Re: Boşanmış eşin evinde borçlu arama
Ben size istihbarat delil ve benzeri kavramların farkını anlatayım KEMAL AKIN bey
muvazaa hic bir sekilde sizin bizim aramızda anlasma yoktur biz anlasmalı bosanmadık diyebileceginiz sekilde ortadan kaldırılamaz
yani avukatlara istediginiz kadar anlatın onlar kendi ic gudulerine guvenerek bu bosanmanın muvazaalı olduguna inanmıs ve sizi o evde yakaladıklarında bunu ispatlayacaklar
gecenin bir vakti sabahın koru ozellikle haftasonları vs gelmelerinin de sebebi bu sizi o evde uyurken kahvaltı ederken ne bileyim pijamalarınızı giymis otururken yakalamak!!!!!
bu nedenle defaten geliyor ve evi kontrol ediyorlar!!!
Alıntı:
Av.Aykut Toklu rumuzlu üyeden alıntı
Ben size istihbarat delil ve benzeri kavramların farkını anlatayım KEMAL AKIN bey
muvazaa hic bir sekilde sizin bizim aramızda anlasma yoktur biz anlasmalı bosanmadık diyebileceginiz sekilde ortadan kaldırılamaz
yani avukatlara istediginiz kadar anlatın onlar kendi ic gudulerine guvenerek bu bosanmanın muvazaalı olduguna inanmıs ve sizi o evde yakaladıklarında bunu ispatlayacaklar
gecenin bir vakti sabahın koru ozellikle haftasonları vs gelmelerinin de sebebi bu sizi o evde uyurken kahvaltı ederken ne bileyim pijamalarınızı giymis otururken yakalamak!!!!!
bu nedenle defaten geliyor ve evi kontrol ediyorlar!!!
Bu yazdığınız alacaklının hakkı....boynum kıldan ince buna....
peki diğer şahsın hakkı......
bu arada sanki bana kızgın gibisiniz Aykut Bey....ve neden...
Sayın klmakn,
Aynı konuda -ki eski bir üyemiz olarak kurallarımızı iyi bilmenize rağmen- çok sayıda forum açtınız. Siz kurallara aykırı olarak, yeni forum alanlarında, yeni konular açtınız, bu konular yönetim tarafından birleştirildi. Aynı konuda ısrarla sorular sordunuz, tüm sorularınız yanıtlandı.
Sıkıntınızı anlıyoruz ancak unutmayınız ki sitemiz profesyonel avukatlık hizmeti vermemektedir ve bu sınırlar içerisinde size verilebilecek tüm yanıtlar da verilmiştir. Lütfen hukuki yardım için bir avukattan profesyonel yardım alınız.
Aynı konuda yeni bir konu açmanız ve/veya aynı konudaki sorularınızı tekrar dile getirmeniz halinde üyeliğinize son verileceğini üzülerek bildiririz.