Re: Tuncay Özkan ne zaman tutuklanacak?
Flaş Flaş Flaş...
Şok da şok da şok...(amannnnnnnnn yandan)
Türkiye Cumhuriyetinin Anayasasının 1. maddesi değiştirilmiştir.
Yapılan son gözaltılarda sayın savcı "yanlış" kişileri hele hele vatanına milletine gönülden bağlı Cumhuriyet Gazetesine ise "karşılıklı borç doğuran" bir özel hukuk sözleşmesi ile bağlı kişileri gözaltına almış bu olay neticesinde ortaya çıkan infialin ürünü Anayasanın 1. maddesinin değişikliği olmuştur.
Yeni metne göre:
I. Devletin şekli
MADDE 1. – Türkiye Devleti bir Oligarşidir.
Bu maddenin uygulamada çıkaracağı problemlerin giderilmesi için uygulayıcı konumundaki kişilere özel hizmet içi eğitimler verilmeye başlanmıştır. Eğitimlerde "Mustafa Balbay'ın, paşaların, maşaların, Cumhuriyet Gazetesi malzemecisinin" herhangi bir adi suç sebebiyle gözaltına alınamayacağı yönünde örnekler verilerek ve kur-pratikler çözülerek değişiklik özümsenmeye çalışılmaktadır.
Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun!
Hukuk fakültesi öğrencisi cübbe giymiş...
Şaştım bizim bakkala gittim sigara almaya cübbe satmaya başlamışlar ne kadar ucuzlamış....
Alıntı:
Hasan_Buyukavci rumuzlu üyeden alıntı
Flaş Flaş Flaş...
Bu maddenin uygulamada çıkaracağı problemlerin giderilmesi için uygulayıcı konumundaki kişilere özel hizmet içi eğitimler verilmeye başlanmıştır.
Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun!
1. Bombalar patladı.
2. iddaneme uyapa uymadı.
3. iddanemeye ek yapacak dendi. Kimbilir hangi bahara kaldı.
4. Taraf hazırlandı ama gelen giden olmadı.
5. Cumhurbaşkanı takip edilemeyen görüşmeler yapıyorum dedi
Ne oldu? Hesaplar tutmadı da suçlular elimizde ama suçu bulamadık diyemeyenler baskı yapıldı diyecek onun alt yapısı çalışmalarımı başladı?
Ne diyelim.. Alışıksınız siz Kıvırın yandan....
22 Temmuz akşamı RTE şöyle sesleniyordu balkonundan: "Şimdi buradan tüm Türkiye'ye seslenelim: Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet!"
Şunun gibi bir şey çağrıştırdı bana:
Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer
Tek Ulus, Tek Devlet, Tek Şef
Alıntı:
Hasan_Buyukavci rumuzlu üyeden alıntı
Flaş Flaş Flaş...
Şok da şok da şok...(amannnnnnnnn yandan)
Hemde ne şok!!!! Meğer polisin içinde köstebek varmış. operasyonları ergenekonculara bildirmiş. Üstelik telefonlarının dinlendiğini bile biliyorlarmış.
Hadi hep beraber
9/8 lik yandan
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Ve birşey daha öğrendik. Eğer başına 2 getirmek suretiyle kendi telefonunuzdan kendi numaranızı aradığınızda telefon çalarsa bilinki dinleniyorsunuz. (Zekeriya Beyaz)
Denedim ben de dinleniyorum!:kızgın: :) :p
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Hukuk fakültesi öğrencisi cübbe giymiş...
Şaştım bizim bakkala gittim sigara almaya cübbe satmaya başlamışlar ne kadar ucuzlamış....
Çocuk Koruma Kanuna göre 18 yaşını doldurmayan kişi hukuken çocuktur.
Tütün ürünlerinin zararlarının önlenmesi hakkındaki kanuna göre ise çocuklara sigara satmak yasaktır. Umarım gittiğin yerde sigara alıpda kanuna aykırı eylem içerisine girmemişsinizdir.
Gerçi girseniz kaç yazar, sizi gidi oligarklar siziiiiiiiii...
Alıntı:
gecem1970 rumuzlu üyeden alıntı
1. Bombalar patladı.
2. iddaneme uyapa uymadı.
3. iddanemeye ek yapacak dendi. Kimbilir hangi bahara kaldı.
4. Taraf hazırlandı ama gelen giden olmadı.
5. Cumhurbaşkanı takip edilemeyen görüşmeler yapıyorum dedi
Ne oldu? Hesaplar tutmadı da suçlular elimizde ama suçu bulamadık diyemeyenler baskı yapıldı diyecek onun alt yapısı çalışmalarımı başladı?
Ne diyelim.. Alışıksınız siz Kıvırın yandan....
Bu davanıyı siz kendinizce sonuçlandırmışsınz ve beraatleri verip geçmişsiniz.
Dava sonucu her halükarda sizi memnun etmeyecektir.
Ben beklemekte fayda var diyenlerdenim. Dava dosyası veya deliller hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmadan birileri hakkında mahkumiyet kuramayacağım gibi beraatede karar veremem.
Biz yargı kararları karşısında karar uygun hareket etmeyi biliriz. Ancak sizin gibileri doğrultmak imkansız gibi...
Telefon numarasının başına 2 konarak aranma bana tuhaf geldi.
Kod yerine mi 2 konuluyor mesela? 205322404040 gibi yada numaranın başına mı 2 konmalı, 05322240404 gibi.
Konuya fena halde takıldım. Her halde bu işin pek mantığı yok.
Beyaz hocam bu zokayı nasıl yuttu acaba?