Başörtülüler sizce gerçekten MHP'yi desteklemedi.Destekledilerse neden her cuma her yerde eylem yaptılar.Şimdi neden yapmıyorlar.Başörtülüler MHP'yi hiçbir zaman desteklemedi arkadaşım.Sadece MHP'lilerin içinde de başörtülüler vardı.
Printable View
Başörtülüler sizce gerçekten MHP'yi desteklemedi.Destekledilerse neden her cuma her yerde eylem yaptılar.Şimdi neden yapmıyorlar.Başörtülüler MHP'yi hiçbir zaman desteklemedi arkadaşım.Sadece MHP'lilerin içinde de başörtülüler vardı.
Aklında mhp den farklı olarak sagın merkezinde veya muhafazakar bir parti olan başörtülü ablalarımız annelerimiz bu arkadaslara oy verdiler.yani onlara inandılar.ama aldatıldılar tabi.YANİ MHP YE OY VEREN ABLALAR SADECE MHP BUNYESİNDE OLAN ABLALARIMIZ DEGİL.yoksa mhp %17 lik oyu siyasi yaşamı boyunca görmüş bir parti degil.ha bide bu oyu alırken apoyu asacaklarınıda söylemişlerdi.buda bir dipnot.
MHP içinde başörtülülüler var.Onların düşüncesini bir sorun.Türkiye Cumhuriyetine hiç düşmanca duygular sergilemişler mi?Söyledikleri nedir.ÖNCE VATAN kelimesini yaşayabiliyorlar mı. Yoksa ALLAh'ım şahittir buna bazı türbanlıların öz kardeşlerinin dedikleri gibi Türkiye Cumhuriyetine düşmanlar mı.
Başörtüsü bir insan hakkı ihlalidir.Ancak başörtülüler MHP'den önce gittikleri partiye baksınlar.MHP başörtülüler olmadan %17 alamaz mı.Seçimler yakın.Bu sözlerim de kalıcı olsun.MHP o oyu gene alacak.Son seçimlerdeki neden ise MHP içinde olan küskünlükler.Yoksa başörtülüler değil.
Gelelim bacılarımıza MHP içinde de bu sorunu yaşayan arkadaşlarımız var.Bu sorun elbette çözülecek.Ama suistimal edilmeden.Siyasete alet edilmeden.Ülkede fitne çıkarmadan.
Aponun asılması olayı.Bunu yazan arkadaş hukukçu mu bilmem.Hukukçuysa üzülürüm. AKP APO'yu MHP kurtardı sloganlarıyla oy çalmaya çalıştı. Gerçekler aslında öyele değil.
Bildiğiniz gibi bir yasa meclise gelmeden önce komisyondan geçer.O komisyonda İdam cezası kalkmamalı diyen tek parti kimdi? Hatırlıyor musunuz.MHP'nin yanında AKP durdu mu.Kim durdu.Daha sonra bu yasanın geçeceğini bilerek sırf millete şirin görünmek için mecliste tasarıyı kabul etmeyen partide AKP.Sadece onların desteği komisyondna bu tasarıyı geriye çevirebilirrdi.
Bugün kalkıp MHP'yi suçlayanlar geçmişe baksınlar ve takiyye yapmasınlar.MHP her zaman sözünde durdu.Ne dediyse o.Sözlerini yutmadı inkar etmedi.Dokunulmazlığı kaldıracağız deyip unutmadı.
Ama tarih hep böyledir.Her zaman Melikşahlar, Nizamülmükler çıkar.Ve ne yazık ki her zaman karşılarında Hasan Sabbah'lar da olur.(Seyduna)
Başından sonuna kadar.O tasarı ve kanuna karşı çıkan partileri, meclis tutanaklarından görebilirsiniz.Bir iddiada bulunacaksınız temeli de olmalı.Bana gerçekten başörtülü birisi kalkıp da desin ki.Ben başörtülüyüm.MHP'ye asla oy vermeyi düşünmedim ve düşünmüyordum.Ancak başörtüsü sorununu çözeceklerini söyledikleri için oy verdim.Bir tek Allah kulu, Allah'dan korkmadan bunu söylesin.
