Re: Hukuki.net üyelerine manifesto
Tüm avukat arkadaşlara selamlar... Ben bir sorunumu dile getirmek için sitenizi aralıklı olarak ziyaret ediyorum... Tabiki Terör konusundaki yazılarınızada göz gezdirip sizi yazılı olmasada içten destekliyorum ve benim gibi binlerce üyenizinde aynı şekilde hareket ettiğini düşünürsek sitem etmeye çokta hakkınızın olmadığını anlarsınız... Sizlerin ve sizler gibi düşünenlerin herzaman arkasındayız...
Alıntı:
Xx_danger_xX rumuzlu üyeden alıntı
siz ancak imzanıza yazarsınız bu vatan bölünmez bölünmeyecek dünya üzerinde türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak bir tek ben kalsam dahi kanımın son damlasına kadar savaşırım ben vatanım için vatan için şehit olurum vatan için ölürüm
Ama İmzasına yukarıdaki yazıyı yazan arkadaşta o yürek yok işte
Sn.Xx_danger-xX;
Bir yerinden yakaladığınız bir iletideki anlamını kavrayamadığınız o sözlere atıfta bulunarak ithamda bulunmak yerine,burada bulunanların birçoğununda sizin gibi dağlarda koştuğunu,gerekirse canını seve seve verebileceğini birkez daha düşünüp,saçma sapan ithamınız için,yüreği en az sizin kadar vatan sevgisiyle dolu olan ilgili kişiye / kişilere olan özür borcunuzu yerine getirmenizi bekliyoruz.
Bende askerliğimi bingölde komando olarak yaptım... Bununla gurur duyuyorum.. Ama ben o resme karşıyım; çünkü ben bununla gurur duyarken başkalarıda benle gurur duysun diye uğraşmam... Ne var yani askerliğini yapmışsın güzel RAMBO vari resimler çektirmişsin ki bende çektirdim... Ama bunu heryerde internete koymanın nedeni nedir? beklediğin buysa;AFERİN......
Alıntı:
Av.Feyz Pazarbaşı rumuzlu üyeden alıntı
Biz burada siyaset yapmıyoruz, biz burada sevgili ülkemizi konuşuyoruz !!!
Evet, aynen katılıyorum. Eğer ülkemi sevmek, gidişatını sorgulamak, milli menfaatlerimizle bağdaşmayan yanlış politikaları eleştirmek, yoksulluğa - yolsuzluğa karşı durup (kim olursa olsun. Nasıl ki terörüstün dini, dili, milliyeti yoksa yolsuzluğunda yoktur.) bağımsızlığımızı, haysiyet ve onurumuzu korumak adına açıkladığımız ifadelerimiz siyasetse ben de siyasiyim.
Saygılarımla.
Alıntı:
Ölsek, öldürülsek, yokedilsek, bölünsek de artık umrumda değil,
[b] Böyle bir lafı imzasına yazan ve ona destek olanlarla aynı çatı altında olamam üyeliğimin silinmesini talep ediyorum
Sevinmiştim halbuki böyle bir forum sayfasında olduğum için herkez vatanını seviyor herkez onun için bişeyler yapmaya çalışıyor ama gördüğüm kadarıyla yanılmışım
Ben hakkarinin o dağlarında sizin umrunuzda olmasın diye savaşmadım o köpeklerle bunu imzasına yazan arkadaş söylesin ne yapmış vatan için kaç km yol yürümüş kaç gün dağda aç kalmış kaç gün uyumamış kaç gün düşünmüş birdaha ailemi görebilirmiyim göremezmiyim acaba diye
Kaç gün ıslanmış o yağmurda Kaç tane arkadaşı ölmüş vatan için gözlerinin önünde siz ancak imzanıza yazarsınız bu vatan bölünmez bölünmeyecek dünya üzerinde türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak bir tek ben kalsam dahi kanımın son damlasına kadar savaşırım ben vatanım için vatan için şehit olurum vatan için ölürüm
Sayın Xx_danger_xX üyemiz.
Ben, 25 yıldır avukatım, yaşım 51,dağlarda hiç bulunmadım, askerliğim 4 aylık kısa döneme denk gelmişti 1982'de.(sanırım duymak istediğiniz buydu)
Bu sitede de 2003 yılından bu yana HUKUKİ.NET SİTEMİZİN YÖNETİCİSİYİM.
Sitemizin DURUŞU sanırım forumlarımızdan ve Av. Fırat Bayındır olarak yazdığım çeşitli yazılardan anlaşılmaktadır.
"Ölsek, öldürülsek, yokedilsek, bölünsek de artık umrumda değil," cümlesi bana aittir. Cımbızla çektiğiniz bu cümle bir İMZA değil, yazının sonucudur eğer yazıyı hakkıyla okuyup anlamını kavrayabildiyseniz, 10 gündür sitenin hukuk forumlarının neden kapatıldığını anlayabildiyseniz.
Bir çuval inciri kirletmekte üstümüze olmadığını gösterdiniz ya daha ne diyeyim size..
Saygılarımla....
