-
Re: Belaya bulaştım
Erkeklik onurunu zedeler bu
Ayağımda pranga ile geziyormuşum gibi hissediyorum kendimi
Kim çıkarmışsa bu kanunu erkekliği sümsükleştirmek adına çok büyük bir adım atmış.
Erkek adam sümsük olamaz olmamalı
Sosyolojiden hiç anladığını sanmıyorum
Bu neye benziyor biliyormusun
Evinden iş yerine çekilmiş uzunca bir ip düşün
ve bu senin bilgin dışında çekilmiş
Sabah evinden çıkıyorsun işine ama gibi bir ipi takip ederek gidiyorsun
Evine dönerken ama gibi o ipi takip ederek dönüyorsun
Erkeğin DNAlarını bozar bu durum erkeğin tabiatına fıtratına aykırı bu ya
Tam mızrağı doğrultmuşsun avına fırrlatacaksın o esnada bir bakıyorsun ki bir el daha mızrağı tutuyor
Gel de avlan
Acilen bir toplantıya gideceksin binmişsin arabana kontağı çevireceksin okuma yazmayı öğrenen çocukların ellerinden tutarlar gibi seninle beraber görünmeyen bir elin daha kontağı çevirdiğini hissediyorsun
Gelde arabayı çalıştır
Erkeğin en büyük avantajı şu hayatta hareket serbestisi ve fizyonomisi anatomisi ona göre dizayn edilmiş
Erkeğin nufus cuzdanı neden mavi kadının ki neden toprak rengi
Erkek havada hareketli
Kadın toprakta sabit hareketsiz
Erkeğin hareket alanını ve hareket alanına ulaşmasını kısıtladığında o adam biter
Erkeğin misyonu hareket serbestliği üzerine kuruludur raptu zapta alamazsın
Kadın evinden sadece ona dönmesi gereken yeri fener gibi ışığıyla aydınlığıyla gösterecek yönünü bulması için yıldızı olacak
-
Forumlar mı karıştı ne??? ava giderken avlanan avcı (!) nın forumu değil miydi? burası????
-
-
amin amin
Karisi güzel olan adam mutlu olur. Güzel olmayan ise filozof -Sokrates
Nirvanaya ulaştıracak bu kadın sonunda beni
-
Syn Doktor;buradaki tüm hukukçular,tüm üyeler size konunuz hakkında hak verse ne olacak?Neyi halledip çözeceksiniz?Bakın bende sizin gibi sağlık
sektöründeyim size tavsiyeme uyun en yakın uzman psikiyatri arkaşımıza başvurun..Silah almaktan çeşitli saçma şeylerden bahsediyorsunuz ki bu sitenin amacını aşmayın...
Siz hakimi telefon ile araya biliyorsunuz avukatınız var.. Buradan ne istiyorsunuz?? Hukuki yardımı yolu gösterdiler.. Ama ratık siz iyice Güzin abla köşesi yaptınız burayı..
-
Evet ya biraz kaptırmışız
Ayrıca sende de sabah kadın programlarına katılan lafa atlayan meraklı sürekli sosyal tespit yapan izleyici formatı var gibime geldi
Göbek adın Esra Ceyhan mı yoksa senin
-
Hiç işim olmaz oda kim? Ben sadece size mantık yönünde gitmenizi tavsiye ettim..Eğer vah vah vah yazıkkkkk dememi istiyorsanız hadi diyelimde gönlünüz olsun..Ne kazandınız??
-
Buraya şu an bir mesaj bırakmakla bende bir hata yapıyorum aslında ama bir uyarıda bulunmak istiyorum.
tturcica arkadaşın derdini çok iyi anlıyor ve onun adına üzülüyorum, ama lütfen buraya hukuki bilgilendirme ve öneriler dışında hiç bir mesaj yollanmasın artık, çünkü burası hukuki mevzular için danışma yeridir. Hukuki bir mevzu konusunda burada bir soru iletirken nesnel, objektif şekilde yapılması gerekir. Özel hissi durumların anlatılacağı bir yer değil burası. Interneti bir araştırın, belki içinizi dökmek için de psikologlar tarafından kurulmuş forumlar vardır, oralarda istediğiniz kadar içinizi dökün.
Bu konunun sürekli gereksiz mesajlar yollanarak güncelleştirilmesinden dolayı burada daha başka ciddi sorular içeren mesajların gömülmesine ve cevapsız kalmasına izin vermeyelim lütfen.
Şimdi bu mesajıma yanıtlar yollanarak yine bu konunun güncelleşmesi sağlanacak sanırım. Eğer bu durumun artık sonu gelmeyecek gibi görünüyorsa yöneticilerin buna müdahele etmesini tavsiye ederim.
-
Bir psikiyatıra gitmenizi bende şiddetle tavsiye ediyorum.
Yanlış anlamayın lütfen.
Bu sizin yaşadıklarınızın ağırlığından dolayı burada yapmayaçalıştığınız terapiyi bizzat psikiyatır ile yapmanızı tavsiye ederim.
Hatta eşinizin size yaşattıklarından dolayı psikiyatıra gitmek zorunda kaldığınızı mahkemeye de belirtin. Ruhsal olarak çok kötü etkilendiğinizi belirtin. Hatta gerekirse gittiğiniz psikiyatır'ı mahkemeye şahit olarak sunup, eşinizden manev tazminat talebinde bulunun derim.
-
Başlangıçta durumunuza üzülerek destek alın falan dedim ama yazdıklarınızı okuyunca sanki karşı tarafın da destek alması gerekiyor gibi geldi.:) He ne yaşandıysa bile evliliklerde de boşanmalarda da kirli çamaşırların bu kadar aleni ortaya dökülmesine hoş bakmıyorum. Bu paylaşım değil ve aslına bakarsanız bunun paylaşım yeri de burası değil. Biz travmalar sonrası travma yaratan etken hakkında konuşmayı ve paylaşmayı öneririz. Zira bu travmayla başa çıkmak için en iyi yöntemlerden biridir ve siz bir hekim olduğunuz için bunu da bilirsiniz. Hikayenizde bolca tutarsızlıklar ve karşı tarafa fazlasıyla hakaretler de cabası. Kendisini savunamayacak biri hakkında bu kadar çirkin ifadeler kullanmanızı yaşadığınız olaylara veriyorum ve iyi bir avukatla ve psikiyatristle bunu çözebileceğinizi düşünüyorum hala.
Psikiyatriste yönlendiriken de bir kaç üyenin afedersiniz demesine de anlam veremiyorum. Psikiyatriye tedavi için gitmeleri insanların kalp damar vs doktoruna gitmeleri kadar doğaldır. Bu inanışı yıkmak gerekiyor. Kolunuz bacağınız ağrıdığında ortopediye gitmek kadar doğal.
Gerekli paylaşımınızı yapmışsınız . Umarım herşey temiz bir şekilde çözümlenir. Kastını aşan sözler olarak şu kadın erkek ilişkileri açısından sözylediğiniz inciler:) dikkatimi çekti de nerdeyse burda evlilik terapisi bölümü falan açacaksınız:) Herkes kendi mesleğini yapsın:)