Hiç duymadım ve duyacağımı da hiç sanmıyorum.Arkadaşım MHP'ye önce oy verenleri sonra vermeyenleri vermeme sebeplerini ve vermedikleri için nasıl pişman olduklarını biliyorum.Biz bizi biliriz, bizi bize anlatmaya çalışma.
<center><EMBED WIDTH="150" HEIGHT="150" SRC="http://www.ulkuocaklari.org.tr/turancografyasi/turan.swf" HIDDEN="false" AUTOSTART="true" LOOP="true" volume="100"></EMBED></center>
sayın ali sinkay mhp nin ilk yanlışı başörtüsü konusunu hiç bir şekilde meclise taşımak istemeyen dsp ile koalisyon kurması.iktidar olma hevesiyle yapılan bu iş söz verilen işlerin yapılmasına engel oldu tabi.ayrıca başörtüsü takan ve genelde oyunu sagın merkezindeki herhangi bir partiye atmayı düşünen ablalarımız oylarını 'aynen ak partiye yaptıkları gibi' mhpye attılar.yani sözünü ettigimiz oylar oy sandıgına gidilinceye kadar belli olmayan ancak sandıga gidildigi zaman ''yav bu parti başörtüsüne çözüm bulacagınıda söylüyor,hemde sag bir parti,hemde muhafazakar, yani bana uyuyor''diye düşünülüp atılmış oylar.işte O oylarla mhp %17 leri buldu.MHP'nin bu meseleyi halledebilecegini hiç sanmıyorum.ayrıca APO meseleside dsp ile koalisyon kurulmasına baglı olarak çözülemedi.Burada benim MHP hakkında bu kadar konuşmamın nedeni MHP yi yıpratmak degil.ülkemizi gün geçtikçe hızlandırdıkları çalışmalarıyla yıkmaya çalışan hainler karşısında milliyetçileri bünyesinde barındıran onları yetiştiren bir teşkilat tabiki lazım ama yeterki tutarsızlık içinde bogulmasın.
ayrıca belirtmek istedigim konu var.
bu lafları eden kişi hukukçuysa üzülürüm gibi aciz cümleleri kullanacak kadar cahil olmanız esasen beni üzdü.
hassan sabbah benzetmesi ise önceki cümleden daha aciz.nasıl bir benzetmeyse.hassan sabbah bile amacı dogrultusunda birşeyler yapıyordu ancak sizin yaptıgınız gibi saçmalama degildi onunkisi.en azından o ne yapması gerektigini veya ne yapacagını biliyordu siz ise kendine en ufak bir amaç bile belirleyememiş bir insansınızki beni vatanseverligi yıpratan birisiymişim gibi gostermeye çalışıyorsunuz.lütfen konuşmalarınıza dikkat edin.
Sözlerimi tekrarlıyorum MHP'ye MHP'liler oy verdi.Başörtülüler değil.
Aşağıdaki sözleri yazan kişi Hukukçuysa üzülürüm.Değişen birşey yok.
O günkü ayak oyunlarını ve yasanın nasıl çıktığını hukukçuların çok iyi bilmesi gerekir.
Demişsiniz ki;
ha bide bu oyu alırken apoyu asacaklarınıda söylemişlerdi.buda bir dipnot.
Yeni cevap verecekseniz yazınızı düzeltmek yerine ekleme yapmanızı tacsiye ederim.
Haklısınız Hasan Sabbah da tüm diğer teröristler gibi macı uğruna bişiler yapıyordu.
Hasan Sabbah düzne karşıtıydı.Hasan Sabbah düznei yıkmak istediği için melikşah ve nizamıl mülkü öldürdü.Benim yazılarım acizlik midir?