Değerli üye arkadaşlar bu sitenin değerini bilmek ve desteklemek gerekir.herkesin kendince tabiki farklı düşünce ve fikri olmalı;zaten demokrasi budur!
ama lütfen yanlış anlayarak,uslubumuzu bozarak bu sitenin amacını değiştirmeyelim.hukukçu üyelerin ve yönetimin hakkını vermek gerekir.gerçekten çok seviyeli ve düzgün,sımsıkı vatanımıza sarılmış ve sahiplenmiş yazılar ve yanıtlar okudum ben bu sitede.düşünün bu değerli insanlar gece gündüz çalışmak bir yana,tüm olanlara duyarsız kalmıyorlar ve tüm biz hukukçu olmayan üyelerle bilgilerini paylaşmaktan,bizlere yol göstermekten gocunmuyorlar.tüm bu gönüllü destekler aslında basit şeyler değil;gerçek emek ister!
belki konu ile alakası yok ama belirtmek istedim. şahsen vatanımıza-kimseleri incitmemeye özen göstererek ve hiçbir dini,kültürel,etnik ayrım yapmadan-sahip çıkarak yorum yapılmasına saygı duyuyorum.
Alıntı:
[B]Ölsek, öldürülsek, yokedilsek, bölünsek de artık umrumda değil,
Böyle bir lafı imzasına yazan ve ona destek olanlarla aynı çatı altında olamam üyeliğimin silinmesini talep ediyorum
Sevinmiştim halbuki böyle bir forum sayfasında olduğum için herkez vatanını seviyor herkez onun için bişeyler yapmaya çalışıyor ama gördüğüm kadarıyla yanılmışım
Ben hakkarinin o dağlarında sizin umrunuzda olmasın diye savaşmadım o köpeklerle bunu imzasına yazan arkadaş söylesin ne yapmış vatan için kaç km yol yürümüş kaç gün dağda aç kalmış kaç gün uyumamış kaç gün düşünmüş birdaha ailemi görebilirmiyim göremezmiyim acaba diye
Kaç gün ıslanmış o yağmurda Kaç tane arkadaşı ölmüş vatan için gözlerinin önünde siz ancak imzanıza yazarsınız bu vatan bölünmez bölünmeyecek dünya üzerinde türkiye cumhuriyeti vatandaşı olarak bir tek ben kalsam dahi kanımın son damlasına kadar savaşırım ben vatanım için vatan için şehit olurum vatan için ölürüm
Sn Xx_danger_xX ,
İçinizdeki Öfkeyi ve Heyecanı Anlayabiliyorum. Ancak Şunu Anlamakta Güçlük Çekiyorum.
Sitem Dolu Çok güzel ve yerine ulaşan mesajlar veren bir yazının içerisinden cımbızla çekerek aldığınız bir cümleyi işinize geldiği gibi yorumlamanıza hoşgörü ile yaklaşmak yada saygı duymak maalesef içimden gelmiyor.
Ayrıca Biz Burda Türkçe Konuşuyoruz Yani Ne Yöne Çeksen O Yöne Gidebilecek Bir Dilden Bahsediyorum. Sizin Yazdığınız Bu Yorum Bana Yıllar Önce Anlatılan Komik Bir Olayı Anlatıyor.
Bunu Sizinle ve Tüm üyelerle paylaşıyor, enkısa zamanda itamınızı düzeltmenizi bekliyoruz.
Adam doktora gitmiş;
"Doktor Bey, kalbim çok hızlı atıyor."
Doktor;
"Atmaması lazım" demiş.
Bunun üzerine adam koşa koşa eczaneye gidip
"Sizde Atmaması var mi?" diye sormuş.
Eczacı:
"Atmaması bizde olmaz, karşıdaki veterinere soracaksınız."
Bunun üzerine adam veterinerden 5 kutu atmaması alıp beş ay kullanmış.
Sonuç süper. Beş ay sonra şikayeti yeniden başlamış. Veterinere gidip atmaması istemiş. Veteriner;
"Maalesef bizde de kalmadı" demiş.
Bunun üzerine adam panik halinde doktora giderek;
"Doktor Bey, at maması bitmiş" diye yakınmış.
Doktor cevap vermiş:
"Bitmemesi lazım"..
Cevap: Re: Hukuki.net üyelerine manifesto
Üzgünüm, gaflet uykusunda olanları uyandıramadığım, uyandırmaya gücüm yetmediği için...
Cevap: Hukuki.net üyelerine manifesto
Sevgili kardeşim Fırat,
zafere giden yol uzun zahmetli ve zor dur zor...
herkesin nefesi o yolu bitirmeye yetmeye bilir.
yarım kalmış devrimlerden zombileşmiş beyinlerin ortaya çıkışı şaşırtmamalı...
bu sessizliğin bu vurdumduymazlığın ana ekseninde eminim bu vardır.
zombileşmeden kalan şanslı bikaç beynin de yangında ilk kurtarılacak paketinin içinde ki kesinlikle ''vatan'' değildir.
bu yüzden kaybedecek şeyi olanların zafere çıkan yolda duraksamadan, sinmeden
yürümeleri için bütün organlarının ''dabıl'' olması gerekir.
1920 lere dönüp o gün ki mucizenin ana eksenin de kaybedecek şeyi olmayanların ekseriyeti teşkil ettiğini bildiğinizden eminim.
o zaman dönüp şu soruyu bir defa daha sorunuz kendinize lütfen...
dünyanın tam göbeğinde bir millet yıllarca gerçek diye yutturulduğu yalanların arasından gerçeği ayıklaması için neyinin yeterli olması gerekir?
imanımı, bilgisimi, sevgisimi?
yeterlidir diyorsanız haklısınız,
değilse ?
ayazoglum
Cevap: Re: Hukuki.net üyelerine manifesto
EVET yüreklerimiz kocaman ÜLKÜSÜ OLMAYANIN CAMURDAN BİR FARKI YOKTUR... bizler var oldukca aksini düşünen....ler asla emellerine ulaşamayacaktır CANLAR BAYRAĞIMIZIN RENGİ AL ise bilnki bir nedeni var... SAYGILARIMLA.