He valla, doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur amma ben yine de doğrunun altına bir imza daha atayım!
Nedense içimde kocaman bir HUZUR var. Bana her gün bayrammış gibi....
Printable View
Bjknin Gidisinden Sikildim Ya Biri Cikip Su Takimi Toplasin Nebuyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aksamları ısten dondugum zaman kapıyı kardesımın sevıncle (acıp gecmıs olsun abla neoldu sızınkılere ya kaza gecırmısler) demesınden sıkıldımmmmmmmmmm..ben besıktaslı olmaktan bu sene cok sıkılıyorummmmmmmm:p
Valla billa sıkıldım...
Her gün hemen hemen aynı şeyleri yaşamaktan sıkıldım.Bu nedir yaa?
Hava kapalı, pis bir rüzgar esiyor, sahradan kaldırdığı tozları indiriyormuş buralara... Bu kış uzun mu sürdü nedir, kıştan da sıkıldım.
Çoook sıkıldım,vallahi billahi felaket sıkıldım...
Pazar günleri çok sıkıcı.:D :(
Hep ciddiyetten sıkılıyor insan.. Valla habire oturup çalışmaktan sıkıldım.. Onun için şöyle bir bakıyım dedim, parmaklarım beni gazete haberlerine, sitede de güncel siyasi konulardaki tartışmalara götürüyor. Bu tavrımdan da sıkıldım:) Geyik yapıcak olsak bu sefer de hiç size yakışıyor mu tavrından sıkılıyorum..
Offfff sıkıldım. Hava kapalı burda. Dışarda felakate yağmur yağıyor. Bu yağmurun durup durup hafta sonu yağmasından da sıkıldım. Hiç olmazsa hafta sonlarımızı şöyle güneşli güzel bir ortamda geçirme şansımızın olamamasından sıkılıyorum ben..
Derler ki eğer canınızın sıkılıyorsa sıkıcı olan siz olabilirsiniz!:) Yoksa sıkıcı olan ben miyim? Bunu da düşünmekten sıkıldım:)
Sıkı can iyidir.