Bence asıl acizlik söylenmesi gerekenleri söyleyememektir.Asıl acizlik o çok sevdiğiniz başörtülülerin iktidarı sayesinde dağda ölen gençlerimizi görmemektir. Asıl acizik commodore1'in yazısındaki olaylardan herkesin bihaber olmasıdır.
Şunu unutmayın başörtüsü birilerinin önceliği olabilir.Önceliği olanlara da oy gidiyor zaten.Ancak bizim için VATAN çok daha kutsaldır.
Bana bir tane başörtülü kişi kalkıp desin ki, ben Allah şahittir.MHP'ye hiç oy vermedim.Asla da oy vermeyi düşünmem ama başörtüsüne çözüm vadettikleri için oy verdim desin.Ben de hem sizden, hem de diğerlerinden özür dileyeyim.
sayın ali sinkay siz herhalde beni ak parti sevdalısı sandınız.beni şu sıralar en nefret ettigim partinin sempatizanı olarak ilan ettiniz.buda sizin veremeyeceginiz cevaplar altında ezildiginizin kanıtıdır.size vatan sevgisinin ne oldugunu anlatacak degilim ancak bu ugurda yaptıgım şeylerden bahsedebilirim.memleketimde seçebilecegim ve uygulamaya geçirebilecegim birçok iş varken ben oralardan kalkıp,yaşayış tarzını hiç sevmedigim bir kente gelip okumaya başladım.tabiki okudugum bölüm amaclarımı gerçekleştirebilmek için uygun bir bölüm ve ben okudugum bölüme etrafımdaki üçkagıtçı ikiyüzlü insanlara,kafanıza silah dayasalar ilgilenmeyeceginiz derslere,halen marksizmi,ona taparcasına anlatan hocalara katlanmak zorunda kalıyorum.bunu bana ne annem ne babam ne de başka bir kişi,kuruluş yaptıramaz.bunun tek açıklaması var, o da vatan sevgisi.ben hem muhafazakar ve hemde milliyetçi kişiligimden dolayı hem başörtülü ablalarımız için hemde kefensiz yatan binlerce yigit için kafamı yoruyorum.
ve yine söylüyorum,beni vatanseverligi yıpratan birisiymişim gibi gostermeye çalışıyorsunuz.oysa benim yaşantım hakkında hiçbir bilginiz yok.ben tamamen kendimi devletime milletime vatanıma yararlı olabilecek şekilde yetiştirmeye çalışıyorum.düzen karşıtlıgından kastınızda beni şeriatçi birisiymiş gibi düşünmeniz olsa gerek.yada başka bişeydir bilemiyorum sizin yazdıklarınızdan ne soylemek istediginiz pek belli olmuyor.arkadaşım benim nasıl birisi oldugumu bilmek istersen sana bir ipucu vereyim:ben her yeni güne LA İLAHEİLLALLAH MUHAMMEDENRESULLULLAH deyip ardından bayragı öperek başlayan birisiyim.o yüzden ne kadar da anlamak istemeseniz de benim vatanseverligimi sorgulamaktan vazgeçin.Ayrıca beni Şeriatten yargılamadan önce Kuran-ı kerimi ezbere bilen ve her sabah evden Yasin suresini okumadan evden çıkmayan ve zamanında gerçekten milli ve dini davalara sahip çıkmış birisi olan ALPARSLAN TÜRKEŞ'i yargılamak gerekirdi.Ki böyle birşeyin ALPARSLAN TÜRKEŞ yaşasa bile mümkün olamayacagını biliyorsunuz.o yüzden beni düzene karşıtlık yönündende yargılamayın.
ayrıca mhp ye oy veren kişilerin önceki cevabımda da söyledigim gibi mhp ye sırf başörtüsü için oy vermedigini söyledim.ama sanırım siz anlamakta güçlük çekiyorsunuz.isterseniz önceki yorumlarıma tekrar bir göz atın dikkatlice.baya heyecanlısınız herhalde.biraz sakin olun ve mantıklı cevaplar vermeye çalışın lütfen
Size hiçbirşey söylemiyorum.
