Re: Boşanma davasında iftira
En iyi ispat şansınız resim veya alışveriş merkezlerindeki güvenlik kameraları.
Hele bu kamera görüntülerinde el ele veya kol kola uzun süreler farklı zamanlarda sadce siz beraber görüntülenirseniz mahkeme de hakim elbet uygun bir takdirde bulunacaktır. Ama sadece siz baş başa olmalısınız. Bu görüntüler kameraylada çekilirse daha ne ister hakim bilemem.
Birde cinsel ilişki kurduğunuzu ispat yolu biraz meşagatli nerede ise imkansız gibi bir şey. En basiti bir otel odasın beraber bir kaç saat konakladığını otel kayıtları ile ispatlaya bilirsiniz ama ikinizinde kayıt yaptırmanız gerekli. Bu nasıl olur eşiniz kayıt yaptırmak istemeye bilir o zaman seçtiğiniz otelde gene kameralar size yardımcı olur. Ama otellerin bir coğunda sadece girişte kamera var size aynı odaya girdiğinizin görüntüsü lazım ki buda katlarda kamera olması gerek. biraz danısıklı dönüş ve para harcamanızı gerektiren bir durum bu.
Benim kanımda tek şanşınız kameralar ve kameralarla durumu ispatladığınızda boşanma olsa bile hem manevi tazminat hakkınız olur. Şahitler yalancı şahitlikle yargılanır. Nafaka vs tazminatlar ödemekten kurtulursunuz.
Fakat şu varki kadın boşanmak istiyorum derse hakim sizi büyük olasılıkla boşayacaktır.
Sizin bu davadan en az zararla kurtulmaya bakmanız bence en doğru olan bir nokta. Aksi takdirde tazminat, nafaka ödemek zorunda da olacaksınız.
eşimin nafaka ve tazminat talebi yok,
mahkeme yinede nafaka bağlarmı?
Alıntı:
zeus1907 rumuzlu üyeden alıntı
eşimin nafaka ve tazminat talebi yok,
mahkeme yinede nafaka bağlarmı?
talep yoksa hükümde yoktur. fakat taraflar mahkeme süresinde her an talepde bulunabilir.
fakat bosanmadan sonra isteme hakkı var. fakat bosanma davasında hakim tarafından verilen kusurda eşit kusurlu veya kusursuz olması durumunda nafaka talebinde bulunabilir. kusurlu olan eş kusursuz veya daha az kusurlu eşden nafaka talep edemez.
Alıntı:
bberraksu rumuzlu üyeden alıntı
En iyi ispat şansınız resim veya alışveriş merkezlerindeki güvenlik kameraları.
Hele bu kamera görüntülerinde el ele veya kol kola uzun süreler farklı zamanlarda sadce siz beraber görüntülenirseniz mahkeme de hakim elbet uygun bir takdirde bulunacaktır. Ama sadece siz baş başa olmalısınız. Bu görüntüler kameraylada çekilirse daha ne ister hakim bilemem.
Birde cinsel ilişki kurduğunuzu ispat yolu biraz meşagatli nerede ise imkansız gibi bir şey. En basiti bir otel odasın beraber bir kaç saat konakladığını otel kayıtları ile ispatlaya bilirsiniz ama ikinizinde kayıt yaptırmanız gerekli. Bu nasıl olur eşiniz kayıt yaptırmak istemeye bilir o zaman seçtiğiniz otelde gene kameralar size yardımcı olur. Ama otellerin bir coğunda sadece girişte kamera var size aynı odaya girdiğinizin görüntüsü lazım ki buda katlarda kamera olması gerek. biraz danısıklı dönüş ve para harcamanızı gerektiren bir durum bu.
Benim kanımda tek şanşınız kameralar ve kameralarla durumu ispatladığınızda boşanma olsa bile hem manevi tazminat hakkınız olur. Şahitler yalancı şahitlikle yargılanır. Nafaka vs tazminatlar ödemekten kurtulursunuz.
Fakat şu varki kadın boşanmak istiyorum derse hakim sizi büyük olasılıkla boşayacaktır.
Sizin bu davadan en az zararla kurtulmaya bakmanız bence en doğru olan bir nokta. Aksi takdirde tazminat, nafaka ödemek zorunda da olacaksınız.
siz beni erkek zannettiniz galiba ben bayan olarak yazıyorum.eşimin benden boşanmasını istemiyorum.benimle dışarıda karı koca gibi yaşıyor mahkemeye de biz biraraya gelmedik görüşmüyoruz diye ifade veriyor .yemin de içiyor mahkemede.dışarıda benimle yaşadığını lakin evine beni almadığını nasıl ispat edeceğim.bir bayan olarak zoruma gidiyor.yani hastane ilişkimiz olduğuna dair belge yada rapor verebilirmi.başka çare düşünemiyorum onun ifadesini çürütmem gerek.en kolayı belge olarak hamilelik raporu olabilir ama benim çocuğum var ondan gelecek olan çocuğunda günahına giremem.onun mahkemesinin düşmesini istiyorum.bu konu hakkında bilgi veya önerisi olan varsa beni aydınlatınız
syn ümit kader size özelden yapmanız ile ilgili çok açık bir mesaj gönderdim. lütfen okuyunuz
dava dilekçesinde beraber iseniz anlasmalı bosanma gecerli olacaktır hakim sizden isteyecek anlastıgınız hususları.Ayrıca size 15 gün içinde tebligatın ulaması lazım ayrıca öyle olmasa bile siz durusmaya gitmez iseniz mahkeme takipsizlikten dolayı dosyanın işlemden kaldırılmasına karar verecektir
Alıntı:
zyno rumuzlu üyeden alıntı
syn ümit kader size özelden yapmanız ile ilgili çok açık bir mesaj gönderdim. lütfen okuyunuz
teşekkür ederim özel mesajınız için .çok büyük iyilik oldu.lakin iş doktorların buna ait belge verebilmeleri
Alıntı:
eşim nikah günü dahil evime gelmedi akrabalarında kaldı.
2hafta sonrada dava açtı,kısacası nikah için beni kullandı.
geçimsizlik üzerine dava açmış ve orda burda kaldık ilişkiye girdik diye yalan ifadeler vermiş.
bu yalan ifadelerden dolayı karşı dava açma hakkım olurmu ve dava açarsam boşanma ertelenirmi?
Bence olur.
Alıntı:
eşim nikah günü dahil evime gelmedi akrabalarında kaldı.
2hafta sonrada dava açtı,kısacası nikah için beni kullandı.
geçimsizlik üzerine dava açmış ve orda burda kaldık ilişkiye girdik diye yalan ifadeler vermiş.
bu yalan ifadelerden dolayı karşı dava açma hakkım olurmu ve dava açarsam boşanma ertelenirmi?
Bence dava açma hakkınız olacaktır....
tanımadağım iki şahitle bugün 2.duruşma yapıldı yalan ifadeler kullanıldı itiraz ettim hakim evlilik durum raporu için psikolaga gönderdi duruşma ertelendi,
aileler araya girmese bu çocuklar boşanmazlardı diye davacı avukata bağırdı
çıkışta karşı taraf sözlü ve fiziki saldırıda bulundu tehdit etti
bir sevgi bir aşk bir evlilik nasıl buralara getirilir halen hayretteyim şakınım berbat durumdayım.