Re: Boşanma - Çocuğu görememe - Yüksek tazminat
Kadınların hepsını eskden aynı kefeye koymazdım ..Ama sımdı aynı kefede olduklarına ınandım.Aslında onları bu hale getırende bız erkekler.Bastan ıpın ucu kactıgı zaman ellerınden gelenı yapıyorla.Zaaflarını kullanmasını ıyı bılıyorlar.Allah kurtardı dıyorum napıyım alıstım artık...
Kendı dusunsun babasının evınde cocugumla 2+1 evde 8 kısıyle kendısı dusunsun.
Alıntı:
denizasil rumuzlu üyeden alıntı
Kadınların hepsını eskden aynı kefeye koymazdım ..Ama sımdı aynı kefede olduklarına ınandım.Aslında onları bu hale getırende bız erkekler.Bastan ıpın ucu kactıgı zaman ellerınden gelenı yapıyorla.Zaaflarını kullanmasını ıyı bılıyorlar.Allah kurtardı dıyorum napıyım alıstım artık...
Kendı dusunsun babasının evınde cocugumla 2+1 evde 8 kısıyle kendısı dusunsun.
Bütün kadınları aynı kefeye koymayın bence..Ben bayanım ve mağdur durumdayım..Nerden anlayalım diyeceksiniz,4 senelik evliliğim boyunca eşimden hep darp gördüm, birde oğlum var,buna rağmen dava açmadım düzelir umuduyla...4 aydır ayrı yaşıyoruz,bunu ben istemedim,elimden geleni yaptım düzelmesi için,saçımı süpürge ettim dersem abartmış olmam...Size ufak bir örnek vereyim:Sırf "bugün izinli günün nerdeydin çocuk çok ateşlendi,mesaj çektim aramadın bile" dedim diye beni boğmaya kalktı..Şimdi gelin birde burdan bakın adalete..4 ay boyunca dava açmadım,ama anlaşmalı boşanma teklif edip çocuğumuz için benimle pazarlık yapmak istedi..Nafaka istemezsem bana bırakacakmış velayeti...ben anlaşmalı boşanmayı reddedip dava açtım...Şimdi ben kadınım diye suçlu muyum?
Buraya yazarak bizi de hayati tehlikeye attığınızın farkındamısınız?
İşiniz bitince tüm internet kayıtlarını geçmiş vs. her şeyi silin olurmu?
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Buraya yazarak bizi de hayati tehlikeye attığınızın farkındamısınız?
İşiniz bitince tüm internet kayıtlarını geçmiş vs. her şeyi silin olurmu?
hayati tehlikeyle kastettiğinizi anlamadım,Ama ben adaletimize övgü yaptım,herhalde anlaşılmadı..Benim gibi mağdur bayanların açtıkları davayı kazanmaları adalet sistemimizin kötü çalıştığı değil aksine iyi çalıştığı anlamına gelir...Bunu kastetmiştim..Yanlış anlaşıldıysa affola..
kusura bakmayın ama..sız kendı ellerınızle bu duruma zaten katlanmıssınız..sebeı ıse cocugunuz kac anne yapar bunu hıc cevrenızde gordunuzmu..aslında normalı budur ama su durumda anormal gıbı gozuksede:)
Alıntı:
tntooo rumuzlu üyeden alıntı
hayati tehlikeyle kastettiğinizi anlamadım,Ama ben adaletimize övgü yaptım,herhalde anlaşılmadı..Benim gibi mağdur bayanların açtıkları davayı kazanmaları adalet sistemimizin kötü çalıştığı değil aksine iyi çalıştığı anlamına gelir...Bunu kastetmiştim..Yanlış anlaşıldıysa affola..
Ben eşiniz nedeniyle söyledim o sözleri :)