Sizin söylediğiniz gerçeği yansıtmayan şeyleri tekrarlatmayın.
Siz Başörtülüler MHP'ye MHP başörtüsü sorununu çözeceğim dediği için oy verdi demişsiniz.Bu yanlış
DSP ile koalisyon kurmasını iktidar hevesi olarak tanımlamışsınız.Bunun böyle olmadığını erken seçimle gösterdi.Yani kiminle kursaydı? Tansu Çiller yada Erbakan ile mi. Yada belki hiç hükümete girmezdi de AKP'nin yaptığını çok daha önceden yaparlardı.Ne de olsa MHP engeli olmazdı o zaman. Erken seçim kararı alındığı gün herkesin bildiğini Sayın Devlet Bahçeli'de biliyordu, merak etmeyin. Tek yanılgısı seçmenlerin gerçekleri görebileceğini varsayması.
APO meselesinin neden çözülmediğini düzeltmişsiniz.APO meselesinde MHP sadece DSP değil o anki bütün partiler tarafından yalnız bıraktı.(DYP hariç yiğidi öldür hakkını ver)Aşağıdaki yazı size ait.Yanılıyor muyum. İddia sizinse ispat yükümlülüğü de size düşer.Daha sonraki yazılarınızı düzeltip yumuşatmışsınız.Ama bu iletiyi unutmuşsunuz.
Ben sizin AKP sevdalısı olduğunuzu söylemedim.Ama açıkcası MHP düşmanı olduğunuzu görüyorum ve mensubu olduğum bir partinin de sizin söyledikleri ile uzaktan yakından ilgisi olmadığını hatırlatmak istedim
Şunu Unutmayın MHP=BAŞÖRTÜSÜ Değil ve başörtüsü şu anda benim öncelikli sorunum olmadığı gibi, bence MHP'nin de öncelikli sorunu değil.Son yazınızla aşağıda kaydettiğim yazınız çelişiyor.Önce bir karar verin isterseniz.
Eklenme - 25/11/2005 : 00:26:11
Konu: Re: Bugün Seçim Olsa Hangi Partiye Oy Verirdiniz?
ülkeyi satmayan ama apoyu ilmikten alan bir parti.satmak satmamak......
acaba aklımızda bir dolu soru işareti bırakan bu parti mi bizi kurtaracak.mantıgınıza kulak verin lütfen.binlerce şehitimizi kanlı gözyaşlarımızla topraga verdik ve bununla birlikte o parti şehitlerimizin üzerinden siyaset yaptı.ve bizde güya milliyetçidir ab ye ödün vermez diye o partiye oy vereceğiz öylemi?mhp dediginiz parti onlara oy veren kişileri birçok kere aldattı.nasıl olsa ilk olan siz degilsiniz.verin.sizde tadın o satılma duygusunu.MHP nin üstlendiği başörtüsü davasıda kendisine oy veren insanları sattıgının en büyük kanıtıdır.saygılarımla
Alıntı:
<b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">ülkeyi satmayan ama apoyu ilmikten alan bir parti.satmak satmamak......
acaba aklımızda bir dolu soru işareti bırakan bu parti mi bizi kurtaracak.mantıgınıza kulak verin lütfen.binlerce şehitimizi kanlı gözyaşlarımızla topraga verdik ve bununla birlikte o parti şehitlerimizin üzerinden siyaset yaptı.ve bizde güya milliyetçidir ab ye ödün vermez diye o partiye oy vereceğiz öylemi?mhp dediginiz parti onlara oy veren kişileri birçok kere aldattı.nasıl olsa ilk olan siz degilsiniz.verin.sizde tadın o satılma duygusunu.MHP nin üstlendiği başörtüsü davasıda kendisine oy veren insanları sattıgının en büyük kanıtıdır.saygılarımla
<div align="right">Ekleyen: URRAYN - 25/11/2005 : 00:26:11</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
ANKETTEKİ SEÇENEKLER NEDEN SİLİNDİ ACABA?