlerinize katılmıyorum malesef sayın esgülhan hanım. Kadınlar boşanma kararı alırken tamamen maddiyat odaklı düşünürler. Evlenirken de öyle düşündükleri için zengin erkekleri tercih ederler. Zengin erkek bulamayanlar da boşanırken başka bahaneler bulurlar. Burada suç tamamen hakimlerdedir. Hakimlerin kötü niyeti, hukuksuzluğu, dokunulmazlığı, şahsi kanaatlerini her zaman kusurlu taraftan yana kullanmaları ve adaletsiz davranmaları sonucu toplum erimektedir. Ben adliyede 4 tane hakimle muhatap oldum. 4 tanesi de hukuk ve usullere aykırı kararlar aldı. Kanunun yazdığı ne ise hakimler onu uygulamak yerine bilerek yanlış kararlar alıyorlar ki iş uzayınca kadın ile erkeğin arası daha da bozulsun ve kadının lehine istenen maddi istekleri erkek vermek mecburiyetinde kalsın. Bu hakimlere böyle padişah yetkileri verilirse, hakimler yanlış kararlarından dolayı yargılanamazsa bir süre sonra ya toplum çökecek ya da toplum bu hakimleri halledecek. Saygılarımla